< Terug naar overzicht
7 verre bestemmingen met een directe vlucht

7 verre bestemmingen met een directe vlucht

Als je met Sawadee op reis gaat is de kans groot dat je met KLM vliegt. Met uitstekende service, heerlijk eten en een ruim aanbod aan inflight entertainment begint je vakantie al bij KLM aan boord. Wat ook heel prettig is, is dat KLM naar veel verre bestemmingen rechtstreekse vluchten aanbiedt. En zeg nu zelf, wat is er fijner dan een reis zonder overstap? Precies! Maar om welke bestemmingen gaat het dan? We zetten 7 verre bestemmingen op een rijtje waar je met KLM en Sawadee rechtstreeks naartoe kunt vliegen.

1. Peru

Lima Peru

Een reis naar Peru begint bij Sawadee altijd in Lima. We blijven echter niet lang in de hoofdstad, maar reizen door naar de vele hoogtepunten die Peru te bieden heeft. Machu Picchu, de Colca Canyon, het Titicacameer en de mysterieuze Nazcalijnen; je komt ze allemaal tegen tijdens een reis door het voormalige Inca-rijk. Voor wie een ander en minder bereisd deel van Peru wilt ontdekken is er de Avontuur-Plus reis door Noord-Peru, die net als onze andere reizen naar Peru begint in Lima. 

Met een directe vlucht van KLM ben je in ongeveer 12,5 uur in Lima.

2. Kenia

Masai Mara Kenia

Als je op reis gaat naar Kenia vlieg je naar Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Omdat het tijdverschil met Nederland heel klein is (één uur in de zomertijd, twee uur in de wintertijd) kom je uitgerust aan en heb je geen last van jetlag. En dat is fijn, want we reizen al snel door naar Mount Kenya of Masai Mara, afhankelijk van welke reis je hebt gekozen. Hoe dan ook zal je tijdens je reis heel veel dieren gaan zien, zeker als je ook nog met ons meereist naar Tanzania en Zanzibar. 

Met een directe vlucht van KLM ben je in ongeveer 8 uur in Nairobi. 

3. Japan 

Tokio Japan

Afhankelijk van welke reis naar Japan je kiest, zal je vliegen op Osaka of Tokio. Osaka is een van de grootste steden van Japan en Tokio is de hoofdstad. Beide steden vormen een perfect startpunt voor een reis door dit bijzondere land. Omdat het openbaar vervoer in Japan heel goed is geregeld reizen we met de trein van plek naar plek. Nergens ter wereld gaan cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme, iets wat je tijdens een rondreis door Japan ten volste zult ervaren. 

Met een directe vlucht van KLM ben je in ongeveer 15 uur in Osaka of in ongeveer 13 uur in Tokio. 

4. Costa Rica 

Manuel Antonio Costa Rica

Onze rondreizen door Costa Rica beginnen én eindigen in de hoofdstad San José. De hoofdstad van Costa Rica is gelegen in een vallei te midden van koffieplantages en omringd door bergen en vulkanen. Hier start een waar avontuur langs vele natuurwonderen als vulkanen, jungles en stranden. Lees tijdens je vlucht naar San José vooral je wildlifegids nog even door, want in dit diverse land vallen enorm veel bijzondere dieren te spotten! 

Met een directe vlucht van KLM ben je in ongeveer 12 uur in San José. 

5. Zuid-Afrika 

Tafelberg Kaapstad Zuid-Afrika

Over dieren spotten gesproken, ook veel van onze reizen naar Zuid-Afrika beginnen met een rechtstreekse vlucht van KLM. Je reis begint ofwel in Johannesburg, ofwel in Kaapstad. Net als bij een reis naar Kenia heb je bij een reis naar Zuid-Afrika het voordeel dat je zonder jetlag aankomt. Ga op gamedrive in het Kruger National Park, ontmoet de Zuid-Afrikaanse bevolking in een township of wandel in de Drakensbergen; Zuid-Afrika is een fantastische bestemming voor een rondreis. 

Met een directe vlucht van KLM ben je in ongeveer 10,5 uur in Johannesburg en in ongeveer 11,5 uur in Kaapstad. 

6. Canada 

Banff Nationaal Park Canada

Onze groepsrondreizen naar Canada starten en eindigen in Vancouver, terwijl de familiereis door West-Canada begint in Calgary en eindigt in Vancouver. Welke route je tijdens jouw reis ook aflegt, prachtige landschappen zijn gegarandeerd. In Canada kom je oog in oog te staan met spectaculaire watervallen, kolkende rivieren, azuurblauwe meren, gletsjers en uitgestrekte naaldwouden. De ultieme bestemming voor elke natuurliefhebber. 

Met een directe vlucht van KLM ben je in ongeveer 9,5 uur in Vancouver en in ongeveer 9 uur in Calgary. 

7. China 

Chinese Muur China

Ga je met ons mee op reis naar China, dan vlieg je naar de immense hoofdstad Peking. Hier kun je jezelf direct onderdompelen in de Chinese cultuur. Loop over het Plein van de Hemelse Vrede, bezoek het Olympisch Stadion en proef de beroemde peking eend. Vanuit Peking maken we uiteraard ook een excursie naar de Chinese Muur, een van de zeven wereldwonderen, voordat we doorreizen naar de vele andere hoogtepunten die dit land rijk is. 

Met een directe vlucht van KLM ben je in ongeveer 9,5 uur in Peking. 

Vlieg met KLM ook rechtstreeks naar...

Wil je meer weten over vliegen met KLM? Klik dan hier.