Sawadee schenkt €11.150 aan duurzame partner Wakibi
< Terug naar overzicht
Sawadee schenkt €11.150 aan Wakibi

Sawadee schenkt €11.150 aan Wakibi

Tijdens de Sawadee Actiedagen in het weekend van 28 t/m 30 januari konden reizigers hun droomreis boeken met een mooie korting. Onderdeel van de actie was ook een donatie van €25 per boeking aan onze partner Wakibi.

Over Wakibi en onze samenwerking

Wakibi is een Nederlandse stichting die leningen verstrekt aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Een succesvolle ondernemer in een ontwikkelingsland heeft een positieve invloed op de lokale gemeenschap, creëert banen en geeft zijn of haar kinderen de mogelijkheid om naar school te gaan. Sawadee steunt Wakibi omdat we het een sterke gedachte vinden dat mensen geholpen worden in hun eigen omgeving en de kans krijgen om zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn.

In 2019 en 2021 konden wij namens onze reizigers al twee maal €20.000 schenken aan deze bijzondere organisatie. De sociale impact van deze €40.000 is inmiddels meer dan verdubbeld naar €83.900 en met het bedrag zijn er al 473 projecten gesteund.

Donatie Wakibi

Een nieuwe schenking

Met veel trots kunnen we melden dat door de 446 boekingen die tijdens de Sawadee Actiedagen van eind januari zijn binnengekomen, wij een nieuwe donatie hebben kunnen doen van €11.150. Wij willen iedereen die tijdens de Sawadee Actiedagen een reis heeft geboekt bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie bedrag.

“Het is geweldig dat Sawadee en zijn klanten ondernemers de komende jaren toegang geven tot krediet. Wakibi verstrekt microkredieten, waarmee deze mensen kunnen investeren in hun eigen leven en dat van hun omgeving. Dit doen we zonder winstoogmerk. Dankzij partners als Sawadee kunnen wij dat ook blijven doen. Het is geweldig dat de reizigers van Sawadee niet alleen genieten van een prachtige reis, maar ook de levens van anderen positief veranderen.", aldus Wakibi bestuurslid Sylvia Siertsema, aan wie de cheque ter waarde van €11.150 op donderdag 14 april is overhandigd.

Wij zijn trots op onze structurele samenwerking met Wakibi en kijken uit naar de voortzetting hiervan in de toekomst. Wil je meer weten over onze samenwerking met Wakibi? Klik dan hier.