Neem een kijkje achter de schermen bij Sawadee
< Terug naar overzicht
Neem een kijkje achter de schermen bij Sawadee

Neem een kijkje achter de schermen bij Sawadee

Met ruim 50 collega’s werken we op het Sawadee kantoor samen om onze reizigers de mooiste reiservaring te bieden. Met veel passie, aandacht en deskundigheid stellen wij de beste reisroutes samen om een bestemming te ontdekken. Vervolgens helpen we onze klanten met veel liefde en enthousiasme bij het vinden van hun droomreis door middel van advies, inspiratie en persoonlijke aandacht. Maar wie zijn nu eigenlijk de mensen achter Sawadee? Wie stellen die bijzondere reisroutes samen, wie maken die prachtige advertenties en wie zit er aan de andere kant van lijn wanneer je ons belt? 

We vonden het hoog tijd om onze reizigers een kijkje achter de schermen te geven bij ons op kantoor in Amsterdam. Op dinsdag 18 april kwam er een filmcrew langs om de sfeer bij ons op kantoor vast te leggen en 3 van onze collega’s te interviewen. Met veel trots delen we hierbij het resultaat: 



Wil jij in gesprek met een van onze collega’s? Neem contact met ons op of kom gezellig langs op een van onze events!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Sawadee? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte