Uitgebreide reisroute van de Familiereis Argentinië en Brazilië
< Terug naar resultaten

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • Let op, de reis met vertrek op 25 juli 2024 verblijft een extra nacht in Rio en wordt hiermee een 23-daagse reis. 

 • 1

  Amsterdam - Buenos Aires

  Het is eindelijk zover! De geweldige reis naar Argentinië en Brazilië gaat beginnen. Voor gegevens over de vlucht verwijzen we naar het vluchtschema onder het tabblad vluchtinfo.

 • 2

  Buenos Aires

  image

  In de ochtend van dag 2 arriveren jullie in het bruisende Buenos Aires; een weids opgezette stad met brede avenues, imposante gebouwen en grote pleinen. De stad is ontzettend divers, in de chique wijk Recoletta hangt een totaal andere sfeer dan in de kleurrijke wijk La Boca. Het bekendste plein is Plaza de Mayo, waar de bekende ‘dwaze moeders’ nog steeds elke donderdag demonstreren om de ware gebeurtenissen tijdens het schrikbewind van generaal Videla boven tafel te krijgen.

 • 3

  Buenos Aires / vrije dag

  image

  De stad heeft verschillende wijken, met elk een eigen sfeer. Misschien wel de leukste wijk van Buenos Aires is La Boca, waar alle huisjes vrolijke kleuren hebben. De eerste kolonisten uit Europa bouwden hier hun schamele huisjes van scheepsafval en golfplaten en gaven die een leuk kleurtje. Wat een grappig gezicht hè! Inmiddels is La Boca uitgegroeid tot het artistieke centrum van de stad. Vooral het straatje Caminito met vrolijk geschilderde huisjes is zeer fotogeniek. Overal in Buenos Aires word je geconfronteerd met de Argentijnse passie voor de tango. In La Boca en in het pittoreske wijkje San Telmo zijn altijd wel straatmuzikanten te vinden die omstanders aansporen een dansje te maken. Heb jij het al geprobeerd?

  image

  Wil je de drukte van de stad liever ontvluchten, neem dan de boot naar naar Colonia del Sacramento in Uruguay. De stad ligt aan de overkant van Rio de la Plata, op ongeveer 2 uur varen. Wist je dat het historische centrum van Colonia op de werelderfgoed lijst van UNESCO staat? Het is heerlijk ronddwalen met je familie door de straatjes met kinderkoppen langs kleurrijke koloniale gebouwen en pleinen. Sluit je bezoek af aan één van de gezellige terrasjes aan het water.

  image

  La Recoleta is een chique wijk. Naast winkels en restaurants vind je hier een enorme begraafplaats met monumentale graven, waaronder dat van Evita Perón. Zin om te fietsen? Een stadstour per fiets is een hele leuke manier om de stad te verkennen. Heb je even geen zin om te fietsen dan kan je ook voor de wandeltocht kiezen waarbij bijzondere anekdotes over de stad verteld worden. ´s Avonds is het bezoek aan een tangoshow een absolute aanrader! We verblijven in een comfortabel hotel in het centrum van de stad.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 4

  Vlucht Buenos Aires - Iguazu en naar Foz do Iguaçu

  image

  We maken een korte vlucht naar Puerto Iguazu aan de grens met Brazilië. We steken de grens over en verblijven twee nachten in een comfortabel hotel met zwembad in Foz do Iguaçu. Eindelijk lekker zwemmen jongens! Als de tijd het toelaat, kun je vandaag al een bezoek brengen aan het mooie vogelpark, waarin exotische vogels leven in ruim opgezette kooien. Wat zijn ze mooi hè!


  Indien de vluchten het toelaten, brengen we vandaag al een bezoek aan de Braziliaanse kant van de watervallen. Indien dat het geval is, vertrekken we op dag 6 eerder naar Dourados. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 5

  Iguazu watervallen

  image

  De Iguazu watervallen zijn wereldberoemd en super indrukwekkend! In een hoefijzervorm stort het water, verdeeld over maar liefst 275 watervallen zo’n 80 meter naar beneden, wat zorgt voor een ongeëvenaard natuurspektakel. Het prachtige natuurgebied waarin de watervallen zich bevinden, maken deze plek nog mooier. De watervallen liggen op de grens van Brazilië, Argentinië en Paraguay. Vandaag bezoeken we de Argentijnse kant van de watervallen. Hier kun je tot zeer dichtbij de watervallen komen en prachtig wandelen door de dichtbegroeide jungle rondom de watervallen. 

  image

  Je hebt hier een fantastisch uitzicht op de hoogste waterval, de “garganta del diablo”, ofwel “keel van de duivel”, waar enorme hoeveelheden water 90 meter in de diepte verdwijnen. De omhoog spuitende witte wolken en het donderende geraas vormen een overweldigend spektakel. Vanaf deze kant kun je ook het eilandje San Martin bezoeken, waar je echt vlakbij de watervallen staat. Hoe gaaf is dat! Je kunt ook een boottochtje maken om nog dichterbij te komen. In speciaal aangepaste rubberboten vaar je tot vlakbij en zelfs tot onder de watervallen. Heel spectaculair en nat worden gegarandeerd!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 6

  Iguazu watervallen, naar Dourados

  image

  Vandaag bezoeken we de Braziliaanse kant van de watervallen. Hier krijg je een goed overzicht van het gebied. Loopbruggen leiden je naar de mooiste panorama’s dus is je camera opgeladen? Ook hier kun je met een bootje tot vlakbij de watervallen varen. 

  image

  Ook het bezoek aan de gigantische Itaipu-stuwdam, in capaciteit de grootste waterkrachtcentrale ter wereld, is erg interessant. De centrale is gebouwd door Brazilië en Paraguay en produceert genoeg elektriciteit voor heel Paraguay en het zuidelijk deel van Brazilië. Op het hoogste punt is de dam 224 meter hoog, vergelijkbaar met een flatgebouw van 75 verdiepingen. Dat is wel heel erg hoog hè!

  In de loop van de middag reizen we met onze eigen bus in ongeveer acht uur naar Dourados waar we laat in de avond aankomen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 7

  naar Bonito

  image

  We vervolgen onze reis naar Bonito, waar we na ongeveer 4 uur rijden aankomen. Bonito ligt in een prachtig onaangetast natuurgebied. Het wordt algemeen beschouwd als het centrum van het ecotoerisme van Brazilië. Een absolute aanrader is de snorkelexcursie in één van de kristalheldere rivieren. Met wetsuit aan en snorkel op, laat je je stroomafwaarts meedrijven in het glasheldere water. Welke kleuren vissen heb jij al gezien? We verblijven twee nachten in een leuk hotel met zwembad dat prachtig is gelegen in de natuur, net buiten Bonito. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Snorkelexcursie Bonito / €95,00 per persoon

  image

  Een snorkelexcursie in één van de kristalheldere rivieren in Bonito is een unieke ervaring. De onderwaterwereld is adembenemend mooi. Met wetsuit aan en snorkel op, laat je je stroomafwaarts meedrijven in het glasheldere water, omgeven door honderden bontgekleurde vissen. We hebben ervoor gekozen om de snorkel excursie aan te bieden in Aquario Natural, de bron van de rivier Baía Bonita. Omringd door talrijke vissen en planten heb je daadwerkelijk het idee in een groot aquarium beland te zijn. Je vervolgt de snorkeltocht over de Rivier Baía Bonita en snorkelt over een afstand van ongeveer 900 meter, waar je zo rond de 40 minuten over doet. Gedurende het snorkelen gaat er een bootje mee, voor als je moe wordt of het koud krijgt.

  De prijs is inclusief vervoer, wetsuit en snorkeluitrusting.

  NB: Ter plekke boeken kan goedkoper zijn, maar er is dan wel een reële kans dat er geen beschikbaarheid meer is.

 • 8

  Bonito / vrije dag

  image

  In de omgeving van Bonito zijn allerlei activiteiten te ondernemen. Breng ook zeker een bezoek aan één van de vele grotten in de omgeving. Bijzonder is de Gruta do Lago Azul (grot met het blauwe meer). Zoals de naam al aangeeft, bevindt zich in deze grot een opvallend blauw gekleurd meer. Wanneer de zonnestralen het water raken, krijgt het water een betoverende diepblauwe kleur. Heb je het water ooit zo blauw gezien? Bovendien is de grot voorzien van prachtige rotsformaties. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 9

  naar Pantanal

  image

  We rijden met onze eigen bus in ongeveer 5 uur naar de Pantanal. We verblijven in het zuidelijke deel van de Pantanal en overnachten drie nachten in een prachtige fazenda. Weet jij wat een fazenda is? Dat is een groot boerenbedrijf, dat gedeeltelijk geschikt gemaakt is voor de opvang van gasten. De Pantanal is het grootste draslandgebied ter wereld, met een oppervlakte van ongeveer 230.000 km². Het wordt doorkruist door verschillende rivieren. Tijdens ons verblijf in de Pantanal zijn de maaltijden en excursies inbegrepen. 

  image

  Ook zie je wellicht otters, herten, wilde zwijnen, een tapir, gordeldier of zelfs een anaconda. Bovendien is de Pantanal een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Met een beetje geluk zie je de tuiuiu, de grootste vogel van de Pantanal. Deze indrukwekkende vogel met zwarte kop en vuurrode hals kan 1 tot 1,5 meter hoog worden. Een andere opmerkelijke vogel is de roze lepelaar, met lichtroze vleugels en een gele borst. Verder leven hier haviken, ibissen, reigers, aalscholvers, ijsvogels, toekans en de zeer bijzondere donkerblauwe hyacint ara. We zijn benieuwd hoeveel verschillende dieren jullie zullen spotten vandaag.

  image

  In de regentijd (tussen december en maart) treden de rivieren buiten hun oevers en komen grote delen van de Pantanal onder water te staan, waardoor er een gigantisch wetland gebied ontstaat. In mei begint het water zich terug te trekken en blijven er meertjes en modderpoelen over, die een grote aantrekkingskracht hebben op de dieren. Het gebied heeft dan ook de hoogste concentratie wild van heel Zuid-Amerika en is dé plek om veel dieren en vogels in hun natuurlijke omgeving te zien. Hier heb je kans om apen, capibara’s (de grootste knaagdieren van de wereld), gordeldieren, miereneters en vooral heel veel kaaimannen te zien. Ogen open en camera’s klaar!                                                  Houd er rekening mee dat in het droge seizoen van mei tot oktober de Pantanal volledig droog kan komen te staan. Het is in die tijd dan niet mogelijk om een kanotocht te maken. Ook zijn er dan minder dieren, die naar gebieden trekken met meer water. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Diner
 • 10

  Pantanal

  image

  Afhankelijk van de hoogte van het water, maken we de komende twee dagen verschillende excursies onder begeleiding van een lokale gids. Deze zijn inbegrepen in de reis. Zo maken we een wandeling of eco-safari door de prachtige flora en fauna van de Pantanal of (indien de waterstand het toelaat) een avontuurlijk kanotocht door de omgeving. Verder kan je nog meer bijzondere activiteiten ondernemen georganiseerd door de fazenda waar we verblijven. Daarnaast gaan we met een stoere open truck dieper de Pantanal in, op zoek naar de verschillende dieren die hier leven. De gids neemt een sterke zaklamp mee en wanneer het donker wordt, gaan we als echte rangers op zoek naar de oplichtende ogen van kaaimannen en ander wild.

  Wanneer je verblijft in Pousada Xaraés, voeren we een boottocht uit op de Miranda rivier, een hoofdrivier in een gebied wat niet droog staat. De reden is vanwege extreme droogte in dit deel van de Pantanal waar de rivier wel volledig droog staat in deze periode. Deze boottocht maken we in de ochtend van dag 11, voordat we door reizen naar Camp Grande. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 11

  Pantanal

  image

  Ook vandaag maken we onder begeleiding van een deskundige gids diverse excursie in de Pantanal. Je raakt nooit uitgekeken in dit overweldigende gebied. Ook heb je tijd om een duik te nemen in het zwembad van de fazenda, lekker afkoelen!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 12

  Pantanal - naar Campo Grande

  image

  In de ochtend maken we nog een excursie in de Pantanal en vervolgens stappen we weer in de bus en rijden we in ongeveer 5 uur naar Campo Grande. Een mooie rit om al je foto’s van de reis tot nu toe terug te kijken. Hier overnachten we in een hotel in de buurt van de luchthaven.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
 • 13

  vlucht Campo Grande - São Paulo en naar Paraty

  image

  We gaan weer vliegen. Dit keer maar een korte vlucht van iets minder dan 2 uur naar São Paulo. Vanuit São Paulo reizen we met onze eigen bus in ongeveer 5 uur naar Paraty, waar we in de avond arriveren. Het is een prachtige weg langs de kust door een subtropische omgeving. In Paraty overnachten we in een sfeervol hotel met zwembad vlakbij het centrum.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 14

  Paraty / vrije dag

  image

  Paraty is een idyllisch plaatsje tussen São Paulo en Rio de Janeiro. Het heeft een prachtig koloniaal centrum, dat genomineerd is voor de Unesco Wereld Erfgoed Lijst. Het is heerlijk ronddwalen door de koloniale straatjes, langs witte huizen met rode daken, mooie kerken en pleinen. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Puur Sawadee - 2-daagse trektocht Ponta Negra / €199,00 per persoon

  image

  Wandelliefhebbers kunnen een 2-daagse trektocht maken naar het afgelegen strand Ponta Negra. Vlakbij het strand vind je een kleine gemeenschap waar met name vissers van de inheemse Caiçaras wonen. Het onderkomen is eenvoudig en het is wonderbaarlijk te bedenken dat dit dorpje slechts op een aantal uren rijden ligt van de wereldsteden São Paulo en Rio de Janeiro.

  image

  Deze pittige wandeling voert ons door tropische jungle, waarbij je een aantal heuvels overgaat. Je moet dus behoorlijk klimmen en dalen. De luchtvochtigheid, de warmte en dat het soms glad kan zijn vanwege de regen, zorgt ervoor dat de wandeling als pittig wordt ervaren. Wandelervaring is dan ook een pré en goede wandelschoenen zijn een vereiste. We lunchen onderweg op een strandje. 
  Inbegrepen:

  * Vervoer tussen Paraty en start/eindpunt trekking, lijnbus

  * Engelstalige gids, privé per groep Sawadee

  * verblijf in onderkomens gerund door de inheemse Caiçaras in Ponta Negra, inclusief diner op dag 1 en ontbijt op dag 2
  * Lunch in Praia do Sono op de eerste dag

  * snelle (privé) boot terug van Ponta Negra naar start/eindpunt trekking


  Het minimale aantal deelnemers voor deze trektocht is 4. Bij minder deelnemers geldt er een toeslag. In dat geval wordt er rond een maand voor vertrek contact met je opgenomen.

  Op dag 2 is lunch niet inbegrepen aangezien je dan bij de waterval bent. Op de eerste dag kun je lunch kopen en dit meebrengen op de tour. 

  image

  Dag 1 Naar Ponta Negra

  We nemen een openbare bus naar Laranjeiras, een chique ommuurde woonwijk waar de Braziliaanse elite woont. Hier starten we onze trek naar Ponta Negra. Na ongeveer 3 uur lopen door de jungle komen we aan in het dorpje. In de namiddag kun je heerlijk zwemmen in zee of naar een nabijgelegen afgelegen strand wandelen. 

  Je overnacht in een eenvoudige bungalow of een eenvoudig vrijstaand huisje, gerund door lokale vissersfamilies van de inheemse Caiçaras. Er zijn huisjes met verschillende type kamers, soms hebben ze een zolderetage. In elk huisje is een toilet en douche aanwezig. Je overnacht met maximaal 3 personen in dezelfde kamer. Een éénpersoonskamer is hier niet beschikbaar. 


  Het grootste deel van je bagage blijft achter in Paraty, je neemt alleen een dagrugzak mee.

  image

  Dag 2 Naar Paraty

  's Ochtends kun je een wandeling maken naar de waterval Cachoeira do Saco Bravo, een wandeling van zo'n vier tot vijf uur (retour). Deze waterval mondt uit in zee, een bijzonder verschijnsel.
  In de middag varen we met een speedboot terug naar Oratório, waar we de lokale bus nemen terug naar Paraty.

  image

  In veel van onze reizen hebben we een Puur Sawadee project opgenomen. Een Puur Sawadee project heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming. Puur Sawadee projecten geven reizigers de mogelijkheid om op een unieke manier kennis te maken met een land en tevens een steentje bij te dragen aan positieve ontwikkelingen op de plaats van bestemming.

 • 15

  Paraty / vrije dag

  image

  De tropische omgeving van Paraty is perfect voor het maken van een mountainbiketocht of wandeling. Op enkele fazendas in de omgeving kun je lokaal gestookte cachaça (Braziliaanse jenever, gemaakt van suikerriet) proeven. Alleen voor de ouders hè! In de baai voor Paraty liggen paradijselijke, onbewoonde eilandjes waar je per boot naartoe kunt. 

  image

  De boot maakt een aantal stops om te zwemmen, snorkelen of te zonnen. De ideale combinatie om te relaxen, vinden jullie ook niet? Maar ook vlak buiten Paraty vind je een mooi strandje waar je lekker tot rust kunt komen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 16

  naar Ilha Grande

  image

  We rijden met onze eigen bus naar de haven van Angra dos Reis, een rit van zo’n 2 uur. Hier stappen we op de boot om in ongeveer anderhalf uur naar Ilha Grande te varen. We lopen naar ons hotel, aangezien er geen gemotoriseerd verkeer op het eiland mogelijk is. Kan jij het je voorstellen: geen auto’s, bussen of scooters? Dit maakt het eiland tot een oase van rust. We verblijven de komende drie nachten in een gezellige pousada met een heerlijk verkoelend zwembad.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 17

  Ilha Grande / vrije dag

  image

  Ilha Grande is met zijn uitbundige vegetatie, witte stranden, palmbomen en kristalheldere water een echt paradijsje. Het eiland kent een roerige geschiedenis. Het was een schuilplaats voor piraten, een leprakolonie en tot begin jaren negentig bevond zich hier een beroemde gevangenis voor zware criminelen. Mede dankzij deze geschiedenis, is een groot deel van het regenwoud op het eiland onaangetast gebleven. Tegenwoordig is 35% van het eiland beschermd natuurgebied. 

  image

  Je kunt prachtige wandelingen maken door het regenwoud of over de palmenstranden. Ben je in goede conditie, dan is een beklimming van de Pico de Papagaio, de hoogste berg van het eiland met 990 meter, een mooie uitdaging. Wat gaan jullie doen vandaag?

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 18

  Ilha Grande / vrije dag

  image

  Een aanrader is een tocht per schoener (oude zeilboot) naar de mooiste baaitjes en strandjes, waar je prachtig kunt snorkelen. In het heldere water leven veel kleurrijke vissen. De rustige en schitterende baaitjes voor Abraão zijn ook ideaal voor het maken van een kajaktocht.

  image

  Het is ook gaaf om een surfboard te huren en te gaan surfen op de hoge golven aan de zuidkant van het eiland. Je kunt natuurlijk ook heerlijk relaxen op één van de prachtige stranden. Geniet ’s avonds van een lekkere maaltijd op een terrasje aan het strand.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 19

  naar Rio de Janeiro

  image

  In de ochtend nemen we de boot naar de haven van Porto Real, vanwaar we in ongeveer 2,5 uur met onze eigen bus naar Rio de Janeiro rijden. Rio is een stad die erg tot de verbeelding spreekt. Ze staat bekend om haar witte stranden met gespierde mannen en dames in minikini’s, het beroemde Pão de Açúcar, de suikerbroodsberg, zo genoemd vanwege de vorm, het enorme Christusbeeld op de Corcovado-berg en natuurlijk de samba en het bloeiende nachtleven. De komende dagen heb je volop gelegenheid om de stad in al haar facetten te verkennen en kennis te maken met haar bewoners, de Carioca’s. Er is voor ieder wat wils in deze levendige stad.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 20

  Rio de Janeiro / vrije dag

  image

  Een goede start is een bezoek aan de twee beroemde uitzichtpunten over de stad. Een kabelbaan brengt je naar de top van de 400 m hoge Pão de Açúcar, waar je een schitterend uitzicht hebt over de baai, de oude stad en de stranden. Het uitzicht is zo mogelijk nog spectaculairder vanaf de 713 m hoge Corcovado-berg met het beroemde Christusbeeld, Cristo Redentor (Christus de Verlosser). Je komt er met een treintje over een spoorlijn die dateert uit 1884. De rit voert door de weelderige begroeiing van het bos van Tijuca Twee avontuurlijke activiteiten die zeker de moeite waard zijn voor jong & oud!

  image

  Eenmaal boven heb je een fantastisch uitzicht over Rio, het omringende bergland en de baai met haar vele kleine eilandjes. In het bos Tijuca kun je prachtige wandelingen maken langs watervallen en meertjes. Kan jij je voorstellen dat je je nog middenin een stad met bijna 10 miljoen inwoners bevindt? Ook tijdens een bezoek aan de prachtige botanische tuin, met meer dan 5000 soorten planten, waan je je niet meer in een miljoenenstad.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 21

  Rio de Janeiro / vrije dag / vlucht naar Amsterdam

  image

  Je hebt nog een halve dag te tijd om te genieten van het bruisende leven in Rio de Janeiro. De Favelas tour door Rio staat deze ochtend gepland. In de loop van de middag rijden we naar de luchthaven van Rio en is dit avontuur alweer aan z’n einde. Voor de gegevens van de vlucht verwijzen we naar het vluchtschema. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Puur Sawadee - Favelas van Rio de Janeiro (inclusief donatie) / €29,00 per persoon

  image

  Onderdeel van Rio de Janeiro zijn uiteraard ook de favelas waar een groot deel van de bevolking woont. De bewoners van deze sloppenwijken zijn een project gestart om hun medebewoners te ondersteunen. In een van deze wijken staat het “Circuito das Casas-Tela”: een openlucht kunstgalerie waar lokale kunst tentoongesteld wordt en herinneringen over het leven in de favela met je worden gedeeld. Deze tentoonstelling geeft je een inzicht in het culturele erfgoed van deze wijk.


  Een lokale gids neemt je in 3 uur mee de sloppenwijk in om een kijkje te nemen bij het lokale project. Hier ervaar je de dagelijkse werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het schilderen van huizen of helpen in de bibliotheek. Met een bezoek aan de favelas doneer je automatisch aan het project. 

  image

  In veel van onze reizen hebben we een Puur Sawadee project opgenomen. Een Puur Sawadee project heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming. Puur Sawadee projecten geven reizigers de mogelijkheid om op een unieke manier kennis te maken met een land en tevens een steentje bij te dragen aan positieve ontwikkelingen op de plaats van bestemming.

 • 22

  aankomst Amsterdam

  Welkom terug in ons kikkerlandje!


Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 24 deelnemers
 • Boeiende afwisseling van natuur en cultuur
 • Vele excursiemogelijkheden als kajakken en fietsen
 • Afsluiting van de reis op een paradijselijk strand
 • Meerdaags verblijf in de boeiende steden Buenos Aires en Rio de Janeiro
 • 3-daags bezoek aan de Pantanal (maaltijden en excursies inclusief) om wild te observeren
 • Bezoek aan Argentijnse en Braziliaanse kant van de Iguaçu watervallen
 • Mogelijkheid tot 2-daagse trektocht naar afgelegen idyllisch strand bij Paraty
 • Verblijf in sfeervolle, comfortabele hotels, vrijwel overal met zwembad
 • Bezoek aan het tropische eiland Ilha Grande

Familiereis Argentinië en Brazilië

Vis op piranha's en dans op de samba

Familiereis, brazilië, rondreis, groepsreis, trappen
22 dagen vanaf € 3.849 p.p.

Bijkomende kosten €18,25
p.p. o.b.v. 4 personen

Naar boven