< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Quality Hotel Vancouver Airport - Vancouver

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt

  Je verblijft in een hotel in de buurt van Vancouver Airport, op loopafstand van het treinstation dat je naar Vancouver Downtown brengt. In de ochtend staat er een warm ontbijtbuffet klaar in de ontbijtruimte en er is wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van tv, airconditioning, mini-koelkast en koffiefaciliteiten.

 •  

  Pine Bungalows - Jasper

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  Tijdens je verblijf in de cabins ervaar je de Canadese Rocky Mountains op zijn best. De cabins zijn zo ingericht om tijdens je verblijf in het Jasper Nationaal Park de natuur zo goed mogelijk te ervaren. De cabins hebben geen telefoon, t.v. of radio, maar wel uitzicht op het meer en zijn omringd door het bos en de bomen. Je hebt dan ook grote kans om herten en andere wilde dieren te spotten!
 •  

  Super 8 - Revelstoke

  • image image
   wifi
  • image image
   ontbijt
  • image image
   zwembad

  Super 8 beschikt over een binnenzwembad, bubbelbad, wifi en eenvoudige kamers met airconditioning en tv. Je kunt de ochtend goed beginnen met een ontbijt dat voor je bereid wordt. Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Mount Revelstoke National Park en Glacier National Park.

 •  

  Sandman City Centre - Vancouver

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Sandman City Centre is een centraal gelegen hotel in Vancouver Downtown. Diverse restaurants en winkels zijn te vinden op slechts 5 minuten lopen. Verken de omgeving na aankomst, rust uit in je hotelkamer of neem een duik in het zwembad. Ook is er een fitnessruimte aanwezig voor de sportievelingen onder ons.

 •  

  Kamperen in Canada - Canada

  Wij verzorgen alle kampeerspullen, -inclusief een luchtbed-, en een goede kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede, warme slaapzak te zorgen. Het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak te huren. Op een enkele uitzonderig na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Houdt er wel rekening mee dat de meeste campings en facilitaire voorzieningen eenvoudig zijn. Bij sommige campings werken de douches met muntautomaten. De reisbegeleider zal dit regelen.

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis wordt afwisselend gekampeerd (12 nachten) en in hotels (6 nachten) overnacht. In Vancouver, Jasper NP en Glacier NP overnachten we in een dichtbijgelegen hotel of bungalow in tweepersoonskamers met eigen badkamer.

Kamperen

Alle overige nachten zullen we kamperen. We hebben de kampeerplekken met zorg uitgekozen. Wij verzorgen alle kampeerspullen, - inclusief een luchtbed, echter indien je graag comfortabel ligt en je beschikt over een (zelfopblaasbaar) matje, neem dit dan zeker mee -, en een goeduitgeruste kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede, warme slaapzak te zorgen. Het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak te huren. Op een enkele uitzondering na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor die laatste moet doorgaans wel 1 tot 3 dollar worden betaald.

Houd er wel rekening mee dat sommige campings en de faciliteiten eenvoudig zijn. In sommige regio's is het aanbod van campings zeer beperkt, soms is er zelfs maar 1 camping beschikbaar waardoor we geen andere keus hebben dan te verblijven op een eenvoudige camping. Een heel enkele keer overnachten we op een camping zonder enige faciliteiten, dat is echter zelden voor meer dan een nacht. Als je nog nooit eerder hebt gekampeerd, geen probleem! De tenten zijn gemakkelijk op te zetten en de reisbegeleiders geven de eerste kampeerovernachting een goede instructie.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 460,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

De éénpersoonskamertoeslag geldt alleen voor de hotelovernachtingen in Vancouver, Jasper NP en Glacier NP.

Let op: De éénpersoonskamertoeslag geldt alleen voor de hotelovernachtingen. Als je voor een éénpersoonskamertoeslag kiest, zullen we proberen ook een single tent voor je te regelen. Dit kunnen we niet altijd garanderen..

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van onze eigen kleine busjes (max. 2) voor maximaal 13 deelnemers + chauffeur per busje. Alle busjes hebben airco.

Familiereis Canada

Actief in de Rockies

image
20 dagen vanaf € 3.098
Naar boven