< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,2
8.2 147 beoordelingen
 • 8 15-07-17

  Ida Middelkoop Sietsma

  Het was een prachtige reis. Toch hadden we af en toe het gevoel dat de dagen te vol zaten( excursies,ingeplande bezoeken) .Vooral op de reisdagen werd het soms wat te veel. We hebben wel veel hoogtepunten meegemaakt!

 • 9 15-07-17

  Peter Folkers

  Een prachtige reis door fantastische natuur, met schitterende cultuur in een hele leuke groep, met onze geweldige reisleider Lathif!

 • 8 15-07-17

  Corrie Verschuren

  Volle, afwisselende rondreis waarin we veel over Sri Lanka hebben ontdekt/geleerd. Mooie en gevarieerde landschappen en natuurlijk ook veel cultuur/boeddhisme.

 • 9 15-07-17

  Ieteke Oud

  We hadden ten eerste een geweldige reisleider, heel inspirerend, vriendelijk, enthousiasmerend. Zijn verhalen en uitleg over cultuur, natuur, volk, religie, samenleving waren voor ons zeer leerzaam en een verrijking van het programma. De hotels waren heel prima, de hoogtepunten zeer boeiend. We hadden een topchauffeur en een hele vriendelijke helper. Hun samenwerking was ook positief en grappig, waardoor we een heel leuke sfeer hadden gedurende de hele reis.

 • 8 15-07-17

  Franky De Vlieger

  Prachtig land, heel vriendelijke mensen, mooie combinatie tussen natuur en cultuur.

 • 8 15-07-17

  Mirte Snoeren

  de reis was super en heb echt genoten. Alles was ook goed geregeld.

 • 8 22-04-17

  Mark Vos

  Afwisselende reis en ondanks dat je een groot gedeelte van het land ziet toch een ontspannen tempo (vaak meerdere overnachtingen op 1 plek).

 • 8 22-04-17

  Marion Kozik

  Afwisselende reis, natuur, cultuur en ontspanning en afwisselende vormen van vervoer. Mooi land en vriendelijke bevolking.Alle hoogtepunten zitten in de reis...niets aan toe te voegen. Leuke excursies en een prima reisleiding! alles tiptop geregeld voor ons!

 • 8 22-04-17

  Anja Van Nispen

  Mooie, afwisselende reis in een land met prachtige natuur en heel vriendelijke mensen.

 • 9 22-04-17

  Erik Rademaker

  Geweldige reis, waarin je in twee weken ongelooflijk veel te zien krijgt van dit mooie eiland!

 • 8 22-04-17

  Brenda Arends

  Een complete reis door Sri Lanka. Ook in deze, droge, tijd opvallend groen. Echt een paradijsje. Een mooie afwisseling van cultuur en natuur en veel verschillende activiteiten. Onder super begeleiding van Aline. Met als hoogtepunt het luipaard in Yala NP en de walvissen in de Indische Oceaan bij Bentota.

 • 9 22-04-17

  Gera Van Der Bijl

  Met een reisleidster die vol enthousiasme en vol passie je het land Sri Lanka laat zien, voelen, proeven en beleven . Gewoon een prachtige beleving.

 • 10 22-04-17

  René Vrijhoef

  Een prachtige reis .Veel gezien en mooie ervaringen opgedaan.

 • 8 22-04-17

  Marloes Carlier

  Ik heb de reis als erg gevarieerd ervaren, erg goed georganiseerd door Aline en Sri Lanka is waanzinnig.

 • 8 22-04-17

  Geert Bremmer

  Sawadee is op hun website transparant over wat ze aanbieden en heeft de verwachting waargemaakt. We vonden de aangeboden excursies afwisselend en goed, wel wat prijzig (mede doordat er veel UNESCO erfgoed bezocht wordt). De hotels zijn prima, wat zorgt voor genoeg mogelijkheden tot ontspanning tijdens de reis. Ook voor mensen die, zoals wij, niet voor de tempels gaan is de reis geslaagd. Een compliment voor de Nederlandse reisbegeleiding. Jammer dat we geen theefabriek hebben kunnen bezoeken, omdat wij op de dag van de arbeid in het theegebied waren.

 • 9 22-04-17

  Heika Werkman

  Ik was zeer onder de indruk van het land Sril-Lanka. De reis was zeer gevarieerd wat het voor mij erg mooi en indrukwekkend maakte. Verder was er in de groep een hele goede sfeer. Daarnaast hebben we het mijn inziens enorm getroffen met onze reisleidster Aline. In mijn beleving vertelde ze vanuit haar hart over het mooie Sri-Lanka. Deze reis heeft mij getriggerd om in de toekomst nog intenser kennis te maken met Sril-Lanka en evt. meer landen van Azie te bezoeken.

 • 7 22-04-17

  Isabel Boerrigter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 22-04-17

  Corrie Ruigrok

  Mede door de zeer enthousiaste reisleidster Aline was het een mooie reis met veel afwisseling van natuur en cultuur, hotels waren prima maar na de Safaritocht slapen in de tent bij het water met de mooie vogels was zeer bijzonder.

 • 8 22-04-17

  Sharon Hutten

  Super leuk land! Veel afwisseling in cultuur en natuur! De natuurparken waren geweldig!! Reisleidster was vol passie over het land. Wilde er voor iedereen een onvergetelijke tijd van maken, wat zeker geslaagd is!

 • 7 22-04-17

  Sander Poeth

  Goed georganiseerde reis waarbij alles klopte. Met name aandacht voor detail was prima verzorgd.

Rondreis Sri Lanka Hoogtepunten

Zeg aubowan tegen Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 1.668
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!