Joyce Stekelenburg wint een reis naar Vietnam
< Terug naar overzicht
Joyce Stekelenburg wint reis naar Vietnam

Joyce Stekelenburg wint reis naar Vietnam

In september 2023 konden reisliefhebbers kans maken op een volledig verzorgde groepsrondreis naar Vietnam én €350 Bever shoptegoed. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken, was je inschrijven voor de nieuwsbrieven van Sawadee en onze partner Bever. 

Er werd massaal deelgenomen aan deze bijzondere winactie. Uit de vele deelnemers werd Joyce Stekelenburg willekeurig getrokken als de gelukkige winnaar. Zij wint een plekje op onze 16-daagse groepsrondreis naar Vietnam en mag zelf haar vertrekdatum uitkiezen. Voorafgaand aan haar avontuur kan ze met haar gewonnen shoptegoed handige reisspullen kopen bij Bever.

Op donderdag 5 oktober werd Joyce gebeld door onze collega Doris en ontving ze het nieuws dat ze gratis op reis mag naar Vietnam. Hieronder lees je haar enthousiaste reactie: 

"Wat een ongelooflijke verrassing was het vanmorgen. Het moet nog steeds een beetje tot mij doordringen. Vietnam is één van de bestemmingen die ik op de website van Sawadee heb bekeken voor 2024. Super leuk dat ik deze reis naar Vietnam ga maken."

Joyce heeft laten weten nog iemand mee te nemen op haar avontuur. We wensen ze een prachtige tijd toe op hun reis naar Vietnam!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Sawadee? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte