< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 765 beoordelingen
  • 10 22-02-20

    Ton

    Zeer bijzondere ervaring, dicht bij de gewone Colombiaan. Prachtige natuur, zeer veelzijdig qua indrukken. Ontzettend goed begeleid door reisleider Gert

  • 8 22-02-20

    Fabiola

    Mooie reis. Colombia heeft een prachtige natuur en een ontzettend vriendelijke bevolking. Ik vond de lange reisdagen wel meevallen; er was genoeg te zien vanuit de bus. Onze reusbegeleider Gert was echt top! Hij heeft zeker bijgedragen aan een geslaagde reis.

  • 9 22-02-20

    Han

    Goed georganiseerde reis met een prima reisleider.

  • 9 22-02-20

    Willem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-02-20

    Annet

    mooie, uitgebalanceerde reis. afwisseling tussen stad en platteland, actie en rust. Briljant geleid door Gert.

  • 9 22-02-20

    Jacqueline

    Gert, de reisbegeleider liet ons op een veilige manier proeven aan de cultuur. Elke dag vroeg op, mooie wandelingen en veelal leuke hotels. Het diverse van natuur / cultuur maakt de reis heel bijzonder

  • 10 16-02-20

    Catharina

    Goed uitgebalanceerde reis. Veel afwisseling natuur, (grote) steden en dorpen.. Helaas heeft Colombia een slechte naam door de ergste crimineel ooit: Pablo Escobar. De Colombianen verdienen dat er meer toeristen komen. Ze doen er alles aan om de toeristen naar hun zin te maken. Geen enkel moment heb ik mij onveilig gevoeld. De reisleider is zeer deskundig, altijd vrolijk, behulpzaam en deed zelf met alle activiteiten mee. Gezellige groep, een aantal hadden zelfs een leuke quiz georganiseerd en iedereen probeerde het uiterste de reis te halen. Sawadee heeft ook locaties uitgezocht die niet zo toeristisch zijn. Ik kan niet wachten om nog een keer naar Colombia te gaan.

  • 8 16-02-20

    Margriet

    Mooi land, spannend land. Goed georganiseerde reis, mooie afwisseling steden, platteland en bergdorpen. Altijd boeiende vergezichten vanuit de bus, al dan niet met interessante verhalen over de cultuur, de gewoontes en de geschiedenis van Colombia, verteld door onze geweldige reisleider Marc.

  • 10 16-02-20

    Rina

    Heel gevarieerd, goede hotels op een na. Goede reisbegeleider, toonde veel inzet en humor.

  • 9 16-02-20

    Joke

    Een prachtige afwisselende reis, mede door onze uitstekende reisbegeleider Marc, alleen zwaarder dan aangegeven. Dit valt echt niet onder de categorie 2, het waren pittige wandelingen.

  • 9 16-02-20

    Anne

    De opbouw van de reis zit goed in elkaar. Ook leuk om iedere dag wat te kunnen ondernemen. Via deze reis een goed beeld van het land gekregen en veel mooie dingen kunnen zien. Uiteindelijk is het met name te danken aan reisleider Marc dat we zoveel lol en weinig zorgen hebben gehad. Die man is fantastisch!!

  • 10 16-02-20

    Hilde

    Colombia heeft al onze verwachtingen overtroffen. Echt een prachtig, afwisselend land! Ik kan deze reis aan iedereen aanraden.

  • 9 16-02-20

    Carola

    Mooie reis door een grotendeels nog niet toeristisch Colombia. Vriendelijke mensen, leuke dorpjes en steden, interessante cultuur en mooie natuur. Complimenten voor onze reisleider Marc, die de reis nog interessanter maakte door veel en boeiend over Colombia te vertellen, en voor wie geen moeite te veel was om het ons naar de zin te maken.

  • 8 16-02-20

    Jos

    Zeer mooie reis. Schitterende natuur en goede activiteiten. Dit alles onder zeer vakkundige en aangename reisbegeleiding. Eerste anderhalve week voor mij schitterend door prachtige en ruige natuur maar te weinig variatie. Ook vrij lange reistijden, maar dat had ik al uit de reisbeschrijving vernomen. Maar toch.... Tweede deel van de reis afwisselend en zeer plezierig. De reisleider was een topper!!!

  • 10 16-02-20

    Imen

    Het was zeer afwisselend en heb echt het gevoel dat ik de parels van Colombia heb mogen zien.

  • 9 16-02-20

    Greg

    Mooie, intense reis. Zoveel verschillende indrukken, dagelijks dingen ontdekken. Reisleider Marc Da Silva was weer top! we kenden hem van de costa rica reis febr2019. veel kennis van zaken, beheerst de spaanse taal perfect, lost allerhande probleempjes op met een glimlach.

  • 8 16-02-20

    Will

    Zeer actieve reis door een land met een nagenoeg onafgebroken mooi, woest en groen landschap. Veel lange reisdagen die echter niet vervelen door die prachtige natuur. De reisbegeleider Marc gaf diepgaande informatie tijdens de busreizen over geschiedenis van het land, Farc, de Narcostaat Colombia (Pablo Escobar) en de huidige problematiek van Colombia door de vele vluchtelingen uit Venezuela ... geweldig.

  • 8 16-02-20

    Alice

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-02-20

    Willem

    De reis naar Colombia was in een woord prachtig! Het kleurrijke land heeft onwijs veel indruk op me gemaakt en door het intensieve programma heb ik er gelukkig veel van kunnen zien. Een aanrader voor iedereen!

  • 9 16-02-20

    Jacqueline

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Colombia

Koffievelden en Caribische stranden

image
21 dagen vanaf € 2.429
Naar boven