Accommodaties van de Wandelvakantie Azoren
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Canadiano - Ponta Delgada

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Ponta Delgada. De accommodatie biedt ruime kamers rondom een binnentuin met een fontein. Verder heeft het een eigen restaurant, een tv kamer en kan je overal gratis gebruikmaken van Wifi. 

  De kamers zijn voorzien van een kast en woonruimte met TV. Naast het bed vind je USB-aansluitingen voor het opladen van elektronische apparaten. Verder heb je een eigen badkamer met een douche en een eigen balkon. 

 •  

  Sao Miguel Park Hotel - Ponta Delgada

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Hotel Sao Miguel Park ligt in het hart van de stad Ponta Delgada. Vanuit de ruime, modern ingerichte kamers heb je een panoramisch uitzicht over de stad of zee. Het hotel beschikt over een goed beoordeeld restaurant, een gezondheidsclub, met fitnesscentrum, sauna en stoombad en een binnen- en buiten zwembad. Vanuit het hotel loop je zo in de bekende botanische tuinen van de stad. De locatie is uitstekend want je bent zo op het strand. 

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis met vertrek op 17 mei, 7 juni, 5 juli en 1 november 2023 verblijven we in het hotel Canadiano. 

Tijdens de reis met vertrek op 19 juli, 2 augustus, 16 augustus, 30 augustus en 13 september verblijven we in het Sao Miguel Park Hotel. 
Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 379.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 379.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan verzoeken we je vriendelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met eigen vervoer. Dit heeft als voordeel dat we kunnen stoppen wanneer dat het beste uitkomt. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

 •  

  Vervoer - Azoren

  Afhankelijk van de groepsgrootte, maken we gebruik van een minibusje of een grotere bus. We gebruiken verschillende soorten bussen, de twee foto's zijn voorbeelden hiervan.

Wandelvakantie Azoren

Wandelen door een groen sprookje

image
8 dagen vanaf € 1.399 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven