Sawadee viert 40-jarig jubileum
< Terug naar overzicht
Sawadee viert 40-jarig jubileum

Sawadee viert 40-jarig jubileum

Dit jaar bestaat Sawadee 40 jaar. We blikken terug op de mooie reis die we al hebben afgelegd, maar kijken vooral ook met veel enthousiasme vooruit naar al het moois wat nog voor ons ligt. We bedanken graag alle reizigers die in de afgelopen 40 jaar met ons op avontuur zijn gegaan en vieren samen met hen deze mijlpaal door middel van een aantal speciale jubileumacties.  

Ons 40-jarig jubileum is een prachtige mijlpaal, waar we ontzettend trots op zijn. Het is een mooi moment om terug te kijken op de bijzondere reis die we tot nu toe hebben afgelegd. Sinds 1983 verrijken we levens met avontuurlijke groepsrondreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Al sinds onze allereerste reis naar Thailand staat Sawadee voor bijzondere reiservaringen. We laten je veel zien, proeven en beleven en zorgen ervoor dat je in contact komt met de lokale bevolking. Wie met ons op reis gaat, ervaart een land echt. Authentieke ervaringen, avontuurlijke activiteiten en individuele vrijheid waren in onze beginjaren al vaste onderdelen van elke Sawadee reis, en dat zijn ze 40 jaar later nog steeds. Met ons persoonlijke en deskundige reisadvies helpen we reizigers op dezelfde manier als toen om hun langgekoesterde reisdromen waar te maken.

Tegelijkertijd is er in de afgelopen 40 jaar ook veel veranderd. Ons reisaanbod groeide met ons mee en bestaat inmiddels uit ruim 220 reizen naar meer dan 100 landen wereldwijd. Ook het aantal type reizen nam toe. Met onder andere familiereizen (al sinds 2003!), singlereizen en 22-35ers reizen boden we reizigers steeds meer opties om de wereld op hun manier te ontdekken. Onze uitgebreide ervaring zorgde er daarnaast voor dat we, samen met onze lokale partners, steeds betere reisroutes konden samenstellen. Bovendien leerden we door de jaren heen hoe we dit kunnen doen met oog voor mens, cultuur en milieu. Zo zorgen we ervoor dat ook komende generaties kunnen genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft.

We hebben enorm veel zin in de reis die nog voor ons ligt. Alle nieuwe reizen die we gaan maken, de nieuwe bestemmingen die we samen gaan ontdekken en de mooie herinneringen die we met elkaar gaan maken. We kijken uit naar alle komende avonturen en nemen onze reizigers daar natuurlijk graag in mee. Ons 40-jarige jubileum hebben we namelijk bovenal te danken aan al die mensen die in de afgelopen 40 jaar met ons op avontuur zijn gegaan. Van 12 t/m 31 oktober 2023 vieren we ons 40-jarig jubileum dan ook samen met hen. 

Deze 40-jarige mijlpaal hadden we nooit kunnen bereiken zonder de vele reizigers die ons de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven om hun droomreizen uit te voeren. Het vervult me met grote trots dat daar ieder jaar weer veel waardering voor wordt uitgesproken door onze reizigers. Dank voor dat vertrouwen en dank voor alle suggesties en opmerkingen waardoor we onze reizen iedere keer weer verder kunnen verbeteren.
- Berend Simons, General Manager van Sawadee


Wil jij ons 40-jarig bestaan met ons mee vieren? Bekijk dan snel onze speciale jubileumacties.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Sawadee? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte