< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,3
8.6 133 beoordelingen
  • 9 02-08-16

    Veron Schrijnemaekers

    'Over all' was dit een zeer mooie en intentieve reis. Peru biedt een breed scala aan prachige natuur o.a. zee, woestijn, laagvlakte, hoogvlakte met prachtige canyon, (nevel) wouden, meren, enz. Arequipa en Cusco zijn prettige steden om te vertoeven.

  • 8 02-08-16

    Frank Jungbauer

    We hebben een geweldige reis gehad. De service van onze tourleider en de gidsen was fenomenaal. Een groot compliment voor Daniel de tourleider.

  • 8 02-08-16

    Corry Huistra

    Een mooie reis, met veel indrukken, genoten van de wisselende landschappen en overal vriendelijke mensen ontmoet. Programma goed ingedeeld, ruimte voor eigen inbreng en samen met je gezin activiteiten doen maar ook met de groep naar bezienswaardigheden toe gaan. Hoogtepunt het lopen van de INCA-Trail.

  • 8 02-08-16

    Anneke Nijman

    Prachtige reis, zeer afwisselend, wel vermoeiend, erg vaak vroeg op, lange reisdagen ertussen ( was van tevoren bekend).

  • 9 02-08-16

    Remco Ates

    Top begeleiding. Veel gezien, de afwisseling tussen cultuur, natuur en activiteiten. Net iets te weinig rust om alle indrukken te verwerken. Maar dat hadden we ook ingeschat.

  • 8 02-08-16

    Chris Duif

    Prachtige reis, fantastische reisleider die boeiend kon vertellen. Op zich is de reis goed opgebouwd, maar ik had liever wat meer tijd voor omgeving Cusco en Sacred Valley gehad en minder aan de kust besteed (maar ja, de pampa van Nasca was onmisbaar om te bezoeken).

  • 9 29-07-16

    Erwin Van Der Laan

    Het was een fantastisch mooie reis. Wisselende landschappen, prachtige steden, heel leuke reisgenoten en een top-gids! Tot in de puntjes goed geregeld en ontzorgd. Precies wat je van een actieve vakantie qua reizen maar lekker lui qua regelen mag verwachten.

  • 9 29-07-16

    Theo Manders

    We hebben intens genoten van deze reis, vermoeid maar voldaan kwamen we thuis. De natuur, cultuur en geschiedenis die dit land te bieden heeft zijn welhaast onovertroffen. Peru heeft alles wat actieve en avontuurlijke vakantiegangers zoeken. Door de goede opbouw konden we prima wennen aan de hoogte. Het was een reis waarbij het moeilijk is om een of twee hoogtepunten te noemen, het is aaneenschakeling van ervaringen die je de rest van je leven met je meedraagt. Een gezellige groep en een meer dan voortreffelijke reisleidster (Annette) zorgden ervoor dat we een fantastische reis hebben gehad.

  • 8 29-07-16

    Isabelle Manders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 29-07-16

    Sarah Verbeek

    Zeer goede reisbegeleidster, had alles tot in de details voorbereid en begeleid. Fantastisch. Programma was ok. In de steden wel zeer veel lawaai in de hotels.

  • 9 29-07-16

    Yvonne Van Mierlo

    Fantastische reis met veel hoogtepunten. Veel verschillende activiteiten ondernomen waaronder Sandbuggy, vliegen boven de Nazca lijnen, wandelingen in de Colca Canyon, Larestrail. Actieve reis met veel wandelingen, prachtige vergezichten.

  • 9 24-07-16

    Erik Römgens

    De reis was legendarisch, en dankzij de leuke groep bijna perfect👌

  • 8 24-07-16

    Jos Römgens

    Mooie reis. Erg veel 'programma' wat voor mij iets minder had gemogen. Goede reisleiding en leuke groep.

  • 9 24-07-16

    Arne Römgens

    Topreis met geweldige reisleider!

  • 8 24-07-16

    Kate Li

    Geweldig reis!

  • 8 24-07-16

    Theo Swillens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-16

    Joke Jalvingh

    Geweldige reis! Heel veel gezien en gedaan, prima reisleider en leuke groep. Wel inspannend en vermoeiend, vaak erg vroeg op en soms lange reisdagen.

  • 9 24-07-16

    Jacques Swillens

    Op deze reis hebben we Peru op een intensieve manier leren kennen. De indrukken waren onvergetelijk.

  • 9 19-07-16

    Linde Walchenbach

    Fantastische reis met iedere dag weer nieuwe ervaringen en hoogtepunten.Hele fijne reisbegeleidster die haar uiterste best deed om onze reis nog mooier te maken dan hij al was. Goed opgebouwd, maar aan het eind was een extra rustdag welkom. Het is een echte reis met lange reisdagen ertussen, dus best vermoeiend.

  • 9 19-07-16

    Willem Van Kranenburg

    Een optimaal opgezet reisschema voor alle bezienswaardigheden die heel goed rekening houdt met de diverse klimatologische omstandigheden (door de hoogte). Beter kan niet. En een (positieve) reisleidster die uitstekend anticipeerde op onverwachte situaties, tot volle tevredenheid van de hele groep. Tot slot: het is een zware reis waarover Sawadee heel duidelijk is. Een 'aanbeveler' voor iedereen met een goede conditie die in korte tijdsbestek veel wil zien van (het zuiden) van Peru!

Familiereis Peru

Op zoek naar de mysteries van de Inca's

image
23 dagen vanaf € 2.698 € 2.598
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!