< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.3 233 beoordelingen
  • 8 08-08-17

    Saskia Steinhart

    Wat is Sri Lanka een prachtig land. Deze reis geeft een mooi veelzijdig beeld. Van strand met wilde zee tot junglegeluiden op je veranda, Hollandse geschiedenis, specerijen,snorkelen tussen koraal en prachtige vissen, tempels groot en klein, Boeddhisme, Hindoeisme, gastvrije mensen en ga zo maar door.

  • 8 08-08-17

    Reinoud Koppedraaijer

    De reis(bege)leiding was uitstekend. De groep gezellig en het programma afwisselend.

  • 8 06-08-17

    Joop Strengman

    Mooi (ei)land, interessante cultuur, begaanbaar en kindvriendelijk. Goed verzorgde reis en kwalitatief goede hotels.

  • 8 06-08-17

    Rudy De Smedt

    Een rondreis die een goed beeld gaf van het land met goed gevuld tempo van activiteiten. Dankzij reisleiding met veel ervaring hebben we een zeer geoptimaliseerde route gevolgd met nauwelijks verloren momenten.

  • 8 04-08-17

    Marianne Van Tilburg

    een mooie reis: je maakt kennis met Sri Lanka door zoveel verschillende dingen te zien en te doen!! De gids was fantastisch!!

  • 8 04-08-17

    Bert Bosch

    Eerste keer meegedaan met een groepsreis. Erg goed bevallen. De kinderen vermaken elkaar rond het zwembad. De rol van de gids is wel erg belangrijk. Wij hadden een uitstekende gids.

  • 10 04-08-17

    Erica Horsten

    We hebben genoten van een schitterende familierondreis door het mooie Sri Lanka. Accommodaties waren prima en onze reisleider was helemaal top!!

  • 9 04-08-17

    Mirjam Kraan

    Een prachtige gevarieerde reis met een fantastische gids Prabarth

  • 8 04-08-17

    Karin Van De Kerkhof

    Een geweldige afwisselende reis. Vriendelijke mensen. Zo veel hoogtepunten.

  • 9 01-08-17

    Han Willems

    Fantastisch. Alleen jammer dat de treinreis niet doorging en vluchtdagen ongunstig

  • 9 01-08-17

    Hugo Ten Brink

    We hebben veel verschillende dingen gezien, de hotels waren goed, alles was goed geregeld en we hebben veel informatie gekregen van de reisleider en gids.

  • 9 01-08-17

    Yvonne Hazelaar

    - een uitgebalanceerde reisroute zowel qua afstanden, reistijden, afwisseling in excursies en doelen (cultuur, natuur), pauzes - afwisseling in bijzondere hotels: comfort, zwembaden, orginaliteit qua opzet

  • 9 01-08-17

    Hannah Van Sterkenburg

    De reis was heel leuk. Er was veel afwisseling in de activiteiten en locaties en alle locaties waren erg fijn.

  • 9 01-08-17

    Ischa Van Sterkenburg

    Ik vond het een hele leuke reis met veel verschillende plekken en een hele goede, aardige reisbegeleidster.

  • 9 01-08-17

    Renske De Jong

    Een mooie gevarieerde reis door prachtig afwisselend landschap, verschillende klimaatzones, met veel cultuur, bezoek aan stad, tempels, strand, jungle etc.

  • 8 01-08-17

    Nils Willems

    Het was heel leuk, ik heb veel gezien, alleen het was soms echt heel lang en veel reizen.

  • 9 01-08-17

    René Bruggeman

    Top top top voor onze reisbegeleidster Aline

  • 9 01-08-17

    Corina Boudesteijn

    Het was een prachtige reis! Goed georganiseerd, mooie accomodaties en een uitstekende reisleider!

  • 9 01-08-17

    Michelle Milo

    Heel veel gezien, goede mix van cultuur en natuur, fijne hotels op mooie locaties

  • 9 01-08-17

    Gijs Willems

    Ik vond het een zeer leuke reis en vooral omdat ik het anders vind dan andere reizen die ik heb gehad

Familiereis Sri Lanka

Op de thee bij Dombo

image
20 dagen vanaf € 1.998 € 1.898
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.