< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Howard Johnson Boutique Hotel - Vancouver

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Dit boetiekhotel heeft een centrale ligging ten opzichte van alles dat Vancouver te bieden heeft. Het bevindt zich op slechts enkele minuten van GM Place en Grouse Mountain. Het hotel is volledig gerenoveerd, waardoor de comfortabele standaard kamers van alle gemakken voorzien zijn.
 •  

  Pine Bungalows - Jasper

  • image image
   eigen badkamer
  Tijdens je verblijf in de cabins ervaar je de Canadese Rocky Mountains op zijn best. De cabins zijn zo ingericht om tijdens je verblijf in het Jasper Nationaal Park de natuur zo goed mogelijk te ervaren. De cabins hebben geen telefoon, t.v. of radio, maar wel uitzicht op het meer en zijn omringd door het bos en de bomen. Je hebt dan ook grote kans om herten en andere wilde dieren te spotten!

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis wordt afwisselend gekampeerd en in hotels overnacht. In Vancouver, Jasper, en Victoria overnachten we in een hotel. In Banff slapen we in meerpersoonskamers in een hostel. Alle overige nachten zullen we kamperen. De campsites die we gebruiken zijn gekozen vanwege hun landschappelijk mooie ligging of goede lokatie ten opzichte van de bezienswaardigheden. Wij verzorgen alle kampeerspullen, -inclusief een dun schuimrubberen matras-, en een gioeduitgeruste kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede, warme slaapzak te zorgen. Het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak te huren.
Op een enkele uitzonderig na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor die laatste moet doorgaans wel 1 tot 3 dollar worden betaald.

Houd er wel rekening mee dat sommige campings en de faciliteiten eenvoudig zijn. In sommige regio's is het aanbod van campings zeer beperkt, soms is er zelfs maar 1 camping beschikbaar waardoor we geen andere keus hebben dan te verblijven op een eenvoudige camping.
Een heel enkele keer overnachten we op een camping zonder enige faciliteiten, dat is echter zelden voor meer dan een nacht.

Als je nog nooit eerder hebt gekampeerd, geen probleem! De tenten zijn gemakkelijk op te zetten en de reisbegeleider geeft de eerste kampeerovernachting goede instructies.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Kamerindeling in de hotels is op basis van twins (2 bedden), doubles (tweepersoonsbedden) en triples (driepersoonskamers, vaak met twee tweepersoonsbedden ). Je kunt je wens bij boeking aangeven. Als je met z'n drieën bent krijg je standaard een triple. Reis je met z'n vieren, dan worden twee kamers gereserveerd. Dit geldt voor de hotelovernachtingen in Vancouver, Jasper NP en Victoria.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van onze eigen kleine bus voor maximaal 13 deelnemers + chauffeur. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en goede vering.

Familiereis Canada

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.