< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.3 251 beoordelingen
  • 8 08-08-17

    Odilia Ubbens

    Afwisselende reis met uiteenlopende activiteiten, uitstekende gids en chauffeurs. Meeste hotels prachtig en vaak met zwembad, helaas soms tref je een slechte kamer (uitzicht blinde muur terwijl anderen op schitterend meer uitkijken of boven de generator van het hotel waardoor lawaai en stank). Verder erg jammer dat we heel laat 's avonds vertrokken uit Nederland en om 3 uur in ochtend weggingen waardoor de reis eigenlijk 2 dagen korter was dan verwacht. Verder zou het leuk zijn om meer sportieve activiteiten met de groep te hebben.

  • 8 08-08-17

    Henriette Reinstra

    Mooie reis, veel hoogtepunten. Goede hotels en uitstekend vervoer ( grote touringcar)Erg goede gids. Druk programma, met name in het begin van de reis. Groot minpunt was de stoelindeling terugreis in het vliegtuig. Ons gezin van 5 personen zat over vier zones in het vliegtuig verspreid. Geen zitplekken naast elkaar. Onze zoon van 12 zat helemaal alleen. Dit was niet wat wij verwachten van een familiereis.

  • 8 08-08-17

    Caroline Smeenk

    Goed georganiseerd, top reisleider: Isanka. Afwisselende reis, tempo in het begin hoog, kan mi iets rustiger. Luxe hotels, mag van mij iets eenvoudiger, eco-lodge was super! Extra excursies vond ik soms duur. Wat meer kleinschalige en niet toeristische activiteiten zou ik leuk vinden. Bv niet snorkelen bij Pigeon Island (té druk) maar een alternatieve plek zoeken.

  • 8 08-08-17

    Saskia Steinhart

    Wat is Sri Lanka een prachtig land. Deze reis geeft een mooi veelzijdig beeld. Van strand met wilde zee tot junglegeluiden op je veranda, Hollandse geschiedenis, specerijen,snorkelen tussen koraal en prachtige vissen, tempels groot en klein, Boeddhisme, Hindoeisme, gastvrije mensen en ga zo maar door.

  • 8 08-08-17

    Reinoud Koppedraaijer

    De reis(bege)leiding was uitstekend. De groep gezellig en het programma afwisselend.

  • 7 06-08-17

    Marcia Borkulo

    Goede reisbegeleiding, hotels over het algemeen okay, locaties van sommige hotels te afgelegen van vertier, reisroute niet altijd logisch (waardoor langere reistijden), Hikaduwa niet opgenomen in de route. Goed vervoer.

  • 8 06-08-17

    Marjon Heijblom

    We hebben een ontzetten mooie reis gehad in Sri Lanka maar er waren wel wat punten ter verbetering : - het programma is in het begin echt heel druk! We hadden de groepsreis 7+ dus met relatief veel jonge kinderen en na een nachtvlucht is de start van het programma best heel pittig. - Het zou veel handiger zin om na Bentota een overnachtin te hebben in Galle zodat je al onderweg bent naar Yala. Tevens zou een nacht langer in Chandrika zeer welkom zijn. Deze nacht zou prima van de 3 nachten in Kandy af kunnen. Hier kun je wat mij betreft met 2 nachten ook uit - Het hotel in Nuwara Ellya was nog flink in de verbouwing waardoor er overdag veel geluid was. We hadden daar de wandeltocht naar Horton Plains waardoor je s middags met de kinderen nog wel even wilt rusten en dat was in dit hotel niet mogleijk - Het laatst hotel was extreem in verbouwing (werd wel mooi) en volledig buiten de bewoonde wereld. Zijn met tuktuk naar centrum Negombo (kings place ) geweest en daar staan allerlei hotels aan het strand. Zou zeker adviseren om hier een hotel te zoeken voor een leuke afsluiting. Dan kun je nog even naar het strand (in de lagune kun je niet zwemmen) maar ook makkelijk het dorpje inlopen voor laatste souvenirs

  • 8 06-08-17

    Joop Strengman

    Mooi (ei)land, interessante cultuur, begaanbaar en kindvriendelijk. Goed verzorgde reis en kwalitatief goede hotels.

  • 8 06-08-17

    Rudy De Smedt

    Een rondreis die een goed beeld gaf van het land met goed gevuld tempo van activiteiten. Dankzij reisleiding met veel ervaring hebben we een zeer geoptimaliseerde route gevolgd met nauwelijks verloren momenten.

  • 8 04-08-17

    Marianne Van Tilburg

    een mooie reis: je maakt kennis met Sri Lanka door zoveel verschillende dingen te zien en te doen!! De gids was fantastisch!!

  • 8 04-08-17

    Bert Bosch

    Eerste keer meegedaan met een groepsreis. Erg goed bevallen. De kinderen vermaken elkaar rond het zwembad. De rol van de gids is wel erg belangrijk. Wij hadden een uitstekende gids.

  • 10 04-08-17

    Erica Horsten

    We hebben genoten van een schitterende familierondreis door het mooie Sri Lanka. Accommodaties waren prima en onze reisleider was helemaal top!!

  • 9 04-08-17

    Silvia Navarro Canada

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-08-17

    Mirjam Kraan

    Een prachtige gevarieerde reis met een fantastische gids Prabarth

  • 8 04-08-17

    Karin Van De Kerkhof

    Een geweldige afwisselende reis. Vriendelijke mensen. Zo veel hoogtepunten.

  • 8 01-08-17

    Ilse Bouwer

    De reis geeft een mooi, gevarieerd beeld van het land. De hotels zijn prima. De reis was minder rustig door de vele excursies waardoor we vaak pas eind van de middag bij een hotel waren en de kinderen dus relatief weinig hebben kunnen zwemmen.

  • 9 01-08-17

    Han Willems

    Fantastisch. Alleen jammer dat de treinreis niet doorging en vluchtdagen ongunstig

  • 8 01-08-17

    Lisanne Van Der Waaij

    Ik vond het jammer dat we om de 2 dagen ongeveer weer moesten rijden naar het volgende hotel. In sommige hotels had ik wel langer willen blijven.

  • 9 01-08-17

    Hugo Ten Brink

    We hebben veel verschillende dingen gezien, de hotels waren goed, alles was goed geregeld en we hebben veel informatie gekregen van de reisleider en gids.

  • 9 01-08-17

    Yvonne Hazelaar

    - een uitgebalanceerde reisroute zowel qua afstanden, reistijden, afwisseling in excursies en doelen (cultuur, natuur), pauzes - afwisseling in bijzondere hotels: comfort, zwembaden, orginaliteit qua opzet

Familiereis Sri Lanka

Op de thee bij Dombo

image
20 dagen vanaf € 1.998
Naar boven