< Terug naar overzicht
Jasper Bot wint droomreis naar Mexico

Jasper Bot wint droomreis naar Mexico

In april 2023 konden reisliefhebbers kans maken op een volledig verzorgde groepsrondreis voor één persoon naar hun droombestemming. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken, was stemmen op één van de zes voorgeselecteerde landen en je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Er is massaal gestemd op de zes bestemmingen.

Uit de vele deelnemers werd Jasper Bot willekeurig getrokken als de gelukkige winnaar. Hij stemde op Mexico en wint onze 19-daagse groepsrondreis naar Mexico. Op dinsdag 2 mei werd Jasper gebeld door onze collega Doris en ontving hij het nieuws dat hij gratis op reis mag naar zijn droombestemming. Hieronder lees je zijn enthousiaste reactie:

"Geweldig dat ik nu eindelijk naar Mexico kan! In 2009 wilde ik daar ook al naartoe, maar toen was de reis al volgeboekt. Na wat omzwervingen met enkele andere groepsreizen van Sawadee komt het er nu eindelijk toch van. Mexico lijkt mij een prachtig kleurig land, waar natuur, cultuur en historie mooi in elkaar overlopen. De ruïnes van de oude Mayacultuur bezoeken, verdwaald raken in de kleurige steegjes van San Christobal, lopen tussen het geroezemoes van de lokale bevolking en relaxen aan het strand van een blauwe zee. Dat wordt zeker genieten!"

Jasper heeft laten weten zijn vrouw mee te nemen op zijn avontuur. We wensen ze een prachtige tijd toe op hun reis naar Mexico!

Jasper in Peru

Jasper tijdens een eerdere reis met Sawadee naar Peru (2019)