Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

< Terug naar overzicht
Buitenlandse toeristen weer welkom in Vietnam

Buitenlandse toeristen weer welkom in Vietnam

Op 15 maart heeft Vietnam de grenzen heropend voor buitenlandse toeristen. Na een periode van 2 jaar zijn internationale reizigers weer welkom in het Zuid-Oost Aziatische land. Reizigers die Vietnam bezoeken hoeven bij aankomst bovendien niet meer in quarantaine. Wel moet je in het bezit zijn van een negatieve PCR-test, die niet langer dan 72 uur voor vertrek is afgenomen, of een negatieve antigeen-test, die niet langer van 24 uur voor vertrek is afgenomen.

De versoepelingen zijn zeer goed nieuws voor Vietnamezen die (een deel van) hun inkomsten uit toerisme halen. Hoewel het land in 2019 nog een recordaantal internationale reizigers van ruim 18 miljoen ontving, bleef de teller door de coronapandemie voor het grootste gedeelte van 2020 en 2021 op 0 staan. De Vietnam National Administration of Tourism hoopt in 2022 5 miljoen buitenlandse toeristen te kunnen ontvangen.
 

Verleng je zomer
Profiteer nog t/m dinsdag!


Wil jij dit najaar nog op reis, maar weet je nog niet waar naartoe? Bekijk dan onze spectaculaire Verleng Je Zomer-actie. Twijfel niet langer, boek uiterlijk dinsdag 16 augustus a.s. en profiteer van geen boekingskosten en ontvang een Bever-cadeaubon t.w.v. €50,- per boeking.