Accommodaties van de Groepsrondreis Egypte
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Novotel El Borg - Caïro

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit hotel ligt dichtbij de Nijl en op loopafstand van het Egyptisch museum. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Het restaurant, dat zich op het dak van het hotel bevindt, biedt een indrukwekkend uitzicht over de stad. In het restaurant worden internationale gerechten geserveerd. Verder beschikt het hotel over gratis wifi en een buitenzwembad. 

 •  

  Caïro naar Aswan - Nachttrein

  Terwijl de 'gewone' treinen wat minder toegankelijk zijn voor reizigers, is de slaaptrein tussen Caïro en Luxor juist een leuke manier om door Egypte te reizen. Deze treinreis is een bijzondere (en duurzame) ervaring, maar verwacht absoluut geen luxe en comfort. In de couchette vind je een stapelbed en een wastafel. De buitendeur is afsluitbaar en de bagage kun je in een ruimte boven de deur opbergen. Het diner en ontbijt zijn inbegrepen en te vergelijken met een vliegtuigmaaltijd. 

 •  

  Obelisk Hotel Aswan - Aswan

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit hotel ligt prachtig gelegen aan de Nijl, op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum. De accommodatie beschikt over een restaurant, buitenzwembad en een fitnesscentrum. 

  De kamers zijn smaakvol ingericht met airconditioning en een TV. Verder heb je je eigen badkamer. Ook is er Wifi beschikbaar in het gebouw. 

 •  

  Aracan Etabe Luxor Hotel - Luxor

  • image image
   4-sterren
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit hotel ligt in het centrum van Luxor vlakbij de Nijl en andere belangrijke bezienswaardigheden. De stijlvolle kamers hebben ieder een eigen badkamer met ligbad. Naast het eigen restaurant beschikt dit hotel over een buitenzwembad en bar.

 •  

  Mercure Hurghada Hotel - Hurghada

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Mercure Hurghada Hotel is een all-inclusive viersterrenhotel gelegen in Hurghada. Het resort bevindt zich aan de kristalheldere Rode Zee. De comfortabele kamers beschikken over een eigen badkamer en airconditioning. Verder beschikt het hotel over een zwembad en meerdere restaurants en bars. 

Accommodatie algemeen

De hotels zijn comfortabel en beschikken in de meeste gevallen over een zwembad. Gedurende het traject Caïro - Aswan verblijven we in een nachttrein in de slaapcoupés. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 250.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 250.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

Tijdens de treinovernachting is het niet mogelijk om een éénpersoonscoupe te verblijven.

 Vervoer ter plaatse

Een deel van de reis hebben we een eigen bus tot onze beschikking. Het traject Caïro - Aswan leggen we af per nachttrein. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

Groepsrondreis Egypte

Ontdek het land van piramides, tempels en de Nijl

image
9 dagen vanaf € 1.599 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven