< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.6 169 beoordelingen
  • 9 10-07-18

    Martha Vlot

    Het was erg leuk en gevarieerd. Goede gids, leuk gezelschap.

  • 10 08-07-18

    Imri Borst

    Alles was goed geregeld, reisbegeleider was top en de opbouw van de reis was ook super omdat je eerst wat lager begint en steeds hoger gaat zodat je kan acclimatiseren (of hoe je dat ook schrijft haha) maar ja dat was heel fijn en vond het ook heel leuk dat er veel activiteiten mogelijk waren zoals buggy rijden en sandboarden.

  • 9 08-07-18

    Addy Borst

    Veelzijdige reis met veel afwisseling. Leuke reisleiding.

  • 9 08-07-18

    Joran Borst

    Goede en gevarieerde reis. Ik vond het prima dat we met een kleine groep waren (8 personen).

  • 9 04-08-17

    Harold Kluijtmans

    Zeer adequate begeleiding afgestemd op het land en anticiperend op eventualiteiten.

  • 9 30-07-17

    Heel leuke goed uitgeplande reis! Op de lange reiswagen na het altijd naar mijn zin gehad en goeie reisleidster!

  • 9 30-07-17

    Christa Mateman

    geweldige intensieve kennismaking met Peru

  • 9 30-07-17

    Petra Beek

    Hele mooie afwisselende reis.

  • 9 30-07-17

    Marjolein Mosmans

    Wat een waanzinnig intensieve, fantastische en memorabele reis. We hadden gehoopt dat Peru leuk zou worden, maar dat het zo leuk zou zijn hadden we niet verwacht. Ook alles zat mee; leuke groep, fantastische begeleiding en dankzij de meewerkende weer- en reisgoden konden alle geplande trips en tochten doorgaan. Echt een aanrader!

  • 9 30-07-17

    Merijn Kerlen

    Doordacht programma met vakkundige en ervaren (lokale) partners. Als reiziger krijg je hierdoor een goed beeld van de lokale bevolking, historie, tradities, gebruiken, etc.

  • 9 30-07-17

    Jeroen Thuis

    Een zeer mooie, maar intensieve reis. Waarbij zowel de natuur als cultuur overweldigend is. Er zijn zoveel (letterlijk en figuurlijk) hoogtepunten dat het een hele mooie aaneenschakeling van reisplezier is. Dit in een goede sfeer, met goede hotels en begeleiding die weet wat er speelt. Geweldig!

  • 9 23-07-17

    Roger Bougie

    Mooi programma, goed georganiseerd, prima reisleider

  • 8 23-07-17

    Marion Van Etten

    Indrukwekkende reis. Waarin letterlijk vele hoogte punten waren. Met een vliegtuig over de nasca lijnen en dan niet alleen de nasca lijnen maar ook het uitzicht over de bergen en dan een prachtig dorp. Dan een letterlijk hoogte punt van 4.910 km hoogte. De prachtige Larestrail en Machu Picchu.

  • 9 21-07-17

    Arie Van Den Dool

    Heel erg mooie reis door een heel mooi land. Zoveel indrukken en ervaringen opgedaan in een relatief korte periode, het is bijna 'too much'. Het land is verdeeld in drie regio's, woestijnkust, Andes hooggebergte en Amazone regenwoud. Met een korte verlenging hebben we het allemaal beleefd.

  • 9 21-07-17

    Roel Van Den Dool

    Sawadee had alles van te voren keurig geregeld. De bus stond klaar en zonder tijdsverlies kon altijd direct het programma worden voltooid. Als de groep verzoekjes had was de reisleidster erg flexibel om ons te helpen.

  • 9 21-07-17

    Serpil Boz

    De vriendelijkheid van de mensen, de prachtige natuur en het fantastische eten in Peru hebben een grote indruk op me gemaakt.

  • 9 21-07-17

    Mettie Den Dikken

    een reis om vaak genietend aan terug te denken

  • 9 18-07-17

    Isa Van Ooijen

    Ik vond de reis erg afwisselend tussen cultuur en natuur zodat het interestant bleef om meer over te weten maar niet saai.

  • 8 18-07-17

    Sjanie Van Den Dool

    Alles prima georganiseerd. Veel uitstapjes zaten standaard in programma. Zeer goed hoe Sawadee anticipeerde op aardbeving en de detour die nodig was. Top

  • 8 18-07-17

    Carolijn Van Antwerpen

    Reis met veel snelheid. Veel variatie en enorm veel indrukken!

Familiereis Peru

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.