NIEUW: 22-35ers reizen

Vanaf nu kun je als twintiger of dertiger samen met leeftijdsgenoten op reis. Het concept 22-35ers reizen is hiermee een aanvulling op het groepsreizen aanbod van Sawadee. Wat nou als je graag wil reizen, maar liever niet alleen op pad gaat en graag leeftijdsgenoten wil ontmoeten? Dan is ons nieuwe concept 22-35ers groepsreizen wat voor jou! Benieuwd naar welke bestemmingen we gaan en wat je zoal kan verwachten op deze reizen? Op deze pagina lees je meer.

De bestemmingen

De bestemmingen van de 22-35ers reizen zijn: Colombia, Vietnam, Zuid-Afrika, Balkan, Indonesië, Marokko, Costa Rica en Thailand. De rondreizen zijn avontuurlijk & actief, hebben leuke avondprogramma's, de overnachtingen kunnen nét iets avontuurlijker zijn en daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van reisbegeleiders in dezelfde leeftijdscategorie.

Bekijk hier het overzicht met al onze 22-35ers reizen of bekijk hieronder uitgelichte reizen en inspiratie.

Waarom een 22-35ers reis?

  • Op reis met leeftijdsgenoten (22-35 jaar)
  • Programma aangepast op doelgroep
  • Bijzondere en afwisselende overnachtingen
  • Makkelijk contact leggen

22-35ers reis Colombia

Reizen in een kleurrijk en levendig land? Si! Colombia is een divers land waar zowel natuur- als cultuurliefhebbers aan hun trekken komen. Laat je overweldigen door de vele contrasten: woestijn, koloniale steden, kleurrijke dorpjes, de koffiestreek, metershoge waxpalmen, natuurparken en Caribische kust. Typische Colombiaanse activiteiten vergezellen ons de hele reis: speel een potje tejo, proef aguardiente tijdens de kroegentocht, tube relaxt van de rivier en dans de salsa. Vamos!

Bekijk de reis

22-35ers reis Indonesië: Bali en Lombok

Ontdek naast de parelwitte stranden ook plekken waar nog weinig andere reizigers komen. Op Bali kun je jezelf heerlijk uitleven in het bruisende Changgu en uitrusten in het serene binnenland bij Sidemen. Op Lombok onderga je de surfscene, overnacht je op een onbewoond eiland en ontdek je de overweldigende natuur op de flanken van de Rinjani vulkaan. Je sluit de reis ontspannen af op het levendige Gili Trawangan.

Bekijk reis

22-35ers reis Marokko

Van mountainbiken en surfen tot relaxen bij levendige rooftopbars in de koningssteden; deze afwisselende rondreis door Marokko heeft het allemaal. Droom ‘s nachts weg in de ster overgoten Marokkaanse Sahara en bewonder muzikanten die in Marrakesh de sterren van de hemel spelen. We bezoeken Aït Benhaddou; de Game of Thrones fans onder ons herkennen deze plek misschien nog wel als Yunkai uit de serie. Ook bezoeken we de prachtige stad Chefchaouen, waar veel van de huisjes blauw zijn. We sluiten de reis af in de witte stad Essaouira, waar we ons geluk op een surfboard testen of gewoon gezellig terrasjes pakken in de binnenstad. Besaha!

Bekijk de reis

Inspiratie

Meer over 22-35ers reizen

Bekijk hiernaast de intro video

Blog - Sawadee presents: 22-35ers reizen

Je leest het goed, vanaf nu kun je als twintiger of dertiger samen met leeftijdsgenoten op reis. Het concept 22-35ers reizen is hiermee een aanvulling op het groepsreizen aanbod van Sawadee. Benieuwd naar welke bestemmingen we gaan en wat je zoal kan verwachten op deze reizen?

Lees blog

Overzicht alle 22-35ers reizen

Wil je graag alle reizen bekijken? Bekijk hier het overzicht met al onze 22-35ers reizen.
 

Wintersale
Kortingen tot €200 p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je tot €200 korting per persoon