< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Panama

Onbekend natuurparadijs en Indianenstammen

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Panama

Route daagse groepsrondreis Panama

Een reis door het relatief onbekende Panama voert door een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Het is prachtig wandelen door de uitgestrekte regen- en nevelwouden, met honderden vogelsoorten en een uitbundige vegetatie. Maak een indrukwekkende boottocht door het beroemde Panamakanaal en ontspan op de Caribische eilanden van Bocas del Toro. Tevens kun je de reis verlengen op de prachtige San Blas eilanden waar je kennismaakt met de cultuur van de Kuna Indianen. Of drink een cocktail vanuit je hangmat en beleef al snorkelend de onderwaterwereld met haar de felgekleurde tropische vissen rondom de bounty eilandjes.

Panama: Varen door het Panama kanaal Panama Stad is net zo divers als de rest van Panama. Slenter door de straatjes van de koloniale wijk of langs de ruϊnes van de oude stad. Geniet ’s avonds van het uitzicht op de skyline van deze bruisende stad vanaf een van de terrassen van de vele restaurantjes en barretjes. Je kunt een boottocht maken door het wereldberoemde Panama Kanaal, zodat je tussen de reuzentankers en cruiseschepen zelf kunt ervaren hoe het is om met slechts enkele centimeters speling de sluizen in- en uitvaren. Net buiten de stad word je overweldigd door de uitbundige natuur van Panama in het nationale park Soberanía, een paradijs voor vogelliefhebbers. Wandelen door tropisch regenwoud van Panama In de omgeving van het dorpje El Valle kun je prachtige wandelingen maken door het regenwoud en de bergen. Koel na al deze inspanningen af in een poel onder een waterval of in een van de warmwaterbronnen. Vanuit Boquete kun je een bezoek brengen aan een biologische koffieplantage of slingeren tussen de boomtoppen met een canopytour. Op zoek naar zeekoeien en dolfijnen aan de Caribische kust van Panama Per boot varen we naar Wekso in het tropische regenwoud, het leefgebied van de Naso Indianen. We bezoeken een autentiek Naso dorpje waar we met de unieke cultuur kennis maken. Vanuit Rio San San zullen we op zoek gaan naar zeekoeien. De kans is erg groot dat we deze grote beschermde zoogdieren kunnen zien ontbijten. Op de Bocas del Toro eilanden is het goed ontspannen in Caribische sfeer met kleurige houten huizen op palen, een kristalheldere zee en mooie palmenstranden. Als je met de boot naar een ander eiland gaat, zwemmen de dolfijnen misschien wel naast de boot!

Groepsrondreis Panama

Niet boekbaar

Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.