< Terug naar overzicht
De winnaar van de videoreporter wedstrijd is bekend!

De winnaar van de videoreporter wedstrijd is bekend!

De maanden juni en juli stonden bij Sawadee in het teken van de zoektocht naar een videoreporter, die voor ons de mooiste beelden van Indonesië gaat maken. Na een uitgebreide selectieprocedure, is de winnaar eindelijk bekend: Jeroen Cox gaat eind augustus met ons mee naar Indonesië. 

Jeroen stelt zich hieronder aan je voor:

"Hi! Mijn naam is Jeroen Cox, ik ben 25 jaar oud, woon in Eindhoven en ik werk als Content Designer in Amsterdam! Mijn droom is om reis fotograaf & filmmaker te worden en ik ben daar de laatste jaren ook al flink mee bezig. Ik observeer graag de schoonheid van het lokale dagelijkse leven: de dingen die anderen vaak ontgaan, maar eigenlijk super mooi zijn! In mijn portfolio kunnen jullie al een voorbeeld vinden van een aftermovie die ik heb gemaakt van een groepsreis van "Delhi naar Beijing", een mini-docu die ik heb gemaakt voor de Jimmy Nelson Foundation en meer!"

Vanaf december zijn de avonturen van Jeroen te zien op onze website en sociale media.


Laat een reactie achter

 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.