Wij sluiten ons aan bij het Global Tourism Plastics Initiative | Sawadee Reizen
< Terug naar overzicht
Wij sluiten ons aan bij het Global Tourism Plastics Initiative

Wij sluiten ons aan bij het Global Tourism Plastics Initiative

Sawadee ondertekent het Global Tourism Plastics Initiative onder leiding van het United Nations Environment Programme en de World Tourism Organization (UNWTO), in samenwerking met de Ellen MacArthur Foundation.    

Als officieel lid van het Global Tourism Plastics Initiative delen we de gemeenschappelijke visie om de grondoorzaken van plasticvervuiling aan te pakken. Wij verbinden ons ertoe om zo min mogelijk plastic te gebruiken en om te innoveren zodat het plastic wat we nodig hebben veilig hergebruikt, gerecycled of gecomposteerd kan worden. Het doel is om zoveel mogelijk plastic uit de economie en het milieu te weren. 

Als onderdeel van Global Tourism Plastics Initiative stellen wij onszelf de volgende doelen:  

  1. Jaarlijks contact opnemen met al onze partners en hen aanmoedigen zich aan te sluiten bij GTPI. 
  2. Adviseren van onze partners om plastic beter te reguleren in hun activiteiten door middel van criteria, normen en/of beleid, en hen te ondersteunen bij het implementeren van hun toezeggingen aan het Global Tourism Plastics Initiative. Indien van toepassing nemen we deze standaarden rondom duurzaamheid in de leverancierscontacten op en met deze certificatie kunnen zij hun partners en leveranciers aanmoedigen dit voorbeeld te volgen. 
  3. Successen communiceren aan partners, leveranciers, reizigers en belangrijke lokale belanghebbenden via websitepublicaties, nieuwsbrieven, sociale media en in alle directe communicatie via al hun personeel.   

Zeg het voort en doe ook mee! Kijk voor meer informatie op the Global Tourism Plastics Initiative.


 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.