< Terug naar overzicht
De ervaring van een groepsreis

De ervaring van een groepsreis

Of je nu al eens een rondreis met een groep hebt gemaakt of eraan zit te denken om voor het eerst een groepsreis te proberen -  de vraag of het bij je past heeft elke (groeps)reiziger zich wel eens gesteld. In dit blog vertel ik je meer over wat een Sawadee groepsreis inhoudt en welke soorten reizen er zijn.

Groepsreizen

Sinds 1983 organiseert Sawadee groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld. Onze groepsreizen staan in het teken van avontuur en een intense beleving. In een groep van maximaal 24 personen maak je kennis met de meest bijzondere reisbestemmingen. Het aantrekkelijke van een groepsreis is dat je je reiservaring deelt met andere reizigers. Onze rondreizen kunnen ingedeeld worden in drie typen: reizen voor reguliere groepen, familiereizen en singlereizen. Welk type reis je ook kiest - inzicht krijgen in de samenstelling van de groep is voor veel reizigers belangrijk. Bij het tabje vertrekdata van de reis vind je de groepssamenstelling met meer informatie over het aantal deelnemers, de leeftijdscategorieën, de man/vrouw indeling en de samenstelling van het reisgezelschap. 


Rondreizen in een groep

Reizigers weten maar al te goed dat de ene bestemming nu eenmaal makkelijker te bereizen is dan de andere. Wat dat betreft bieden rondreizen in een groep de uitkomst. De organisatie van de reis nemen onze enthousiaste reisbegeleiders ter plaatse op zich en voorzien je daarnaast dagelijks van leuke tips. Dit bespaart je uiteindelijk veel uitzoekwerk en kostbare tijd; welke je toch veel liever besteed aan het ontdekken van je reisbestemming? Een ander voordeel is dat je met een groepsrondreis makkelijker op afgelegen plekken kan komen, omdat wij in de meeste gevallen gebruik maken van onze eigen privé-bus. Met meer dan 6800 officiële talen wereldwijd is de kans op een taalbarrière best groot en kan het soms lastig zijn om contact te maken met de lokale bevolking. Om deze redenen kan een georganiseerde groepsreis een goede én gezellige optie zijn. Je reiservaringen deel je namelijk met een groep gelijkgestemde reizigers én is er voldoende individuele vrijheid in het programma om je eigen plan te trekken. We hebben een divers reisaanbod; dus voor iedere reiziger wat wils! Weet je al waar jouw volgende reisavontuur naartoe gaat?Groepsreizen met kinderen

Tegenwoordig maken steeds meer families rondreizen met kinderen. Sawadee biedt speciaal voor nieuwsgierige kids met reislustige ouders groepsreizen naar vele bijzondere bestemmingen wereldwijd! De familiereizen van Sawadee zijn ingedeeld naar leeftijd (7, 12 en 16 jaar). Rondreizen met kinderen is natuurlijk het leukst wanneer de kinderen op kunnen trekken met leeftijdsgenoten. Vriendschappen zijn zo makkelijk gesloten en dat draagt bij aan een onvergetelijke vakantie ervaring. Onze familiereizen zijn helemaal afgestemd op de behoeftes en interesses van zowel ouders als kinderen en bevatten leuke activiteiten zoals safari’s, fietstochten en overnachtingen bij mensen thuis. Daarnaast zijn er veel rustmomenten ingepland, worden er per dag niet al te veel kilometers afgelegd en vaak gebruikt gemaakt van directe vluchten.