Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

< Terug naar overzicht
NIEUW(E)! Fiets- en wandelvakanties in Europa

NIEUW(E)! Fiets- en wandelvakanties in Europa

Door een land of gebied per fiets of te voet te verkennen zie je vaak hele andere dingen en maak je een bestemming op een andere manier mee. Fiets- en wandelvakanties zijn het afgelopen jaar een stuk populairder geworden en terecht. Wij namen daardoor ons portfolio eens goed onder de loep, wat resulteerde in prachtige nieuwe fiets- en wandelvakanties binnen Europa. De buitenlucht, een actieve vakantie en dichtbij huis... 

Wandelvakanties

Tijdens onze wandelvakanties maak je wandelingen door afwisselende natuurgebieden, uitgestrekte landschappen en langs prachtige kusten en geniet je van de mooiste uitzichten. We bieden reizen waarbij je vanuit één of meerdere uitvalsbases wandelt en reizen met een meerdaagse trektocht waarbij je bagage wordt vervoerd. Ook hebben we oog voor cultuur en bezoeken we steden en dorpjes, bezienswaardigheden en oude opgravingen. Wandel een stuk van de Laugavegur Trail in IJsland, langs de kustlijn van Portugal of door het ruige berglandschap in Albanië, Kosovo en Montenegro. Kampeer naast een prachtig meer, overnacht in een authentieke Italiaanse boerderij of in comfortabele hotels met prachtige vergezichten. 

Een greep uit ons nieuwe aanbod: 


Fietsvakanties

Gaat er volgens jou niets boven fietsen in de vrije natuur? Tijdens een fietsvakantie ontdek je een land op jouw eigen tempo, samen met andere fietsliefhebbers. Wij bieden de mooiste fietsreizen in Europa, Azië en Oceanië aan! 

Wij hebben ons aanbod fietsreizen verder aangevuld met een aantal prachtige hotelfietsreizen in Europa. Zo bieden we een fietsreis door Transylvanie en de Karpaten, gaan we langs de zuidkust van Sicilië, genieten we van de lavendelvelden in de Provence, fietsen we langs de Atlantische kust in Portugal of ontdekken we per fiets de Balkan. Al deze fietsreizen worden begeleid door een Engelstalige lokale reisbegeleider en je reis in Nederlandse groepen. De fietshuur is inbegrepen evenals de vlucht en het vervoer van de bagage. Per reis staat duidelijk aangegeven welke zwaarte het betreft. Mocht je twijfelen of een reis geschikt is voor jou, neem dan contact op met onze reisexperts. 

Een greep uit ons nieuwe aanbod: