Sawadee benoemd tot Top Member van The Code | Sawadee Reizen
< Terug naar overzicht
Sawadee benoemd tot Top Member van The Code

Sawadee benoemd tot Top Member van The Code

Vandaag hebben wij te horen gekregen dat Sawadee is benoemd tot Top Member van The Code. The Code is de afkorting voor The Code of Conduct for the Protection of Children from Sexual Exploitation in Travel and Tourism. Het is de missie van The Code om bewustwording te creëren over seksuele uitbuiting van kinderen in het toerisme en de reisbranche hulpmiddelen en ondersteuning te bieden bij het voorkomen ervan. Organisaties kunnen worden benoemd tot Top Members van The Code wanneer zij vooroplopen in de inspanningen van de toerismesector om seksuele uitbuiting van kinderen tegen te gaan en een voorbeeld vormen voor anderen.

De gevolgen van seksuele uitbuiting van kinderen zijn langdurig en ingrijpend. Sawadee wil bijdragen aan een wereld zonder kindermisbruik en is daarom al sinds 2013 lid van The Code. Dit betekent dat wij voldoen aan de 6 criteria die samen The Code vormen, bijvoorbeeld door onze reisbegeleiders te trainen in het herkennen en melden van kindermisbruik op reis en ook onze reizigers hierover te informeren. De benoeming tot Top Member stellen wij zeer op prijs. We willen The Code bedanken voor deze erkenning van onze inspanningen op dit vlak en zullen ons ook in de toekomst actief voor dit belangrijke onderwerp blijven inzetten. 

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie over The Code en klik hier om te ontdekken wat jij als reiziger kunt doen om seksuele uitbuiting van kinderen tegen te gaan.