Reisverslag van de Groepsrondreis Sikkim en Bhutan
< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Verborgen koninkrijken in de Himalaya

In 1992 bezocht ik Bhutan voor de eerste keer en ik was onmiddellijk betoverd. Naast de ongerepte natuur en de oude Boeddhistische cultuur, werd ik getroffen door de vriendelijkheid en openheid van de mensen.

Iedereen was gewoon wie hij was, geen kapsones, geen pretenties, niets op te houden, of het nu hoogwaardigheidsbekleders waren of een boerin in een dorpje drie dagen lopen van de dichtstbijzijnde weg. Het was of de mensen geen buitenkant hadden, beter kan ik het niet uitdrukken. In tegenstelling tot de omringende landen kwamen de vrouwen zelfbewust, zelfstandig en geëmancipeerd over.

Mijn liefde voor het land en zijn inwoners is gebleven en ik ben er sindsdien jaarlijks geweest. Eerst als ontwikkelingswerker, toen als toerist en de laatste vier jaar als reisleider. Als reisbegeleider kan ik mijn passie telkens vernieuwen en delen met anderen.

Sawadee biedt deze prachtige reis aan die je volop met het landschap, de natuur, de architectuur - de indrukwekkende dzongs en kloosters - en de mensen in aanraking brengt. De meeste reizen zijn zo gepland dat er ook een festival in zit. De wandelreis leidt langs afgelegen dorpjes waar de mensen nog leven zoals ze al duizenden jaren doen, in een schitterend landschap, waar de gouden langoer en de Rufus neushoornvogel zich veelvuldig laten zien.

Elke reis is voor mij weer genieten.

Groepsrondreis Sikkim en Bhutan

Niet boekbaar

Naar boven
 

Boek nu je reis & krijg
een Bever cadeaubon t.w.v. €40 p.p.


Boek t/m 31 maart jouw reis en krijg per persoon een Bever cadeaubon t.w.v. €40 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.