< Terug naar overzicht
Sawadee doneert €5.150,- aan Artsen zonder Grenzen

Sawadee doneert €5.150,- aan Artsen zonder Grenzen

Tijdens de Sawadee Actieweek van 12 t/m 18 juni sloegen wij de handen ineen met Artsen zonder Grenzen. Dankzij een geslaagde boekingsactie hebben we namens onze reizigers een prachtig bedrag van €5.150 aan de medische noodhulporganisatie kunnen doneren. Wij willen iedereen die tijdens de Sawadee Actiedagen een reis heeft geboekt bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie donatie.

"Wij zijn ontzettend blij met deze mooie gift van Sawadee en haar reizigers. Dankzij onze donateurs bieden wij inmiddels al meer dan 50 jaar medische noodhulp aan mensen die dat het hardst nodig hebben. Wij helpen mensen die getroffen zijn door natuurrampen, ziekte-uitbraken en conflicten. Zij kunnen bij ons terecht voor medische zorg. Onze hulpverleners komen in actie in meer dan 70 landen wereldwijd. Dankzij de steun van bedrijven zoals Sawadee en dankzij jou als reiziger, kunnen we dit blijven doen. Heel veel dank!", aldus Anne Lutters, Relationship Manager bij Artsen zonder Grenzen.

Over Artsen zonder Grenzen en onze samenwerking

Artsen zonder Grenzen biedt over de hele wereld hulp en medische zorg aan mensen in nood. Met ruim 65.000 hulpverleners in meer dan 70 landen komen ze in actie voor mensen die zijn getroffen door natuurrampen, ziekte-uitbraken, conflicten en oorlogen. Hierin blijven zij altijd neutraal, onpartijdig en onafhankelijk; ze helpen wie dan ook en waar dan ook. In 1999 ontving Artsen zonder Grenzen voor hun goede werk de Nobelprijs voor de Vrede.

Bij Sawadee geloven we dat reizen niet alleen draait om het ontdekken van prachtige bestemmingen, maar ook om het verleggen van grenzen, het tonen van compassie en het bieden van hoop. Reizen heeft, zolang je dit op een verantwoorde manier doet, een enorme positieve impact op een bestemming. Om een land als reiziger te kunnen bezoeken, moet er in een land echter wel een basisniveau van veiligheid en gezondheid zijn. Artsen zonder Grenzen maakt dit mogelijk en daarom steunen wij maar al te graag hun mooie werk.

Lees hier meer over onze samenwerking.