< Terug naar overzicht
Sawadee opnieuw de nummer 1 in groepsreizen

Sawadee opnieuw de nummer 1 in groepsreizen

Afgelopen zaterdag 27 januari vond in Hart van Holland in Nijkerk het Reisgala van TRAVel Media plaats. Tijdens deze feestelijke avond werden traditiegetrouw de prestigieuze Vakantie Awards uitgereikt in maar liefst 36 categorieën. Sawadee was genomineerd in de categorieën Verre reizen, Avontuurlijke vakanties en Groepsreizen. 

Met veel trots delen we het nieuws dat Sawadee de Vakantie Award 2024 in de categorie Groepsreizen heeft gewonnen! Het is het tweede jaar op rij dat we deze prachtige prijs in de wacht slepen, iets waar we met ons hele team hard voor hebben gewerkt en ontzettend trots op zijn. De award is een mooie erkenning voor de liefde, de passie en het plezier waarmee we onze reizen maken, promoten en uitvoeren. 

Met onze avontuurlijke groepsreizen verrijken we al meer dan 40 jaar de levens van onze reizigers, medewerkers en lokale partners. Ook komend jaar gaan we weer ons uiterste best doen om onze reizigers te verrassen met de meest bijzondere reiservaringen en onze titel als de beste in Groepsreizen opnieuw waar te maken!

Reisgala 2024

Sawadee collega's op het Reisgala.