< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,2
8.2 138 beoordelingen
  • 8 22-04-17

    Mark Vos

    Afwisselende reis en ondanks dat je een groot gedeelte van het land ziet toch een ontspannen tempo (vaak meerdere overnachtingen op 1 plek).

  • 8 22-04-17

    Anja Van Nispen

    Mooie, afwisselende reis in een land met prachtige natuur en heel vriendelijke mensen.

  • 9 22-04-17

    Erik Rademaker

    Geweldige reis, waarin je in twee weken ongelooflijk veel te zien krijgt van dit mooie eiland!

  • 8 22-04-17

    Brenda Arends

    Een complete reis door Sri Lanka. Ook in deze, droge, tijd opvallend groen. Echt een paradijsje. Een mooie afwisseling van cultuur en natuur en veel verschillende activiteiten. Onder super begeleiding van Aline. Met als hoogtepunt het luipaard in Yala NP en de walvissen in de Indische Oceaan bij Bentota.

  • 9 22-04-17

    Gera Van Der Bijl

    Met een reisleidster die vol enthousiasme en vol passie je het land Sri Lanka laat zien, voelen, proeven en beleven . Gewoon een prachtige beleving.

  • 10 22-04-17

    René Vrijhoef

    Een prachtige reis .Veel gezien en mooie ervaringen opgedaan.

  • 8 22-04-17

    Marloes Carlier

    Ik heb de reis als erg gevarieerd ervaren, erg goed georganiseerd door Aline en Sri Lanka is waanzinnig.

  • 8 22-04-17

    Geert Bremmer

    Sawadee is op hun website transparant over wat ze aanbieden en heeft de verwachting waargemaakt. We vonden de aangeboden excursies afwisselend en goed, wel wat prijzig (mede doordat er veel UNESCO erfgoed bezocht wordt). De hotels zijn prima, wat zorgt voor genoeg mogelijkheden tot ontspanning tijdens de reis. Ook voor mensen die, zoals wij, niet voor de tempels gaan is de reis geslaagd. Een compliment voor de Nederlandse reisbegeleiding. Jammer dat we geen theefabriek hebben kunnen bezoeken, omdat wij op de dag van de arbeid in het theegebied waren.

  • 9 22-04-17

    Heika Werkman

    Ik was zeer onder de indruk van het land Sril-Lanka. De reis was zeer gevarieerd wat het voor mij erg mooi en indrukwekkend maakte. Verder was er in de groep een hele goede sfeer. Daarnaast hebben we het mijn inziens enorm getroffen met onze reisleidster Aline. In mijn beleving vertelde ze vanuit haar hart over het mooie Sri-Lanka. Deze reis heeft mij getriggerd om in de toekomst nog intenser kennis te maken met Sril-Lanka en evt. meer landen van Azie te bezoeken.

  • 7 22-04-17

    Isabel Boerrigter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 22-04-17

    Sander Poeth

    Goed georganiseerde reis waarbij alles klopte. Met name aandacht voor detail was prima verzorgd.

  • 8 22-04-17

    Patrick Koenjer

    Perfect georganiseerd

  • 9 22-04-17

    Janny Germs

    Prachtige reis met een goede mix van natuur en cultuur. Het is een prachtig land!

  • 9 22-04-17

    Marjolein Komen

    Mooie afwisselende reis met cultuur en natuur. Goed de Srilankaanse cultuur kunnen proeven

  • 8 18-03-17

    Rob Van Der Hoeven

    een afwisselende reis

  • 9 18-03-17

    Christine Colen

    De reis was intensief , leuk en zeer afwisselend. We hebben er erg van genoten.

  • 9 18-03-17

    Yvonne Castelijns

    Buiten alle verwachtingen was het aanbod van de hotels prima, behalve hotel in Negombo. Heel veel gezien. Sri Lanka is een land met een prachtige natuur.

  • 8 18-03-17

    Gert Dierckx

    Zeer mooie reis, afwisselend programma en goede begeleiding.

  • 9 18-03-17

    Wilma Schellekens

    Afwisselende en goed georganiseerde reis. Goede bus, chauffeur en gids en afwisseling tussen historische/religieuze interessante plekken en natuur/safari's. Hotels zijn uitstekend en de laatste dagen in Bentota prima om te relaxen. Nuwara Eliya 1 dag minder. I.p.v. Tissamaharama overnachting in de buurt van Galle. Daar was geen/nauwelijks tijd voor bezoek aan historische VOC-plek, jammer.

  • 8 18-03-17

    Marja Ten Holder

    Prachtige reis met een goede afwisseling in cultuur en natuur. De Sri Lankanen zijn erg aardig en gastvrij. Heb zelfs een traditionele bruiloft mogen meemaken. Prima hotels met goede bedden en service.

Rondreis Sri Lanka Hoogtepunten

Zeg aubowan tegen Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!