< Terug naar overzicht
Sawadee wint Vakantie Award 2023 in de categorie Groepsreizen

Sawadee wint Vakantie Award 2023 in de categorie Groepsreizen

Afgelopen zaterdag 28 januari vond in Nijkerk het Reisgala van TravMagazine plaats. Tijdens deze avond werden traditiegetrouw de prestigieuze Vakantie Awards uitgereikt. Sawadee was genomineerd in maar liefst 3 categorieën: Verre reizen, Avontuurlijke vakanties en Groepsreizen.

Met veel trots delen we het nieuws dat Sawadee de Vakantie Award 2023 in de categorie Groepsreizen heeft gewonnen! Andere genomineerden in deze categorie waren onder andere ANWB Reizen en De Jong Intra Vakanties. We zijn natuurlijk enorm trots op deze mooie en betekenisvolle erkenning en willen iedereen die op ons heeft gestemd ontzettend bedanken. De award krijgt een ereplek op ons kantoor in Amsterdam, naast de Vakantie Awards die wij in 2017 en 2018 wonnen in de categorie Avontuurlijke vakanties.

Sinds 1983 is Sawadee dé specialist in avontuurlijke groepsrondreizen. Al 40 jaar nemen wij reizigers met veel liefde, enthousiasme, deskundigheid én passie mee naar de mooiste plekken op aarde. De grootste beloning voor ons werk zijn uiteraard de mooie verhalen, foto’s en herinneringen waar onze reizigers mee thuiskomen. Maar ook deze Vakantie Award motiveert en inspireert ons om te blijven doen waar we zo goed in zijn: de mooiste (en de beste!) groepsrondreizen organiseren en uitvoeren. We vinden het extra bijzonder om deze prijs te mogen ontvangen in ons jubileumjaar en kijken uit naar de volgende 40 jaar vol prachtige groepsrondreizen.

Sawadee collega's op het Reisgala

Sawadee collega's op het Reisgala.