Sawadee opnieuw Travelife gecertificeerd
< Terug naar overzicht
Sawadee opnieuw Travelife gecertificeerd

Sawadee opnieuw Travelife gecertificeerd

Met veel trots delen wij het nieuws dat Sawadee na een langdurige en strenge audit wederom Travelife gecertificeerd is. Onze Travelife Certified status is met 2 jaar verlengd.

Wat houdt de Travelife certificering in?

Travelife stimuleert duurzaam ondernemen binnen de reissector en is erkend door de Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Sinds januari 2014 is Sawadee Travelife Certified, de hoogste status die door Travelife wordt toegekend. Om het certificaat te behalen heeft Sawadee voldaan aan de 234 duurzaamheidscriteria. Deze criteria hebben betrekking op de verschillende kanten van de bedrijfsvoering; van de koffie die wordt gedronken bij ons op kantoor tot aan het vervoer op onze vele bestemmingen. Met dit certificaat zijn onze reizigers ervan verzekerd dat onze reizen op een duurzame en eerlijke manier worden uitgevoerd. 

Ook in de toekomst zullen wij stappen blijven zetten om de positieve impact van onze reizen zo groot mogelijk en de negatieve impact van onze reizen zo klein mogelijk te maken. Uiteraard moedigen wij onze lokale partners en andere organisaties in de Nederlandse reisbranche aan hetzelfde te doen. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier! 

Wil je meer weten? Klik hier om meer te lezen over duurzaam reizen met Sawadee en hier om meer te lezen over Travelife.