< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.3 203 beoordelingen
  • 9 23-07-17

    Benno Cornelissen

    Gids was erg goed. Heel trots op zijn land en heeft ons veel laten zien; Heel wisselend programma; Zeer goed aanbod tijdens de vrije dagen Goede hotels, wel soms oude hotels met her en der gebreken. Veilige reis gehad, ondanks chaos in verkeer

  • 8 23-07-17

    Mirjam Bottema

    goed verzorgde reis. veel gezien.

  • 8 23-07-17

    Channan De Paauw

    Mooi maar best intensieve reis. Veel van het land gezien.

  • 9 23-07-17

    Anouk Cornelissen

    Leuk reis, met veel leuke activiteiten en goed georganiserd

  • 9 23-07-17

    Douwe Van Der Weide

    Prachtige ervaring , heel veel gezien in korte tijd goed beeld van Sri Lanka gekregen zeer prettige gids relatief onervaren en bescheiden maar werd al snel deel van de groep

  • 8 21-07-17

    Morag Neath

    zeer gevarieerde reis, enorm veel te zien en doen. De mensen waren overal heel vriendelijk, een gemakkelijk land om door te reizen met de kinderen

  • 8 21-07-17

    Quinten Van Den Berg

    Hele mooie reis door Sri Lanka. Goede mix van cultuur, natuur en ontspanning op het strand en ook heel fijn land om met kinderen door te reizen. Goede reisleiding, en ook erg leuk met de kinderen.

  • 8 21-07-17

    Marc Meirens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-07-17

    Wineke De Knegt

    We hebben een geweldige familie groepsreis gehad in Sri Lanka. Heel afwisselend land en top reisbegeleidster en gezellige groep. Zoveel te zien en te doen.

  • 8 21-07-17

    Tom Van Duijn

    Mooie reis, met goede afwisseling van cultuur, natuur en ontspannen. Het begin was vrij druk, maar daarna een goed programma met voldoende vrije tiijd.

  • 8 20-07-17

    Han-Jorrit Van Bremen

    Over het algemeen uitgebalanceerd programma en prima hotels. Gids voldeed ook grotendeels.

  • 8 18-07-17

    Ada Kwakkelstein

    De grote lijnen zijn goed georganiseerd zodat je over vervoer en accommodatie echt geen zorgen hoeft te maken. Zeer goede reisleidster die ook veel wist te vertellen en de groep op de beste plekken en tijdstippen de beste ervaringen heeft gegeven.

  • 8 18-07-17

    Harrry Mouris

    Een prachtige en afwisselende reis waarin we een land hebben mogen leren kennen en heerlijk konden genieten van alles wat Sawadee in deze reis had ondergebracht.

  • 8 18-07-17

    Han Koreman

    Prachtig land met schitterende flora en fauna, en vriendelijke mensen. In korte tijd goede indruk gekregen van het leven in Sri Lanka.

  • 8 16-07-17

    Paul Norbart

    Mooie reis, leuke groep en veel gezien

  • 8 16-07-17

    De reis was erg leuk, veel nieuwe dingen gezien en de reisleider was echt een handige optie. Het was een leuke groep, alleen waren de reisdagen af en toe wat lang en was de reis kort. Wel zaten we in heel mooie hotels, maar het begin was een beetje chaotisch en snel. Jammer dat we niet in het noorden zijn geweest.

  • 7 14-07-17

    Wouter Van Der Werf

    Leuk af en toe beetje rommelig en leuke groep

  • 8 14-07-17

    Nikolaj Hersbach

    Prachtige uitgebalanceerde reis.

  • 6 14-07-17

    Regina Van Den Broek

    Programma gevarieerd. Niet te lange reistijden. Voldoende tijd om zelf in te vullen. Echter standaardkeuzes van hotels waar alle andere reisorganisaties ook komen. Vaak grotere hotels, die niet speciaal of gezellig zijn.

  • 9 14-07-17

    Lianne Hersbach

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Sri Lanka

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!