Cuba met kinderen – Unieke familiereizen met Sawadee

Onze Cubareizen zijn niet boekbaar.

Alternatieven

Gelukkig bieden wij meer dan genoeg mooie alternatieven voor Cuba. Bijvoorbeeld het authentieke Colombia; dit kleurrijke land met zijn gastvrije bevolking is opkomende, dus wacht niet te lang om deze prachtige bestemming te ontdekken! En wist je dat de muziek, de religie, de cultuur en de etnische samenstelling van de bevolking in Cuba en Brazilië veel gemeen hebben? Juist daarom is ook Brazilië met stip hét onverwacht alternatief.

Lees hieronder meer over onze alternatieve reisroutes, de reisverslagen en blogs.

Alternatieve reizen:

Reisverslagen van onze reisbegeleiders:Resultaten worden geladen

Familiereis Cuba

Ga mee op een avontuurlijke familiereis naar Cuba: Het land van zon, zee, strand en palmbomen. Het land van de salsa, de rumba en de son. Een familiereis naar Cuba voert je door het meest swingende land van het Caribisch gebied. Jij en je kinderen zullen de rondreis over dit prachtige eiland niet vergeten. Reis mee naar één van de mooiste bestemmingen en laat je betoveren door dit swingende eiland. Een familiereis door Cuba staat absoluut garant voor een onvergetelijke, vaak muzikale en zonnige tijd. 

Waarom familiereis Cuba?

Cuba is een gewilde bestemming voor families. De lokale bevolking is erg vriendelijk en er zijn veel mooie hoogtepunten voor de kinderen. Je vind in Cuba een goede mix tussen cultuur, natuur en stranden. Het is bekend dat Cubanen van muziek en dans houden. Je ziet dit terug in de straten. Op de hoeken van de straten wordt er regelmatig muziek gemaakt. 

Duiken in het warme water

In Cuba kan je prachtig duiken, Dit kan zowel aan de noorkust als de zuidkust. De lange kustlijn is een combinatie van helder water en een mooie onderwater wereld. De stranden zijn gemaakt om te zwemmen, duiken en snorkelen. Met riffen van zwart koraal, verborgen grotten en mijlen van wit zand.

Relaxen op het strand

Je kan in Cuba genieten van zon, zee en strand. Er zijn een paar stranden die niet veel bezocht worden. Het bekendste strand van Cuba is Varadero. Deze badplaats staat mede bekend omdat het gelegen is op een schiereiland. De stranden zijn ideaal om lekker bij te komen.

Tabak plantages

Cuba staat bekend om zijn bijzondere sigaren. Er zijn vele tabak plantages te vinden op het eiland. Je kan deze met de familie bezoeken. In de fabrieken kan je zien hoe de sigaren gerold worden. Eens per jaar is er een festival voor sigaren. Sigaar kenners komen elk jaar samen om hun liefde van de beste sigaar in de wereld te vieren - de Habano. Je kan hier naar plantages, fabrieken, masterclasses en-sigaar rollen wedstrijden gaan.

Klassieke auto's in Havana

Naast de koloniale gebouwen heeft Havana veel prachtige oldtimers. In Havana heb je ook een museum vol met old timers.

Naar boven