Accommodaties van de Familiereis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Beer Garden Hotel - Tel Aviv

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Beer Garden Hotel is gunstig gelegen, op loopafstand van zowel het centrum als het strand. In de omgeving van het hotel vind je veel verschillende restaurantjes en barretjes. De kamers hebben een eigen badkamer, Wi-Fi, tv en airconditioning. Het hotel heeft een ruim dakterras.

 •  

  Kibbutz Nehara - Ashdot Ya’akov (Meer van Galilea)

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Deze sfeervolle Kibboets ligt ten zuiden van het meer van Galilea in het plaatsje Ashdot Ya'akov. Op het grote terrein vind je verschillende soorten gebouwen met kamers. Rondom deze gebouwen is alles groen. Je kunt hier heerlijk bijkomen in een hangmat of aan een picknicktafel. Het zwembad van de kibboets is gedurende de zomermaanden (ongeveer vanaf juni t/m oktober) van 8.00-13.00 uur en vanaf 16.00 tot zonsondergang open. In welke gebouwen/huisjes we slapen is afhankelijk van de beschikbaarheid. De kamers hebben een eigen badkamer. In het hoofdgebouw is ook de eetzaal waar, zoals het hoort in een kibboets, iedereen gezamenlijk eet. 

 •  

  Hotel Mariam - Madaba

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Hotel Mariam is een vriendelijk familie gerund hotel. Het personeel verwelkomt elke gast met de traditionele Jordanese gastvrijheid. Er is een restaurant en een bar. Het centrum is slechts 5 minuten lopen.
 •  

  Edom Petra Hotel - Petra

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt op slechts 200 meter van de ingang van Petra en beschikt over een dakterras met uitzicht op het bedoeïenendorp Wadi Musa. De kamers van het Edom Hotel zijn netjes en comfortabel ingericht. Dit is het perfecte hotel voor je verblijf in Wadi Musa, Petra!

 •  

  La Maison Hotel - Wadi Musa / Petra

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  La Maison Hotel ligt op een unieke locatie op 5 minuten lopen van het hoogtepunt Petra en ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum van Wadi Musa. Hotel La Maison biedt kamers met airconditioning en een lobbybar waar je een drankje kunt drinken.

 •  

  Mutlak Camp - Wadi Rum

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting in een bedoeïenkamp

  Mutlak Camp ligt in de Wadi Rum woestijn. In dit bedoeïenkamp is slapen we in bedoeïententen op matrasjes (soms met bed). De sanitaire voorzieningen zijn simpel en gedeeld. Er worden heerlijke maaltijden voor ons klaargemaakt. 's Avonds is het een en al gezelligheid rondom het kampvuur en onder de sterrenhemel. Een onvergetelijke ervaring!

  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

 •  

  City Tower Hotel - Aqaba

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Het City Tower hotel ligt centraal in het centrum van Aqaba. De accommodatie beschikt over een binnenzwembad. De kamers zijn onder andere ingericht met airconditioning en een eigen badkamer. In het restaurant wordt een ontbijtbuffet verzorgd. 


 •  

  Kfar Hanokdim Bedouin Village - Negev woestijn

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Bedoeïnendorpje

  Dit bedoeïenendorpje ligt in de Negev woestijn. Het dorpje beschikt over tenten, huisjes, een restaurant en vele knusse plekken om thee te drinken en te genieten van een kampvuur. Veel meubilair is gemaakt van natuurlijke materialen uit de buurt. Zo zijn de tapijten geweven van geitenhaar, de lampen zijn van zout kristallen uit de Dode Zee en ook het meubilair is van lokale materialen gemaakt. We slapen in een simpele gedeelde tent op matrasjes. Zeer waarschijnlijk delen we met de hele groep één tent. Er zijn slaapzakken en kussens aanwezig. Wanneer het in de winter in de nacht afkoelt zijn er warmtelampen aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn gedeeld.

  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

 •  

  Nativity Bells Hotel - Bethlehem

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt midden in het centrum. De bekende geboortekerk van Jezus is ongeveer 300 meter vanaf het hotel. Het hotel is modern ingericht en de kamers hebben een tv, airconditioning en een eigen badkamer. Het hotel beschikt over gratis WiFi. 

Accommodatie algemeen

De hotels zijn comfortabel. In verschillende accommodaties kan het voorkomen dat er niet altijd warm water beschikbaar is. In de Negev woestijn slaap je met meerdere personen in een grote bedoeïenentent op matrasjes op de grond en in de Wadi Rum woestijn slapen we in grote tenten die je met 1, 2 of 3 personen deelt op bedden. De sanitaire voorzieningen zijn tijdens beide woestijnovernachtingen beperkt aanwezig en worden gedeeld.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht*. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 450,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 450,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan verzoeken we je vriendelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

In de Wadi Rum en Negev woestijn slaap je een nacht met meerdere personen in een bedoeïenentent. Hier is het niet mogelijk om een éénpersoonskamer te boeken.

 Vervoer ter plaatse

Vrijwel de gehele reis hebben we een eigen bus tot onze beschikking. De wegen in Israël en Jordanië zijn goed en we maken geen lange reisdagen.

Familiereis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië

Op een vliegend tapijt over het Midden-Oosten

Rondreis Israël en Jordanië
13 dagen vanaf € 2.499,-
Naar boven