< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 327 beoordelingen
  • 9 26-07-19

    Hans

    Het is een mooie gevarieerde reis geweest met zowel aandacht voor natuur als cultuur. Veel hoogtepunten gezien en een zeer betrokken reisleider gehad. Van de onrust in het land niets gemerkt, met uitzondering van de vele checkpoints, maar die waren zeker niet hinderlijk. De vrije dagen in de planning zijn altijd mooi ingevuld, de reisleider had hiervoor vele opties, die je dan wel weer afzonderlijk moet betalen. Ongemerkt dus toch een duurdere reis dan in eerste aanleg verwacht. De gehele reis had wat mij betreft nog wel een paar dagen langer mogen duren, aangezien er toch veel tijd gaat zitten in het reizen naar Sri Lanka en weer naar huis.

  • 8 26-07-19

    Ellen

    Hele mooie rondreis met een hele goede gids (sheik ilham latif). Geen 10 want enkele accomodaties waren onvoldoende zoals bv voor 16 jarigen een accomodatie in de middle of nowhere (pigeon island) mag op zijn minst als best bijzonder bestempeld worden.

  • 7 26-07-19

    Herma

    Goed gevarieerde reis. Aanbod van extra opties gedurende reis was voldoende, maar zeker voor Sri Lanka aan de prijzige kant. Dat weerhield ons soms van een excursie.

  • 10 22-07-19

    Krishna

    Geweldig ervaring, de groep de crew waren fantastisch. Ik heb het met iedereen kunnen vinden, en ik heb vollop van de reis kunnen genieten

  • 7 22-07-19

    Ernst

    Prima verzorgde reis. Uitstekende reisleider. Minder was de fooien discussie voor de begeleiding. Vooraf onduidelijk beschreven. En mi. Betreft het geen toelage gezien de hoogte van het bedrag.

  • 9 22-07-19

    Frits

    Sawadee heeft een prachtige reis samengesteld om samen met het gezin het veelzijdige en vriendelijke Sri Lanka te ontdekken. We (12+ gezin) hebben ons geen moment onveilig gevoeld. De crew heeft ons laten genieten van de prachtige natuur (theeplantages, rijstvelden, wildparken) en cultuur (koloniaal verleden, tempels). Onze verblijfplaatsen waren afwisselend (van eco-lodge tot luxe hotels) en precies goed. Leuk om Sri Lanka te ontdekken met de (eigen) bus, trein, jeep, boot, fiets, tuktuk en lopend. Tijdens de vrije dagen waren er leuke excursies ingepland. Informeer vooraf bij het boeken bij Sawadee naar de bijkomende kosten bovenop de reissom: de (leuke!) excursies die ter plaatse door de reisleider op de vrije dagen worden aangeboden en de fooi voor de reiscrew (4 pers) zodat je niet voor onverwachte (hoge) kosten komt te staan

  • 9 22-07-19

    Ben

    Mooi, gevarieerd programma met ruimeafwisseling tussen reizen, activiteiten, verblijftypen. Brede ervaring met het land en de achtergronden: cultuur, natuur, mensen, historie. Goede keus uit excursies, prima crew. Prachtig land, leuk reisgezelschap.

  • 9 07-08-18

    Svenne

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 07-08-18

    Elif

    Mooie afwisselende reis, zeker voor de kinderen. Ook fijn voor hen om kennis te maken met een andere cultuur. Zowel natuur, cultuur, strand als safari gecombineerd in één reis.

  • 7 05-08-18

    Laura

    Ik had het leuker gevonden als we wat meer cultuur zagen en niet alleen natuur en tempels

  • 8 05-08-18

    Tessa

    Hele leuke reis! Heel veel gezien en er is veel over her land verteld

  • 8 05-08-18

    Gerry

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-08-18

    Theo

    Mooie reis, veel gezien. Door het enthousiasme en trots van de local guide echt Sri Lanka gezien.

  • 8 31-07-18

    Anita

    Het was een geweldige reis, heel afwisselend. Mooie natuur, veel cultuur, leuke groep met leeftijdgenoten voor de kinderen, vriendelijke bevolking, zowel actieve als relaxte activiteiten en lekker eten!

  • 8 31-07-18

    Ellen

    Superreis gehad met een leuke groep mensen. Veel gezien en alles uitstekend geregeld. Doordat ik eerder reizen heb gemaakt met Sawadee was dat ook mijn verwachting. Daardoor was ik ook verwend met gidsen die extra dingen organiseerden (bij mensen thuis eten, voetbalwedstrijd voor de kinderen, spontane bbq), deze gids had dat niet in z'n vingers. Wat hij moest doen deed hij dus uitstekend en alles was goed geregeld maar die extra's heb ik deze keer gemist.

  • 9 31-07-18

    Ragonda

    Afwisselende, fantastische, schitterende reis. Heel gevarieerd land. Strand, jungle, thee plantages, rijst velden, dorpjes. Zat perfect in elkaar, prima organisatie.

  • 8 31-07-18

    Miek

    De reis was heel afwisselend en daardoor goed in balans. Qua cultuur, natuur, inspanning en ontspanning.

  • 9 31-07-18

    Anne

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-07-18

    Juliëtte

    Afwisselend, leuke groep, fijne reisleider. Eerste hotel was niet best. Deer park hotel top. Jungle eco accommodatie perfect.

  • 8 29-07-18

    Lucy

    Mooi land, goede verhouding tussen vrije tijd en activiteiten, uitstekende gids en fijne groep

Familiereis Sri Lanka

Op de thee bij Dombo

image
20 dagen vanaf € 2.369
Naar boven