< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.2 317 beoordelingen
  • 7 07-08-18

    Elif Mese

    Mooie afwisselende reis, zeker voor de kinderen. Ook fijn voor hen om kennis te maken met een andere cultuur. Zowel natuur, cultuur, strand als safari gecombineerd in één reis.

  • 8 05-08-18

    Tessa Frieswijk

    Hele leuke reis! Heel veel gezien en er is veel over her land verteld

  • 8 05-08-18

    Gerry Föllings

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-08-18

    Theo Frieswijk

    Mooie reis, veel gezien. Door het enthousiasme en trots van de local guide echt Sri Lanka gezien.

  • 8 31-07-18

    Anita Diephuis

    Het was een geweldige reis, heel afwisselend. Mooie natuur, veel cultuur, leuke groep met leeftijdgenoten voor de kinderen, vriendelijke bevolking, zowel actieve als relaxte activiteiten en lekker eten!

  • 8 31-07-18

    Ellen Schippers

    Superreis gehad met een leuke groep mensen. Veel gezien en alles uitstekend geregeld. Doordat ik eerder reizen heb gemaakt met Sawadee was dat ook mijn verwachting. Daardoor was ik ook verwend met gidsen die extra dingen organiseerden (bij mensen thuis eten, voetbalwedstrijd voor de kinderen, spontane bbq), deze gids had dat niet in z'n vingers. Wat hij moest doen deed hij dus uitstekend en alles was goed geregeld maar die extra's heb ik deze keer gemist.

  • 9 31-07-18

    Ragonda Van Der Elst

    Afwisselende, fantastische, schitterende reis. Heel gevarieerd land. Strand, jungle, thee plantages, rijst velden, dorpjes. Zat perfect in elkaar, prima organisatie.

  • 8 31-07-18

    Miek Robben

    De reis was heel afwisselend en daardoor goed in balans. Qua cultuur, natuur, inspanning en ontspanning.

  • 9 31-07-18

    Anne Van Tol

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-07-18

    Juliëtte Zaal

    Afwisselend, leuke groep, fijne reisleider. Eerste hotel was niet best. Deer park hotel top. Jungle eco accommodatie perfect.

  • 8 29-07-18

    Lucy Kerstens

    Mooi land, goede verhouding tussen vrije tijd en activiteiten, uitstekende gids en fijne groep

  • 9 29-07-18

    Emil Mulder

    Heel afwisselend, mooie en leuke dingen gezien en een hele leuke groep! Hele bijzondere ervaring Liever niet op de website

  • 9 29-07-18

    Peter Mulder

    Een mooie afwisselende reis waarop we volop van het land, de natuur en de vriendelijke bevolking hebben genoten.

  • 10 29-07-18

    Franca Van Hulzen

    Een hele fijne combi tussen reizen en chillen,met een geweldige lieve zorgzame gids.

  • 9 27-07-18

    Stan Bazen

    Was een super leuke ervaring

  • 10 27-07-18

    Tim Bazen

    Een echt avontuur

  • 8 27-07-18

    Nicole Bazen Sieliakus

    Was een mooie belevenis

  • 9 27-07-18

    Maurice Van Der Linden

    De familiereis met Sawadee door Sri Lanka was een geweldige ervaring voor ons en onze 8 jarige zoon. Veel afwisseling tussen natuur en cultuur in een prachtig land met zeer vriendelijke bevolking. Er worden veel optionele trips aangeboden waar we vaak gebruikt van hebben gemaakt, maar soms is het ook goed om even een rustmoment in te bouwen. De reisbegeleiding was prettig (deels sri lankaans en deels Nederlands) alsmede het transport middels een riante bus. Het reizen met een groep vonden wij zeer geslaagd, met name als je met een kind reist. Een reis om veel herinneringen te creëren voor het gezin.

  • 8 27-07-18

    Andres Bazen

    Een mooi reis met veel optionele excursies. De hotels kunnen wat mij betreft wel wat beter. Zaten 2 mooie hotels en een eco lodge bij.

  • 7 24-07-18

    Michiel Elbers

    Het begin van de reis was naar mijn idee ietwat gehaast/veel reizen. Begrijpelijk, maar niet heel relaxed. Ik heb veel mooie dingen gezien en ik vond de natuur vooral heel erg leuk. Het eten viel naar mijn mening vaak tegen, maar dat komt omdat ik de buffetten op een goed moment een beetje zat was. Onze reisleider nam ons uit voorzichtigheid 9 vd 10 keer mee naar niet heel bijzondere zaakjes waar niet bijzondere buffetten de enige optie waren. Ik vond het onbegrijpelijk dat we 3 nachten in Kandy verbleven. Het hotel was veel te gehorig en de stad vond ik onprettig om langer dan een dag te zijn. Ik wil niet dat deze recensie geplaatst wordt.

Familiereis Sri Lanka

Op de thee bij Dombo

image
20 dagen vanaf € 2.098 € 1.998
Naar boven
 

Familiereizen vroegboekactie

Het familiereizen aanbod voor de zomer van 2019 is boekbaar! Wees verzekerd van een plek op jullie favoriete reis en ontvang:

  • Tot € 100,- vroegboekkorting p.p.
  • WakaWaka Solar charger incl. zaklamp t.w.v. € 69,-
  • Slechts € 20,19 aanbetalen
  • Omboekgarantie