< Terug naar overzicht
Sawadee presents: 22-35ers reizen

Sawadee presents: 22-35ers reizen

Je leest het goed, vanaf nu kun je als twintiger of dertiger samen met leeftijdsgenoten op reis. Het concept 22-35ers reizen is hiermee een aanvulling op het groepsreizen aanbod van Sawadee. Benieuwd naar welke bestemmingen we gaan en wat je zoal kan verwachten op deze reizen?

Bij Sawadee kun je mee op groepsreis naar elke uithoek van de wereld. Zo kun je ervoor kiezen om mee te gaan op een reguliere rondreis, waarbij je in een groep de wereld verkent. Voor gezinnen hebben we toffe familiereizen en soloreizigers kunnen samen met gelijkgestemden mee op singlereis. Wat nou als je graag wil reizen, maar liever niet alleen op pad gaat en graag leeftijdsgenoten wil ontmoeten? Dan is ons nieuwe concept 22-35ers groepsreizen wat voor jou! Alle voordelen op een rijtje: 

1. Relaxt op reis

Je hoeft niet na te denken over bepaalde zaken als: hoe je van A naar B reist, waar je verblijft en de excursies. Hierin word je volledig ontzorgd en er gaat bovendien een reisbegeleider mee op pad. Des te meer tijd er over blijft om te genieten van de reis zelf.2. Ontmoet leeftijdsgenoten

De naam zegt het al, deze reis is bedoelt voor reizigers van 22 tot en met 35 jaar. Je bent ervan verzekerd dat er iemand van ongeveer jouw leeftijd meegaat.

3. Speciale programma's

Er zijn avontuurlijke activiteiten opgenomen in het programma. Wat dacht je bijvoorbeeld van snorkelen, ziplinen of hiken? ’s Avonds kun je bijkomen van alle indrukken rondom het kampvuur, de zonsondergang bekijken tijdens een strandwandeling of samen een drankje doen bij een leuke hotspot.


4. Bijzonder verblijf 

De accommodaties zijn zeer afwisselend, van cityhostels tot kamperen en slapen in een hangmat, het kan allemaal!

5. Individuele vrijheid

Tuurlijk, je reist in groepsverband, maar dat betekent niet dat je geen individuele vrijheid hebt. Op sommige dagen is het vrij programma en kan je op eigen houtje of met je reisbuddy op stap. Maar je kan je ook even terugtrekken en lekker niksen. Het is tenslotte vakantie, nietwaar?


De bestemmingen van de 22-35ers reizen zullen zijn:

-trommelgeroffel-  

Weet jij al waar je naartoe wil gaan?