< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,2
8.2 218 beoordelingen
 • 10 17-03-18

  Willem Wolf

  Ik heb deze reis ervaren als avontuurlijk en heel gezellig, een reis waarin zowel cultuur als natuur veel aan bod zijn gekomen. De reis was perfect georganiseerd, de crew heel professioneel en betrokken voor ons welzijn. De reisbegeleiders hadden een belangrijke bijdrage om een prettige groepsdynamiek tot stand te brengen. Ze hebben ons steeds goed geïnformeerd over de bezienswaardigheden en konden onze vragen altijd beantwoorden. Chauffeur Sujeth en bijrijder Ishanda hebben ons veilig door het land gereden. De hotels waren goed tot zeer goed. Kortom, ik ben vol lof over deze reis.

 • 10 17-03-18

  Karin Geerts

  Het was een bijzondere reis voor mij. Het leek alsof ik in een hele andere wereld terecht kwam met veel cultuur, een geweldige natuur, veel dieren en avontuur. Ondanks dat we in een korte tijd veel verschillende dingen gezien hebben voelde het alsof we overal de tijd voor hadden. Onze reisleidster Aline en haar team heeft dan ook veel respect bij mij op geroepen door de sprankelende manier op de waarop zij ons Sri Lanka heeft getoond en aan al onze wensen gehoor heeft gegeven. Haar team was al even hulpverlenend, de Srilankaanse reisgids die nog een extra bijdrage kon leveren aan het vertellen over de cultuur en de chauffeur plus bijrijder die dagelijks de beste weg uitstippelden om ons op de mooiste plekken van Sri Lanka te laten zien en ook spontaan stopten als we wat meer van de omgeving wilden zien. Kortom een onvergetelijke reis met onvergetelijke mensen.

 • 9 17-03-18

  Edith Tuitel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 17-03-18

  Henry Kleijwegt

  We hebben een mooie reis gehad, en veel geleerd en gezien van Sri Lanka. Onze gids Aline had alles goed geregeld, samen met de Sri Lankaanse gids en de bus crew hebben ze gezorgd dat we een SUPER vakantie hebben gehad

 • 9 17-03-18

  Nikkie Meijers

  Prima georganiseerd. Excellente begeleiding door Nederlandse en lokale reisbegeleiding. Leuke variatie aan optionele excursies. Wel heel vol programma.

 • 9 17-03-18

  Wil Hendriks

  Geweldig mooi land. Hele vriendelijke bevolking. Veel afwisseling in de reis. Reisbegeleiding en de lokale crue een super team.

 • 8 17-02-18

  Anneke Kögeler

  Sri Lanka is een mooi land. De cultuur is interessant en de natuur is prachtig. Ik heb genoten van de jeepsafari's. Wat een schitterende vogels en prachtige dieren heb ik gezien. Jammer vond ik dat we geen Nederlandstalige gids hadden. De lokale gids vond ik moeilijk te verstaan. Ook was hij niet duidelijk en week van het programma af. Persoonlijk vond ik het jammer dat we de Leeuwenrots 's middags bezochten. Volgens de gids zou het 's middags minder druk zijn en vanwege de stand van de zon kon je mooiere foto's maken. Achteraf vond ik het te warm en vond ik het ook ,'s middags nog druk. Ook was er veel onduidelijkheid of de treinreis door kon gaan. Uiteindelijk hebben we de treinreis op een andere dag gemaakt. We hadden geen vaste plaats en veel mensen moesten staan. De safari kon op die dag niet doorgaan omdat de treinreis langer duurde dan verwacht. In het programma van Sawadee staat op de vrije dagen wat je kunt gaan doen. Ik had verwacht dat je dit op eigen gelegenheid zou kunnen doen. Dit was niet het geval omdat het te ver lag van de locaties waar we verbleven. Het waren excursies waar je nog voor moest betalen. Ook het kledingvoorschrift van Sawadee klopt niet. Ik heb veel vrouwen in rokken gezien. Jammer nu had ik alleen lange broeken bij mij.

 • 8 17-02-18

  Marijke Kögeler

  Het is een fantastisch mooi land. We hebben in korte tijd veel gezien. Het is een hele afwisselende reis, een goede combinatie tussen cultuur en natuur.

 • 9 17-02-18

  Prachtige reis met aangenaam gezelschap. Goede hotels en afwisselend programma met natuur, cultuur een geschiedenis.

 • 7 17-02-18

  Leo Bouwman

  Mooie reis. Prima hotels. Goeie bus. Groepsgrootte geschikt voor deze reis. Bij een aantal suggesties om ter plaatse te gaan doen, is de afstand erg groot. Een reisafstand vanaf het hotel per auto van 3 à 4 uur vind ik hiervoor te ver reizen. Er werden veel extra excursies aangeboden, daarmee zou het geadviseerde bedrag voor excursies behoorlijk worden overschreden. Graag reëel bedrag adviseren. Graag nog wat meer detailinformatie over de aangeboden safaris. Dat de gids niet met een geel bord met Sawadee loge op het vliegveld stond vond ik vervelend.

 • 8 17-02-18

  Holga Looijenga

  Ik vond het een zeer leuke in interessante reis

 • 8 17-02-18

  Bert Gort

  Een prachtige reis. Ontzettend genoten. Er zat ook een mooie chemie in de groep. Veel gezien en gedaan. Wel erg vol programma, maar de afsluiting in Benthota was helemaal top. Precies goed die 2 dagen relaxen. Was ook wel nodig om even bij te komen. Flexibele instelling is inderdaad nodig zoals jullie aangeven. Reisleider was een beetje chaotisch, maar dat hoort m.i. beetje bij het land. We hebben ons er niet aan gestoord (sommigen overigens wel), genoten er ook wel weer van, het was een ontzettend aardige man. Wilde het iedereen naar de zin maken en kwam daardoor wel eens in de problemen met anderen. Hij had een breed netwerk in het land en maakte daar gebruik van in ons voordeel. Mooie plaatsen bij het dansen, vooraan in de rij bij de olifanten. Dat soort dingen. Hij regelde dat prima. Treinreis was 2 dagen later, maar kregen daar bezoek aan theefabriek voor terug. Eigenlijk een kadootje. Ik ben zeer tevreden. Accomodaties ook goed op één na. Hotel in Anarudhapura was niet goed. Slechte bedden, eten was niet goed. Ontbijt bij safari was ronduit slecht. Maar verder waren de hotels boven verwachting.

 • 8 06-01-18

  Rob De Vos

  Een mooie rondreis met een zeer gevarieerd programma. De reisbegeleiding was uitstekend en de kwaliteit van de hotels was dik in orde.

 • 8 06-01-18

  Anneke Groeneweg

  Een zeer boeiende afwisselende reis met een een zeer goede resileidster die heel veel informatie gaf.

 • 7 06-01-18

  Louis Coen

  Over het algemeen was deze reis mij goed bevallen.

 • 10 06-01-18

  Yvonne Van Mosseveld

  De rondreis Hoogtepunten van Sri Lanka, was voor mij boven verwachting: goed georganiseerd, vrije tijd, mogelijkheid excursies bij te boeken, programma was heel afwisselend en ... een fantastische reisbegeleidster Aline.

 • 8 06-01-18

  Lily Hessenhouwer

  De reis was heel afwisselend met leuke excursies, een leuke groep mensen. Ook een goed aantal. De reisleidster ook erg informatief en aardig.

 • 8 06-01-18

  Piet Reedijk

  Zeer gevarieerde reis. Uitstekende reisbegeleiding.

 • 8 06-01-18

  Tosca Giltay

  Veel variatie, goede begeleiding van Aline. Je stapt 50 jaar terug in de tijd, maar bijzonder aardige mensen. Jammergenoeg zijn vrouwen hier nog steeds absoluut ondergeschikt aan de man en dat merk je wel.

 • 7 06-01-18

  Lily Hessenhouwer

  The people of Sri lanka were ever so friendly. Nature was beautiful , and the weather fantastic.

Rondreis Sri Lanka Hoogtepunten

Zeg aubowan tegen Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 1.598
Naar boven