< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,2
8.2 154 beoordelingen
  • 9 29-07-17

    Ben Van Der Werf

    Afwisselend, uitdagend, verfrissend, ontspannend. Een reis om nooit te vergeten.

  • 9 29-07-17

    Jolanda Van Nimwegen

    Mooie afwisselende reis. Cultuur en natuur. Wij hadden het geluk dat in Kandy het Pereha festival was. Wij hadden een leuke groep en een leuke reisleidster.

  • 8 29-07-17

    Jannette Schipper

    prachtige reis, veel gezien en gedaan. Eerste 9 dagen waren het mooist van de 16 dagen. 2e helft van de reis was iets minder mooi qua activiteiten/plaats in de bergen, dus de indeling van de 2e week.

  • 8 29-07-17

    Gonneke Van Der Werf

    Ik heb de reis als zeer prettig ervaren. Het vervoer was goed, de begeleiding van de gids uitstekend en de accommodaties waren prima. De reis was actief en afwisselend. We hebben veel gezien en gedaan.We hadden een zeer gezellige groep.

  • 8 29-07-17

    Maaike Meijer

    Goed georganiseerde reis. Veel gezien en gedaan! Ontzettend leuke afwisselende reis tussen cultuur en natuur.

  • 7 29-07-17

    Bert Gorter

    Prachtige reis. Prima begeleidtster Leidi. Gaf veel informatie en speelde goed in op de de wisselingen cq verschuivingen die er waren. paste prima bij de groep. Erg tevreden.De vele safari's en het perahera fest

  • 8 15-07-17

    Ida Middelkoop Sietsma

    Het was een prachtige reis. Toch hadden we af en toe het gevoel dat de dagen te vol zaten( excursies,ingeplande bezoeken) .Vooral op de reisdagen werd het soms wat te veel. We hebben wel veel hoogtepunten meegemaakt!

  • 9 15-07-17

    Peter Folkers

    Een prachtige reis door fantastische natuur, met schitterende cultuur in een hele leuke groep, met onze geweldige reisleider Lathif!

  • 8 15-07-17

    Corrie Verschuren

    Volle, afwisselende rondreis waarin we veel over Sri Lanka hebben ontdekt/geleerd. Mooie en gevarieerde landschappen en natuurlijk ook veel cultuur/boeddhisme.

  • 9 15-07-17

    Ieteke Oud

    We hadden ten eerste een geweldige reisleider, heel inspirerend, vriendelijk, enthousiasmerend. Zijn verhalen en uitleg over cultuur, natuur, volk, religie, samenleving waren voor ons zeer leerzaam en een verrijking van het programma. De hotels waren heel prima, de hoogtepunten zeer boeiend. We hadden een topchauffeur en een hele vriendelijke helper. Hun samenwerking was ook positief en grappig, waardoor we een heel leuke sfeer hadden gedurende de hele reis.

  • 8 15-07-17

    Franky De Vlieger

    Prachtig land, heel vriendelijke mensen, mooie combinatie tussen natuur en cultuur.

  • 8 15-07-17

    Mirte Snoeren

    de reis was super en heb echt genoten. Alles was ook goed geregeld.

  • 9 15-07-17

    Piet Bussing

    Zeer afwisselende reis die goed werd begeleid door onze reisleider

  • 8 22-04-17

    Mark Vos

    Afwisselende reis en ondanks dat je een groot gedeelte van het land ziet toch een ontspannen tempo (vaak meerdere overnachtingen op 1 plek).

  • 8 22-04-17

    Marion Kozik

    Afwisselende reis, natuur, cultuur en ontspanning en afwisselende vormen van vervoer. Mooi land en vriendelijke bevolking.Alle hoogtepunten zitten in de reis...niets aan toe te voegen. Leuke excursies en een prima reisleiding! alles tiptop geregeld voor ons!

  • 8 22-04-17

    Anja Van Nispen

    Mooie, afwisselende reis in een land met prachtige natuur en heel vriendelijke mensen.

  • 9 22-04-17

    Erik Rademaker

    Geweldige reis, waarin je in twee weken ongelooflijk veel te zien krijgt van dit mooie eiland!

  • 8 22-04-17

    Brenda Arends

    Een complete reis door Sri Lanka. Ook in deze, droge, tijd opvallend groen. Echt een paradijsje. Een mooie afwisseling van cultuur en natuur en veel verschillende activiteiten. Onder super begeleiding van Aline. Met als hoogtepunt het luipaard in Yala NP en de walvissen in de Indische Oceaan bij Bentota.

  • 9 22-04-17

    Gera Van Der Bijl

    Met een reisleidster die vol enthousiasme en vol passie je het land Sri Lanka laat zien, voelen, proeven en beleven . Gewoon een prachtige beleving.

  • 10 22-04-17

    René Vrijhoef

    Een prachtige reis .Veel gezien en mooie ervaringen opgedaan.

Rondreis Sri Lanka Hoogtepunten

Zeg aubowan tegen Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 1.668
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.