< Terug naar resultaten

22-35ers reis Zuidelijk Afrika

Kamperen onder de sterrenhemel van het zuidelijk halfrond

23 dagen vanaf € 3.999 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Waarom deze reis?

 • Bezoek aan 3 Zuidelijk-Afrikaanse landen in één reis
 • Veel actie, avontuur en wandelopties tijdens de reis
 • Kamperen op de meest mooie locaties
 • Twee gamedrives in het wildrijke Etosha
 • Overnachten midden in de Namib woestijn met Boesman

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • 1 van 5

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • 2 van 5

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • 3 van 5

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • 4 van 5

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • 5 van 5

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  4 van 5
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • 1 van 5

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 2 van 5

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 3 van 5

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 4 van 5

   Comfortabelere, luxere accommodaties

  • 5 van 5

   Bijzondere Premium accommodaties

  2 van 5

Route 23 daagse 22-35ers reis Zuidelijk Afrika

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijke Afrika reizen we door Namibië, Botswana en Zimbabwe. We overnachten voornamelijk op campings in onze eigen tenten en wisselen dit af met kleinschalige hotels voor comfort. Een van de absolute hoogtepunten is een avontuurlijke hike door de betoverende Namib-woestijn, waar we onze tenten opslaan voor een unieke overnachting onder de sterrenhemel - een bijzondere ervaring om nooit te vergeten! Een reis vol natuurbeleving, gamedrives en hikes. We maken kennis met de fascinerende San-bevolking en bewonderen eeuwenoude rotstekeningen. Tijdens een langer verblijf in Swakopmund en Victoria Falls krijg je de kans om deel te nemen aan de meest opwindende excursies, zoals raften en sandboarden - een waar paradijs voor avonturiers! En dit alles in het gezelschap van leeftijdgenoten, waardoor nieuwe vriendschappen ontstaan en de gezelligheid niet ontbreekt. Bereid je voor op een onvergetelijke reiservaring in het hart van Afrika!

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Windhoek
 2. Dag 2 - aankomst Windhoek naar Lake Oanob
 3. Dag 3 - naar Sesriem
 4. Dag 4 - via Sossusvlei naar Solitaire
 5. Dag 5 - Solitaire / overnachten in de woestijn
 6. Dag 6 - naar Swakopmund
 7. Dag 7 - Swakopmund / vrije dag
 8. Dag 8 - Swakopmund / vrije dag
 9. Dag 9 - via Spitzkoppe naar Erongo National Park
 10. Dag 10 - nabij Erongo National Park / vrije dag
 11. Dag 11 - naar Etosha Nationaal Park
 12. Dag 12 - Etosha Nationaal Park / Gamedrive
 13. Dag 13 - Etosha Nationaal Park / Gamedrive
 14. Dag 14 - naar Rundu
 15. Dag 15 - naar de Okavango Delta
 16. Dag 16 - Okavango Delta / Mekorro boottocht
 17. Dag 17 - naar Divundu
 18. Dag 18 - Divundu / vrije dag
 19. Dag 19 - naar Chobe Nationaal park
 20. Dag 20 - naar Victoria Falls
 21. Dag 21 - Victoria Falls / vrije dag
 22. Dag 22 - vlucht naar Amsterdam
 23. Dag 23 - aankomst Amsterdam
Bekijk Route Windhoek - Vic Falls Bekijk Route Vic Falls - Windhoek

Met andere twintigers en dertigers de wereld over

Reizen voor twintigers en dertigers, die unieke ervaringen willen opdoen, in zijn voor avontuur en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. De avontuurlijke rondreizen van Sawadee zijn er nu ook voor reizigers tussen de 22 en 35 jaar. Ontdek samen de schoonheid van andere culturen en de wilde natuur. Op de mooiste plekken van deze aarde wisselen enerverende activiteiten en momenten van ontspanning zich af. Nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten gegarandeerd, de wereld ligt aan je voeten; have fun!

Van Windhoek naar de Victoria Watervallen

Tijdens deze 23-daagse kampeerreis door Zuidelijk Afrika zie je de meest uiteenlopende landschappen. Van de droogte in Namibië rijden we naar de waterrijke delta in Botswana en de Victoria watervallen in Zimbabwe. Kamperen staat in deze reis centraal, de meeste avonden en nachten brengen we door bij een kampvuur onder de sterren. Maar tussendoor overnachten we een aantal keer in een kleinschalige accommodatie voor wat meer comfort. We reizen in een safari of overland truck, met grote ramen voor een optimale beleving van de landschappen of het zien van wildlife tijdens een gamedrive. Deze reis omvat flinke afstanden, en we zullen heel wat kilometers afleggen. Neem spelletjes mee, zet een goede playlist op je telefoon en leun achterover in je stoel terwijl je geniet van de prachtige uitzichten. 

Duinen beklimmen en sterren bekijken in de Namib woestijn

We reizen het grootste gedeelte van onze reis door het prachtige Namibië. Een van de hoogtepunten is de Namib woestijn. Het desolate maanlandschap is bijzonder indrukwekkend. De Namib woestijn behoort tot de meest gevarieerde en kleurrijke woestijnen ter wereld. We verblijven hier voldoende dagen om alle schoonheid in ons op te nemen. We beklimmen Dune 45, vanwaar je een spectaculaire zonsopkomst kunt zien. In de doodstille, witte Sossusvlei, midden tussen de rode zandduinen, waan je je in een andere wereld. Midden in deze woestijn gaan we een nacht kamperen en heb je goede kans om de melkweg te spotten. Omdat we ons bevinden op het zuidelijk halfrond, ziet de hemel er heel anders uit dan je wellicht gewend bent.

Spot de Big 5 in Etosha, de Okavango en Chobe

Na relaxte dagen in het Duits aandoende stadje Swakopmund brengen we het tweede gedeelte van onze reis door met wild spotten, zowel vanuit onze bus als vanaf het water. Dankzij de grote ramen en de hoogte van de bus is deze ideaal om wild te spotten. In Etosha zie je giraffen, leeuwen, neushoorns, gemsbokken, zebra's en nog veel meer. Per mekorro varen we door de Okavango Delta op zoek naar nijlpaarden en in Chobe National Park lopen kuddes olifanten rond. Heb jij aan het einde van al deze spectaculaire dagen de big 5 en de minder bekende "ugly 5" af kunnen strepen?

Wat is een Avontuur Plus reis?

Deze groepsrondreis door Zuidelijk Afrika is een zeer avontuurlijke reis. Kort gezegd houdt dat in: terug naar de basis! De cultuurverschillen, de landschappen, de indrukken, de afstanden én het avontuur: deze reizen gaan een stapje verder. Off the beaten track is geen loze kreet. De ene keer was je je in een rivier en is een bladerdak het enige onderdak. Een andere keer klim je uren voor dat ene uitzicht of ervaar je de eindeloosheid van de woestijn. Het kost moeite en tijd om de mooiste plekken te bezoeken, maar de beloning is vaak overweldigend. Voor deze (kampeer)reizen is het belangrijk een flexibele instelling en een gezonde dosis incasserings- en aanpassingsvermogen te hebben. Door het avontuurlijke karakter van de reis kan het programma soms afwijken van wat beschreven is.

22-35ers reis Zuidelijk Afrika

Kamperen onder de sterrenhemel van het zuidelijk halfrond

Zuidelijk Afrika rondreis
23 dagen vanaf € 3.999 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Avontuur-Plus
Naar boven