< Terug naar overzicht
Situatie in Ecuador

Situatie in Ecuador

Afgelopen 8 januari is in Ecuador voor twee maanden de noodtoestand uitgeroepen in verband met de onrust in het land. We krijgen veel vragen over de situatie in Ecuador en over onze reizen daarnaartoe. 

Met behulp van onze lokale agent en reisbegeleiders ter plaatse houden we de ontwikkelingen in Ecuador nauwlettend in de gaten. We vernemen van hen dat de situatie aan het stabiliseren is. Het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is onveranderd geel en er zijn in Ecuador extra veiligheidsmaatregelen genomen om het welzijn van reizigers te garanderen. KLM, met wie wij onze reizen naar Ecuador uitvoeren, voert alle vluchten uit zoals gewoonlijk en ook alle excursies en lokaal vervoer kunnen onverhinderd worden uitgevoerd. 

Wij voeren onze reizen naar Ecuador vooralsnog dan ook uit zoals gepland. Mocht hier iets in veranderen dan zullen alle reizigers met een optie of boeking op een reis naar Ecuador hier persoonlijk van op de hoogte worden gesteld. De veiligheid van onze reizigers en medewerkers staat te allen tijden voorop en we zullen onze reizen naar Ecuador alleen blijven uitvoeren indien het veilig is. 

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.