< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.6 151 beoordelingen
  • 9 18-07-17

    Isa Van Ooijen

    Ik vond de reis erg afwisselend tussen cultuur en natuur zodat het interestant bleef om meer over te weten maar niet saai.

  • 8 18-07-17

    Sjanie Van Den Dool

    Alles prima georganiseerd. Veel uitstapjes zaten standaard in programma. Zeer goed hoe Sawadee anticipeerde op aardbeving en de detour die nodig was. Top

  • 8 18-07-17

    Carolijn Van Antwerpen

    Reis met veel snelheid. Veel variatie en enorm veel indrukken!

  • 9 18-07-17

    Linda Zwart

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-17

    Pim Van Den Akker

    Een gevarieerde reis vol activiteiten en hoogtepunten. Iets meer rustdagen zou gewenst zijn.

  • 9 18-07-17

    Kirsten Van Der Wijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-17

    Pascale Weerdmeester

    Prachtige reis met vele hoogtepunten. Peru is prachtig en de mensen vriendelijk. Zeer de moeite waard om deze reis met kinderen te doen; een bijzondere ervaring!

  • 9 18-07-17

    Fred Van Der Wijk

    Zeer goed georganiseerd, goede kundige gids. Zeer druk en intensief programma maar daardoor ook zeer veel gezien en beleefd. Afgsloten weg richting Arequipa a.g.v. aardbeving goed opgelost door Sawadee d.m.v. vliegen als alternatief.

  • 9 18-07-17

    Alwin Pranger

    We hebben genoten van deze intense reis. Goed georganiseerd. Prettige reisleidster. Flexibel ingesprongen op onvoorziene zaken zoals ziekte, aardbeving en stakingen.

  • 8 16-07-17

    Jitske Bos

    Het was een prachtige reis, heel veel gezien en prachtig land. Wel ook een drukke, vermoeiende reis maar het is het dubbel en dwars waard!

  • 9 16-07-17

    Tom Rebholz

    Fantastische reis, programma zat goed en afwisselend in elkaar. Hotels waren prima. reisleidster was ondanks dat het haar eerste keer was in vrijwel alle opzichten zeer adekwaat en vriendelijk

  • 9 16-07-17

    Theo Bos

    Een prachtige reis met vele uitdagingen en afwisseling in landschap en cultuur.

  • 8 14-07-17

    Jelle Van Leeuwen

    Ondanks dat het een reis met veel tegenslagen was, aardbeving, wegblokkades en een vulkaan uitbarsting hebben we alle hoogte punten kunnen zien en werd de vakantie eigenlijk zelfs nog leuker!

  • 10 14-07-17

    Niekalbert Butz

    een fantastische afwisselende reis met cultuur, natuur en avontuur. Een heel fijn gezelschap en een uitstekende reisleider. Echt in alle opzichten ver boven verwachtingen ondanks de tegenslagen die we ook hebben meegemaakt.

  • 9 14-07-17

    Maaike Van Leeuwen

    Ik vond het echt een super leuke reis, ik heb super veel leuke dingen gezien en meegemaakt! Ik had er niet super veel van verwacht maar het was top!

  • 9 14-07-17

    Judith Butz

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-07-17

    Michiel Butz

    Ik vond het een erg leuke reis. Peru is een zeer veelzijdig land, daarnaast hadden we een groep die op een fijne manier met elkaar omging en een reisleider die alles uitstekend heeft geregeld.

  • 10 14-07-17

    Inge Treep

    Deze familierondreis door Peru is een erg gevarieerde reis met steeds weer verrassende hoogtepunten. Met een sandbuggy door de woestijn, de prachtige landschappen, slapen bij plaatselijke bevolking, de lieve mensen in Peru en een goede afwisseling tussen natuur en cultuur.

  • 9 14-07-17

    Thijmen Van Leeuwen

    We zijn met sawadee naar Peru geweest, het was ondanks alle tegenslagen een prachtige reis met prachtige ervaringen

  • 9 02-08-16

    Veron Schrijnemaekers

    'Over all' was dit een zeer mooie en intentieve reis. Peru biedt een breed scala aan prachige natuur o.a. zee, woestijn, laagvlakte, hoogvlakte met prachtige canyon, (nevel) wouden, meren, enz. Arequipa en Cusco zijn prettige steden om te vertoeven.

Familiereis Peru

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!