< Terug naar overzicht
Met de kinderen naar Thailand!

Met de kinderen naar Thailand!

Een reis naar Thailand maken? Leuk! Neem je de kinderen mee? Helemáál een goed idee. Eén ding is zeker; voor de leukste, familiereizen in Thailand ben je bij Sawadee aan het juiste adres. Wat dacht je van Thailand? De allermooiste tempels, een bruisend Bangkok, indrukwekkende olifanten en expedities door de jungle. Absoluut een aanrader voor zowel jong als oud.

Veel activiteiten voor kinderen én de ouders in Thailand

Het adembenemende Thailand staat bekend als een ideale bestemming voor families. Waarom? Er is simpelweg van alles te zien, te doen en te beleven. Zowel voor de ouders als voor de kinderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de bekende, drukke straten van de wereldstad Bangkok, of vertrek naar Wat Po; één van de grootste en populairste tempelcomplexen in Thailand. Naast cultuur snuiven, zijn er ook vele andere mogelijkheden in Thailand. Trek bijvoorbeeld met de hele familie – én een ervaren gids – de jungle in, relax op een van de vele prachtige stranden die Thailand rijk is of reis een paar dagen de mooiste watervallen af! Kortom: ontzettend veel keuze, voor ieder wat wils.

Welke Sawadee familiereis kiezen jullie?

Sawadee heeft verschillende familiereizen naar Thailand samengesteld. Al deze reizen hebben in ieder geval één ding met elkaar gemeen: ze zorgen stuk voor stuk voor een onvergetelijke ervaring in dit geliefde Zuidoost-Aziatische land. Zo kan je onder andere kiezen voor een 21-daagse familiereis van Noord naar Zuid-Thailand, maar ook een luxe 18-daagse reis behoort tot de mogelijkheden. De River Kwai Bridge, het Elephant Jungle Sanctuary, tropisch eiland Ko Samet en nog veel meer. Wil je tijdens de familiereis door Thailand langs de échte hoogtepunten? Kies dan voor de Familiereis Thailand Hoogtepunten. En last but not least onze Indochina Familiereis: 22 dagen langs de Mekong!