< Terug naar overzicht
Sawadee wint Vakantie Award 2017 Bronvermelding: TravMagazine

Sawadee wint Vakantie Award 2017

Sawadee heeft zaterdagavond de felbegeerde Vakantie Award gewonnen in de categorie ‘Beste reisaanbieder Avontuurlijke Reizen’. De uitreiking van de Vakantie Awards vond plaats tijdens het Reisgala in de Amsterdam Arena. 

Brede brancheprijs 

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt door TravMagazine en zijn een onderscheiding van- en voor reisprofessionals. Het idee erachter is dat mensen die dagelijks (op professionele basis) bezig zijn met reizen en vakanties, als geen ander weten welke bedrijven in de toeristische sector het beste presteren. De award in de categorie Avontuurlijke Reizen werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en dat maakt de winst van Sawadee extra bijzonder.  

Enorm trots 

“Wij zijn enorm trots op deze award. Het is een geweldige waardering en een kroon op het werk van het gehele Sawadee team op kantoor in Amsterdam en van onze reisbegeleiders over de hele wereld. Een mooier compliment van onze vakgenoten kunnen wij ons niet wensen”, aldus Jan de Ridder, directeur van Sawadee Reizen.  

Zowel jong als oud hebben dit jaar hun waardering voor Sawadee uitgesproken. Op de Vakantiebeurs 2017 wonnen we namelijk ook de Kids Vakantie Award. Wij willen iedereen die voor ons heeft gekozen dan ook heel hartelijk bedanken! 


Laat een reactie achter

Reacties

 • Cobi van Oosterhout

  20-04-2017

  Van Harte Gefeliciteerd met jullie prijs Ik ben blij dat ik jullie via internet gevonden heb.

 • Lizzy Aaldering-Elizen

  15-03-2017

  Dit verdienen jullie ook. Al verschillende mooie reizen met jullie gemaakt. Helaas zat de Marokko reis vol voor april waardoor we deze ergens anders moesten boeken. Maar waren liever met jullie gegaan.

 • Ria Renkers

  23-02-2017

  Hartelijk gefeliciteerd met deze hele bijzondere prijs de Vakantie Award. Bij de vele prachtige reizen die ik met Sawadee gemaakt heb was ik altijd in beste handen. jullie hebben voor ieders wat wils als je een beetje van avontuur houdt. De nazorg ( wat ook belangrijk is ) is ook heel goed geregeld, Hoop nog vele interessante reizen met jullie te maken.

 • Jeannet Kool

  05-02-2017

  Van harte gefeliciteerd!. ALs trouwe reizigers weten we als geen ander hoe waar het is dat van die avontuurlijke vakanties en terecht dat jullie hem hebben gewonnen! Geniet ervan, jullie hebben er hard voor gewerkt:)

 • Greta Vervloet

  04-02-2017

  Fantastisch voor Sawadee!! Gezien mijn situatie, een alleenstaande zestigplusser die toch van avontuur houdt, vind ik jullie concept van reizen fantastisch! Doe zo voort!! Een enthousiaste Sawadee-reizigster uit België, Greta Vervloet

 • Inge Janssen-Stikfort

  03-02-2017

  Super! Verdiend en terecht. Van harte gefeliciteerd!