Beste reistijd september

Wil jij een mooie reis maken in september en wil je weten welke bestemmingen het beste klimaat hebben? Sawadee heeft voor jou een overzicht gemaakt met de beste reistijd van onze reizen.

Kies jij voor een herfstreis naar China met overwegend zomerse temperaturen en weinig regen? Zie jij het wel zitten om dit enorme land te doorkruisen op de fiets, met de trein of waag je een wandeling op de gigantische Chinese Muur? Het kan natuurlijk ook dat je het liever iets dichterbij zoekt. Een reis naar Zweden is dan ideaal. In september is het er nog niet erg koud en het land lokt dan ook uit tot een avontuurlijke vakantie waarbij je veel van de natuur zult zien. Houd je van de natuur maar heb je altijd al eens de Big 5 van Afrika willen spotten? In september zit er minder blad aan de bomen waardoor je de dieren tijdens de safari nog beter kunt bewonderen. Omdat de zomer in Afrika in december en januari valt is het in september nog een aangename temperatuur.

Landen met beste reistijd september

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in september goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Arctisch Canada Canada Groenland Spitsbergen Verenigde Staten IJsland Argentinië Brazilië Peru Suriname Canarische Eilanden Madeira Azoren Australië Ecuador Colombia Galapagos Costa Rica Nicaragua Guatemala Ghana Senegal Marokko Spanje Italië Jordanië Estland Zweden Bulgarije Turkije Griekenland Albanië Montenegro Turkmenistan Oezbekistan Kirgistan Iran Georgië Armenië Georgië Armenië Mongolië Japan Rusland Sri Lanka India Orissa Rajasthan Ethiopië Ladakh Nepal Tibet Bhutan India China Myanmar Thailand Uganda Kenia Tanzania Madagascar Malawi Zambia Namibië Zimbabwe Zuid-Afrika Botswana Botswana Indonesië Indonesië Indonesië Maleisië Indonesië Indonesië Borneo Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos