Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

< Terug naar overzicht
Reizen buiten Europa

Reizen buiten Europa

Nu de meeste landen in Europa toegankelijk zijn voor reizigers volgen ook steeds meer landen buiten Europa. Dit betekent dat wij weer reizen kunnen uitvoeren naar onder andere Costa Rica, Colombia, Jordanië en Namibië. Dit is niet alleen geweldig nieuws voor jou en voor ons, maar ook zeker voor de lokale bevolking. Iedereen die eraan bijdraagt om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen - zoals onze lokale partners, gidsen, hoteliers, restauranthouders en excursieverschaffers - staan klaar om je met alle aandacht en open armen te ontvangen. Ze hebben zelfs een videoboodschap voor je opgenomen! Bekijk deze hier

De meeste Europese landen hebben een geel- of groen reisadvies en veel landen buiten Europa kleuren nog oranje. Het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is bedoeld om te helpen de risico’s in een land beter in te schatten. Het reisadvies is, zoals de overheid zelf zegt, een hulpmiddel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze om een reis wel of niet door te laten gaan. Wanneer je de juiste voorzorgsmaatregelen treft en de juiste partijen zoekt om mee op pad te gaan is er veel mogelijk.   

Bekijk hier de reisadviezen van MinBuZa.

Wanneer je met Sawadee reist ben je verzekerd van de mooiste avontuurlijke rondreis, goed en veilig georganiseerd, met voor, tijdens en na de reis 24/7 service. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ook wat reisverzekeringen betreft. Check van tevoren goed of je reisverzekering ook dekking geeft bij reizen naar oranje gebieden. Dat doen niet alle verzekeraars. Mocht jouw reisverzekering geen dekking bieden, dan kan je een reisverzekering afsluiten bij een andere verzekeraar, of zoals in het geval van Costa Rica, een reisverzekering afsluiten bij binnenkomst van het land.   

Voor al onze reizen geldt dat wij ze alleen door laten gaan als voldaan wordt aan onze strenge veiligheidseisen en we er van overtuigd zijn je een onbekommerde en onvergetelijke reis te kunnen bieden. Ook dienen onze lokale partners aan te geven dat zij de reizen goed, veilig en volgens programma kunnen uitvoeren en doen zij dit enkel wanneer de lokale overheid geen belemmeringen ziet en / of oplegt om de reis van je dromen te maken.    

Boek nu je reis, laat de voorpret beginnen en maak straks je droomreis waar.

Bekijk het reisaanbod >