< Terug naar overzicht
Travelife certificering Sawadee opnieuw verlengd

Travelife certificering Sawadee opnieuw verlengd

Met veel trots delen we het nieuws dat Sawadee na een langdurige en strenge audit wederom Travelife gecertificeerd is. Onze Travelife Certified status is opnieuw met 2 jaar verlengd. Met dit certificaat zijn onze reizigers ervan verzekerd dat onze reizen op een zo duurzaam en eerlijk mogelijke manier worden uitgevoerd. 

Travelife is een internationaal toonaangevend certificeringprogramma voor reisorganisaties zoals Sawadee, die duurzaam willen ondernemen. Travelife Certified is de hoogste status die door Travelife wordt toegekend en kan enkel worden bereikt als wordt voldaan aan de Travelife certificeringscriteria, die op internationale standaarden zijn gebaseerd. Deze criteria hebben betrekking op verschillende kanten van de bedrijfsvoering; van de koffie die wordt gedronken bij ons op kantoor tot aan het vervoer op onze vele bestemmingen. 

Sawadee bereikte de Travelife Certified status voor het eerst in januari 2014 en heeft sindsdien bij elke audit opnieuw bewezen stappen te blijven zetten op het gebied van duurzaamheid. Dat we 10 jaar na onze certificering opnieuw het Travelife certificaat in ontvangst mogen nemen zien we als een mooie beloning voor onze voortdurende inzet op het gebied van duurzaamheid en maakt ons ontzettend trots.

Ook in de toekomst zullen we ons blijven inspannen om de positieve impact van onze reizen te vergroten en de negatieve impact van onze reizen te beperken. We moedigen onze lokale partners en andere organisaties in de Nederlandse reisbranche aan om hetzelfde te doen. Zo zorgen we er samen voor dat we steeds duurzamer gaan reizen.

Wil je meer informatie? Klik hier om meer te lezen over duurzaam reizen met Sawadee en hier om meer te lezen over Travelife.