< Terug naar resultaten

22-35ers reis India

Heilige rituelen, indrukwekkende forten en heerlijke curry’s

20 dagen vanaf € 2.629 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Waarom deze reis?

 • Ontdek de mysteries van Noord-India
 • Vaar over de Ganges langs indrukwekkende heilige rituelen
 • Zie de wereldberoemde Taj Mahal in al zijn glorie
 • Ga op zoek naar wilde tijgers in het Ranthambore NP
 • Relaxen aan de heerlijke stranden van Goa

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • 1 van 5

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • 2 van 5

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • 3 van 5

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • 4 van 5

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • 5 van 5

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  2 van 5
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • 1 van 5

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 2 van 5

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 3 van 5

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 4 van 5

   Comfortabelere, luxere accommodaties

  • 5 van 5

   Bijzondere Premium accommodaties

  4 van 5

Route 20 daagse 22-35ers reis India

India! Wij houden van dit fascinerende land en nemen je er graag mee naar toe. Tijdens deze groepsreis ontdek je een aantal hoogtepunten zoals de Taj Mahal, de hindoeïstische rituelen langs de heilige Ganges in Varanasi en de majestueuze Rajasthaanse forten en paleizen van Jaipur en Udaipur. Ook maak je kennis met de rijke Indiase keuken en kun je yogalessen volgen in het woestijndorp Pushkar. In het Ranthambore National Park ga je op zoek naar de Aziatische tijger en deze rondreis is natuurlijk niet af als je niet op het strand van Goa hebt gedanst!

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Delhi
 2. Dag 2 - aankomst Delhi / stads- en streetfood tour
 3. Dag 3 - Delhi / optionele fietstocht
 4. Dag 4 - vlucht naar Varanasi / wandeling langs de Ganges en Aarti ceremonie
 5. Dag 5 - Varanasi, boottocht over de Ganges en bezoek aan Sarnat / nachttrein naar Agra
 6. Dag 6 - aankomst Agra / bezoek Agra Fort
 7. Dag 7 - Agra / bezoek Taj Mahal
 8. Dag 8 - naar Ranthambore National Park via Fatehpur Sikir & Abhaneri Stepwell
 9. Dag 9 - Ranthambone Nationaal Park
 10. Dag 10 - naar Jaipur
 11. Dag 11 - Jaipur / bezoek Amer Fort & stadstour
 12. Dag 12 - naar Pushkar
 13. Dag 13 - Pushkar / yogales & stadstour
 14. Dag 14 - naar Udaipur
 15. Dag 15 - Udaipur / stadstour
 16. Dag 16 - naar Goa
 17. Dag 17 - Goa / vrije dag
 18. Dag 18 - Goa / vrije dag
 19. Dag 19 - Goa / avond terugvlucht
 20. Dag 20 - aankomst Amsterdam
Bekijk India 22-35, 20 dagen

Met andere twintigers en dertigers de wereld over

Reizen voor twintigers en dertigers, die unieke ervaringen willen opdoen, in zijn voor avontuur en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. De avontuurlijke rondreizen van Sawadee zijn er nu ook voor reizigers tussen de 22 en 35 jaar. Ontdek samen de schoonheid van andere culturen en de wilde natuur. Op de mooiste plekken van deze aarde wisselen enerverende activiteiten en momenten van ontspanning zich af. Nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten gegarandeerd, de wereld ligt aan je voeten; have fun!

Heilige rituelen, indrukwekkende forten en heerlijke curry’s

Ga op avontuur in India en geniet met al je zintuigen van alles wat je ziet, hoort, proeft en ruikt. Tijdens deze complete en afwisselende rondreis door Noord-India bezoek je boeiende steden, ga je op zoek naar wildlife en kun je waar je dan ook bent genieten van de heerlijke Indiase keuken. We slapen in comfortabele hotels waarvan een aantal met zwembad. Ook reizen we een keer met de nachttrein, van Varanasi naar Agra, en nemen we twee keer een binnenlandse vlucht, van Delhi naar Varanasi en van Udaipur naar Goa. We sluiten de reis af met een paar heerlijke dagen aan het strand.

Bruisend en chaotisch Delhi

De bruisende wereldstad Delhi zorgt gelijk na aankomst voor een overdonderende vuurdoop die al je zintuigen op de proef stelt. Alle voor India zo kenmerkende elementen zijn aanwezig: heilige koeien die de straat blokkeren, gezellige thee- en eetstalletjes, motortaxi's en riksja's die allemaal tegelijk toeteren en bellen. We gaan uitgebreid op verkenning in de stad en als je wilt kan dit zelfs op de fiets, geniet van de chaos op straat in het oude deel van Dehli! Uiteraard mag een streetfood tour ook niet ontbreken. Eet smakelijk!

De heilige rituelen langs de Ganges in Varanasi

Een binnenlandse vlucht brengt ons naar Varanasi, dé belangrijkste Hindoe-pelgrimsplaats van India. Een ervaring om nooit te vergeten is om 's morgens bij zonsopgang langs de ghats te lopen en te zien hoe de zeer devote Hindoes hun ochtendrituelen uitvoeren en in de heilige Ganges baden. Vanaf het water heb je ook een heel goed uitzicht over de overdonderende taferelen die zich afspelen in deze unieke stad. Ook bezoeken we de stoepa's en tempels van het nabijgelegen Sarnath, een heiligdom voor boeddhisten. Het is de plek waar Boeddha vijf eeuwen voor de jaartelling voor het eerst zijn volgelingen toesprak. 

Taj en tijgers

We reizen met de nachttrein naar Agra om oog in oog te komen met één van de mooiste bouwwerken ter wereld, wereldwonder Taj Mahal, hét indrukwekkende icoon van India. In de loop van de dag kleurt de zon dit marmeren wereldwonder stralend wit en dan weer roze, wat een pracht! In het Ranthambore National Park gaan we op safari en hebben we kans op het spotten van de wilde tijger.

De forten en paleizen van Rajasthan

De roze stad Jaipur is de hoofdstad van Rajasthan. Verbaas je over de Palace of Winds, in feite een enkele gevel, maar prachtig om te zien. Je kunt uren ronddwalen door de smalle straatjes en uiteraard bezoeken we het machtige Amber Fort buiten de stad. Ook maken we hier kennis met de uitstekende kookkunsten van een Rajput familie. Pushkar is een hindoeïstisch pelgrimsstadje, bekend om zijn ontspannen sfeer en witgekalkte tempels rond een heilig meer. Hier staat een yogaleraar voor ons klaar voor een ontspannen les en kunnen we op verkenning gaan in de woestijn. Het gezellige Udaipur staat vol met tempels, haveli’s en paleizen. Het ‘Lake Palace’ is beroemd geworden door de James Bond film Octopussy, van lang geleden alweer.

Relaxte afsluiting aan het strand van Goa

Vanuit Udaipur vliegen we, met een overstap in Mumbai, naar Goa voor de laatste dagen van de reis. Alle tijd om de indrukken van de afgelopen weken op je in te laten werken want hier staat slechts ontspanning op het programma. En, als je wilt, op stap gaan, want Baga Beach leent zich uitstekend voor nachtelijk vertier. We slapen hier in een heerlijk hotel met zwembad, niet ver van het strand. Enjoy!

22-35ers reis India

Heilige rituelen, indrukwekkende forten en heerlijke curry’s

image
20 dagen vanaf € 2.629 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven