< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Suncourt Yatri - Delhi

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit eenvoudige hotel bevindt zich in de omgeving van Karol Bagh, dicht bij Karol Bagh Shopping Market, Tempel Birla Mandir en Tempel Laxminarayan. De kamers zijn voorzien van airconditioning.

 •  

  Hotel The Palace - Leh

  • image image
   eigen badkamer

  Hotel The Palace is gelegen in Leh, op korte afstand van het centrum, de markt en Leh Palace. Dit eenvoudige hotel beschikt over een restaurant met gerechten uit verschillende keukens, een gazon en ruime kamers met eigen badkamer.

 •  

  Kamperen tijdens de 4 - daagse trek

  Tijdens de trektocht overnacht je drie nachten in tenten, op twee plaatsen is het ook mogelijk (indien plaats beschikbaar) om in een eenvoudig guesthouse te overnachten. De eerste overnachtingsplek is het dorpje Yangtang, een dorp met lemen boerderijtjes waar de mensen nog traditioneel gekleed gaan. De tweede nacht is in Hemis Shukpachan, een wat groter dorp met een mooie gompa. De laatste nacht van de trekking slaap je in Themisgang (3200 meter), gelegen in de rijkste vallei van Ladakh. Abrikozen, appels en noten groeien hier volop en de huizen zijn erg mooi.

 •  

  Ldumra Oasis - Nubra Valley

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit kleinschalige hotel is gelegen in Nubra Valley. Het beschikt over 8 kamers, inclusief eigen badkamer. Verder zijn de kamers voorzien van alle benodigdheden.

 •  

  Tentenkamp - Sarchu

  • image image
   gedeelde badkamer
  In Sarchu zullen we overnachten in vooropgezette tenten. Het tentenkamp ligt op een hoogste van 4100 meter en heeft echte bedden. Een kookploeg bereidt voor ons een stevige maaltijd en de sterrenhemel is weer fabuleus.
 •  

  Dekyid Hotel - Keylong

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Een comfortabel hotel in de gezellige hoofdstraat van Keylong.

 •  

  Manali Heights Hotel - Manali

  • image image
   eigen badkamer
  Gelegen op 2100 meter hoogte in het prachtige Himalaya gebergte, en naast 500 jaar oud bos is Manali heights een sprookjesachtig resort. Er is een restaurant dat diverse gerechten aanbiedt, waaronder Indiaas, Europees en Oriëntaals. Daarnaast is er een café, bar en een dakterras. Elke kamer heeft een tv en een moderne badkamer. Andere faciliteiten zijn o.a. sauna, gym en fotografie/video lessen. Vanauit Manali heights kun je diverse actieve en culturele activiteiten ondernemen.
 •  

  Pride Surya Mountain Resort - Dharamshala

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Gelegen op de hoofdweg van McLeodganj in Dharamshala, vind je het Prida Surya Mountain Resort. Het hotel biedt modern ingerichte kamers aan die voorzien zijn van alle benodigdheden. Verder is er ook een restaurant en een Spa and Health club aanwezig. 

 •  

  Sawera Grand Hotel - Amritsar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Sawera Grand hotel ligt centraal en op loopafstand van de Gouden Tempel. De kamers zijn voorzien van airconditioning en eigen badkamer. Er is gratis WiFi aanwezig. Het bijbehorende restaurant en koffiebar zijn uitstekend.

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis overnachten we meestal in redelijk comfortabele hotels, die vrijwel altijd centraal gelegen zijn. In alle hotels hebben we tweepersoonskamers met meestal een eigen badkamer. Houd er rekening mee dat de stroomvoorziening in Ladakh niet optimaal is, de elektriciteit valt regelmatig uit. Ook is er niet altijd warm water. Tijdens de trektocht overnachten we vier nachten in tenten, op twee plaatsen is het ook mogelijk (indien plaats beschikbaar) om in een eenvoudig guesthouse te overnachten. Indien je dit wilt kun je de reisbegeleiding vragen dit ter plekke te regelen (kosten voor eigen rekening). Ook in Sarchu overnachten we in een tentenkamp maar hier zijn bedden aanwezig. Tijdens de kampeerovernachtingen zijn de sanitaire voorzieningen zeer beperkt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

In Keylong en Sarchu is een eenpersoonskamer/tent niet mogelijk. Boek je de éénpersoonskamer dan is de éénpersoonstent inbegrepen.

 Vervoer ter plaatse

In Ladakh reizen we van Leh naar Manali met eigen vervoer, hiermee wordt tevens de bagage vervoerd tijdens de trektocht. Van Manali naar Amritsar beschikken we over een eigen bus. Hierdoor kunnen we onderweg stoppen waar we willen. Indien deze weg moeilijk begaanbaar is vanwege sneeuwval worden jeeps ingezet of in het uiterste geval vliegen we terug. Extra kosten zijn in dit geval voor eigen rekening. De reisdagen tijdens deze tocht door de Himalaya kunnen zijn lang; zeven à acht uur per dag, mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Van Amritsar naar Delhi reizen we met een dagtrein. We reizen tweede klasse in coupés met airconditioning.

Groepsrondreis India - Ladakh

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon