< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,2
8.2 236 beoordelingen
 • 10 28-04-18

  Jef Van Camp

  Prachtige reis met een goed gevuld en zeer gevarieerd programma. Prima accommodatie en een heel aangename groep. Magnifiek land, lekker eten, geluk met het weer. Zeer goede reisleiding en lokale crew (gids, chauffeur & bijrijder).

 • 10 28-04-18

  Mieke Hendrickx

  Mijn zesde (of is het zevende) Sawadee reis. En één van de meest geslaagde. Goed programma met (zoals steeds) voldoende vrijheid; heel leuke groep, héél goede reisleiding (Aline), prachtig land, vriendelijke mensen, lekker eten ....

 • 8 28-04-18

  Janneke Baas Ev Gorter

  goed verzorgd, gevarieerd, comfortabel, voldoende informatie en prachtig land.

 • 8 28-04-18

  Mitchell Vink

  Dit was een leuke reis met zeer goede reisbegeleiding. De upgrade naar luxere hotels waren prachtig

 • 9 28-04-18

  Dieuwke Van Der Wal

  Het was een prachtige reis van twee weken waarin we zo ongelooflijk veel gezien hebben. De reis was perfect georganiseerd, we hoefden zelf nauwelijks iets te doen. We konden hierdoor optimaal van de reis genieten. De aangeboden excursies waren helemaal top! Een goede balans tussen sportief, actief, cultuur, natuur......dat was in één woord: super !

 • 8 28-04-18

  Natasja Van Leeuwen

  Druk programma maar zeer gevarieerde reis! Van stad, safari’s, treinreis, wandelingen, strand en tempels. Goed georganiseerde reis met goede reisleiding!

 • 9 28-04-18

  Christien De Graaff

  Deze hoogtepunten Sri Lanka-reis is prachtig. Een enorm gevarieerd programma met uitstekende hotels die vaak mooi aan meren zijn gelegen, bezoeken aan bijzondere tempelcomplexen, safari's/wandelingen/vaartochten in zeer diverse natuurgebieden en veel indrukken van het dagelijkse leven in Sri Lanka. De goede organisatie, een gezellige groep en uitstekende reisbegeleiding van Aline maakten de reis compleet. Een minpunt vond ik de informatie vooraf over de reis. Mijn beeld was dat we veel ruimte in het programma hadden voor het zelfstandig bezienswaardigheden bezoeken. Dat was echter lastig omdat de hotels vaak buitenaf liggen en de beschikbare tijd kort was. Meedoen aan de excursies ligt daarom meer voor de hand.

 • 9 28-04-18

  Wim Van Der Velden

  alles was top. de combinatie van cultuur en natuur, dik voor mekaar. Zo ook de hotels´. reis leiding en gidsen, chauffeur, noem maar op alles dik voor mekaar.

 • 8 28-04-18

  Eddy Gorter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 28-04-18

  Martina Barhorst

  Voor het eerst alleen op vakantie in een groep. Ik heb genoten van de reis naar en in Sri Lanka, de natuur en de lieve mensen in het land. Daarbij hadden we een erg leuke groep en een attente goede reisleidster!

 • 8 28-04-18

  Riet Vaneman

  Een mooie culturele reis met ook veel aandacht voor de mooie natuur. De mensen zijn erg vriendelijk. Het verschil tussen rijk en arm is in Sri Lanka erg groot

 • 9 28-04-18

  Arthur Roosen

  Heel veel hoogtepunten deze reis. Prachtige natuur, afgewisseld met tempels en zeer mooie hotels.

 • 9 28-04-18

  Henriëtte Zuiderwijk

  Het was een super fijne en goed georganiseerde reis, dankzij Aline (reisbegeleidster) en de crew, goed vervoer en dito chauffeur. Gezellige groep mede reizigers. Heel afwisselende reis van het ene naar het andere hoogtepunt, niets te veel gezegd!

 • 10 17-03-18

  Greet Vleghaar

  Het was een fantastische reis! Een heel fijne groep en de reisbegeleiding van Aline was super. Sri Lanka is een prachtig land en het programma goed afgestemd, zonder lange reisdagen. Ik heb ervan genoten!

 • 10 17-03-18

  Willem Wolf

  Ik heb deze reis ervaren als avontuurlijk en heel gezellig, een reis waarin zowel cultuur als natuur veel aan bod zijn gekomen. De reis was perfect georganiseerd, de crew heel professioneel en betrokken voor ons welzijn. De reisbegeleiders hadden een belangrijke bijdrage om een prettige groepsdynamiek tot stand te brengen. Ze hebben ons steeds goed geïnformeerd over de bezienswaardigheden en konden onze vragen altijd beantwoorden. Chauffeur Sujeth en bijrijder Ishanda hebben ons veilig door het land gereden. De hotels waren goed tot zeer goed. Kortom, ik ben vol lof over deze reis.

 • 10 17-03-18

  Karin Geerts

  Het was een bijzondere reis voor mij. Het leek alsof ik in een hele andere wereld terecht kwam met veel cultuur, een geweldige natuur, veel dieren en avontuur. Ondanks dat we in een korte tijd veel verschillende dingen gezien hebben voelde het alsof we overal de tijd voor hadden. Onze reisleidster Aline en haar team heeft dan ook veel respect bij mij op geroepen door de sprankelende manier op de waarop zij ons Sri Lanka heeft getoond en aan al onze wensen gehoor heeft gegeven. Haar team was al even hulpverlenend, de Srilankaanse reisgids die nog een extra bijdrage kon leveren aan het vertellen over de cultuur en de chauffeur plus bijrijder die dagelijks de beste weg uitstippelden om ons op de mooiste plekken van Sri Lanka te laten zien en ook spontaan stopten als we wat meer van de omgeving wilden zien. Kortom een onvergetelijke reis met onvergetelijke mensen.

 • 9 17-03-18

  Edith Tuitel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 17-03-18

  Henry Kleijwegt

  We hebben een mooie reis gehad, en veel geleerd en gezien van Sri Lanka. Onze gids Aline had alles goed geregeld, samen met de Sri Lankaanse gids en de bus crew hebben ze gezorgd dat we een SUPER vakantie hebben gehad

 • 9 17-03-18

  Nikkie Meijers

  Prima georganiseerd. Excellente begeleiding door Nederlandse en lokale reisbegeleiding. Leuke variatie aan optionele excursies. Wel heel vol programma.

 • 9 17-03-18

  Wil Hendriks

  Geweldig mooi land. Hele vriendelijke bevolking. Veel afwisseling in de reis. Reisbegeleiding en de lokale crue een super team.

Rondreis Sri Lanka Hoogtepunten

Zeg aubowan tegen Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 1.598
Naar boven