< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

image

Montse Sánchez Pérez Reisbegeleidster Latijns Amerika

Hola, ik ben Montse...nee niet Colombiaans, of Argentijns, ook niet uit Costa Rica...ik ben Spaanse en ontzettend dol op Latijns Amerika. Lange tijd voelde ik me aangetrokken om steeds Midden- en Zuid Amerika te bezoeken, onbewust wel, maar nu is het meer dan een gevoel geworden, het is een feit dat ik van al die mooie landen hou. En wat een mazzel en eer om die prachtige landen aan jullie te mogen laten zien. Als je aan mij vraagt wat mijn favoriete bestemming is, kan ik je geen antwoord geven. Het is namelijk per keer verschillend! Colombia vanwege zijn authenticiteit en prachtige afwisseling, Peru om zijn hoogtepunten en heerlijke cuisine, Nicaragua vanwege zijn ruwe vulkanische landschappen, Patagonië door zijn mooiste wandelingen en Belize vanwege zijn langzame tempo en de prachtige onderwaterwereld. Ik kan nog lang door gaan hoor... Ga je met me mee op ontdekkingsreis?

Op zoek naar de mysteries van de Inca's

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst naar Peru. Het land is blijven hangen in mijn hart. De cultuur, natuur, de mensen, de verschillende zones die dit land zo afwisselend maken (kust, de Andes en de jungle), het eten, de muziek... Alles dus!

Je kunt zoveel dingen doen en zien hier. Als je door de ruines van Machu Picchu loopt, is het gemakkelijk in te denken hoe het leven van de oude Incas moet zijn geweest. Je gaat dit oude volk dan nog meer bewonderen. Bovendien zijn er veel bijzondere dieren, zoals de majestueuze condor, met een spanwijdte van wel 3 tot 3,5 meter! Vlieg met een klein vliegtuigje over de Nasca-lijnen en bedenk een nieuwe theorie over het ontstaan hiervan.

In de mooie omgeving kun je prachtige wandelingen maken van een tot meerdere dagen en van licht tot pittig. Als je durft, kun je je ook na een flinke klim wagen aan een snelle afdaling van de duinen van Huacachina op een sandboard. Ervaar het nachtleven van het hippe Cusco en shop tot je erbij neervalt. En dat allemaal wordt versierd met het eten van een van de honderden typische gerechten begeleid door prachtige achtergrondmuziek.
Een compleet pakket dat wel een beetje hoofdpijn door de hoogte waard is.

Ik weet zeker dat als je naar Peru komt de herinneringen hiervan heel lang in je gedachten zullen blijven hangen. Ik zie je in Peru. ¡Hasta pronto!

Familiereis Peru

Op zoek naar de mysteries van de Inca's

image
23 dagen vanaf € 2.898
Naar boven
 

Familieweekend 17 & 18 februari
Ontvang een cadeaupakket bij boeking

Avontuurlijke families opgelet! Hebben jullie de vakantieplannen voor 2018 nog niet vastgelegd? Dan is dit jullie kans! Boek dit weekend een familiereis en ontvang een leuk cadeaupakket. Met jullie boeking maken jullie ook nog eens kans op een gratis diner voor de hele groep.

Speel de Quiz & maak kans op Escape Room voor 6 personen!