< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,7
8.3 170 beoordelingen
  • 9 05-08-16

    Monique Van Der Asdonk

    De vakantie was heel goed georganiseerd. Veel afwisseling en ontzettend leuke activiteiten met voldoende vrijheid Wat ik wel jammer vond was dat er geen Nederlands sprekende reisleider was. Ook vond ik de dagen in Kandy te lang. Het festival vond plaats tijdens de periode dat wij daar waren. Hierdoor konden we in de avonduren het hotel niet uit en was het veel te druk in de stad.

  • 9 05-08-16

    Tea De Bie

    Wij hebben erg genoten van deze reis. Veel afwisseling van natuur, cultuur en strand. We hadden een erg gezellige groep. De bus was erg luxe waardoor de reisafstanden geen probleem waren. We hebben veel gezien van Sri Lanka. De mensen zijn er erg aardig.

  • 8 05-08-16

    Simone Ploeger

    Prima georganiseerde reis waarin je veel van het land ziet.

  • 8 05-08-16

    Roeland Jimenez

    In eerste instantie tevreden over de reis. Leuke groep, organisatie over het algemeen goed.

  • 9 02-08-16

    Ivo Van Der Lee

    Het is een erg leuke familie rondreis, met een goede lokale gids, een druk programma, waarbij je een heel goed beeld krijgt van het echte Sri Lanka. Alles is erg goed georganiseerd. Het voordeel van het reizen in een groep is de gezelligheid. Als je je als gezin even af wil zonderen is dat ook geen probleem.

  • 9 02-08-16

    Michiel Zwartkruis

    Net weer thuis van een schitterende reis. Zoveel gezien en gedaan dat we de foto's en filmpjes eens rustig gaan bekijken om alles weer een keer te beleven. Op pad met een leuke groep reisgenoten en een fantastische gids; ongelooflijk hoeveel hij wist te vertellen over zijn Sri Lanka.

  • 8 02-08-16

    Toon Van De Griendt

    Een supermooie reis met heel veel nieuwe ervaringen! Sawadee had alles top geregeld, van hotels tot reisleider

  • 9 02-08-16

    Arend De Boer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 31-07-16

    Ingrid Van Slobbe Ev Massey

    Mooie reis, veel afwisseling. Natuur, cultuur, steden, tempels, jungle, bergen, strand, olifanten, snorkelen. fietsen, treinreis. Bijzonder aardige lokale bevolking. Veel gedaan en gezien. En hele leuke reisgenoten.

  • 9 31-07-16

    Judith Van Der Voet

    De reis was prachtig. Een mooie mengeling van natuur, cultuur, dagelijks leven, strand en mooie hotels. Alles was goed georganiseerd.

  • 8 31-07-16

    Henk Gotink

    Prachtreis met Kandy Esala Perahera als kers op de taart.

  • 9 31-07-16

    Roxy Bugter

    Nog nooit een groepsrondreis gemaakt, maar altijd alles zelf geregeld. Het is ons ontzettend goed bevallen. Veel gezien, leuke reisgenoten en fantastische reisbegeleiding.

  • 9 31-07-16

    Lea Van Haaster

    de groep en de reis waren gewoon super leuk! het was de perfecte combinatie van dingen zien en lekker relaxen. daarnaast maakt zo'n groep zelfs langere busreizen leuk!

  • 8 31-07-16

    Hanneke Slot

    Prachtig land: zeer groen, mooie vergezichten, lieve mensen. Diversiteit in cultuur en natuur.

  • 8 31-07-16

    Walter Korte

    Goed uitgebalanceerde reis tussen natuur, cultuur en rust.

  • 8 29-07-16

    Yvonne Jonker

    Prachtige reis, veel gezien en voor de kids was het omgaan met de andere kids uit de groep fantastisch

  • 7 29-07-16

    Ronald Ter Beek

    Mooie afwisselende reis. Reistijd viel ons achteraf toch tegen

  • 8 29-07-16

    Paul Hendrikx

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-07-16

    Lucas Vincent

    hartstikke leuk omdat ik veel nieuwe dingen gezien heb.

  • 8 29-07-16

    Gertjan Vincent

    afwisselend, vrij veel reistijd, excursies soms te mager voor de prijs die we betaald hebben, wel veel van het land gezien.

Familiereis Sri Lanka

Op de thee bij Dombo

image
20 dagen vanaf € 1.898 € 1.798
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!