< Terug naar overzicht
Last minute naar Thailand!

Last minute naar Thailand!

Lastminute en extra voordelig naar Thailand? Sawadee maakt het mogelijk! En wel met onze pop-up reis in juni; een prachtige 16-daagse rondreis door ‘het land van de glimlach’, met eventueel een verlenging van 4 dagen op het eiland Ko Samet. Daar zeg je toch geen nee tegen? Let op: deze reis is voor de snelle beslissers, vol is dus écht vol!

Het schema van de pop-up reis

Deze unieke pop-up reis vertrekt donderdag 2 juni vanuit onze hoofdstad Amsterdam. Hiervandaan vlieg je naar Bangkok, waar je de eerste dag even lekker kunt relaxen. Op dag drie pak je samen met het hele gezelschap de nachttrein naar Chiang Mai waar je vervolgens 2 vrije dagen hebt; bezoek hier het historische stadscentrum, de oude tempels, de Chiang Mai Zoo en het natuurpark Doi Inthanon National Park.

Dag 6 tot en met 13 staan in het teken van zien, doen en beleven; deze dagen zijn gevuld met trekkingen, bijvoorbeeld naar de stad Tha Ton, de berg Doi Mae Salong en de kleine stad Sukhothai. Op dag 14 heeft iedereen weer een vrije dag, dit keer in Kanchanaburi. Op dag 15 staat er nog een bezoek aan de Erawan watervallen op het programma en de volgende dag reis je weer terug naar Amsterdam.

Waarom deze reis naar Thailand?

Los van het feit dat de pop-up reis van Sawadee extra voordelig is, zijn er nog meer redenen om voor deze unieke rondreis te kiezen. Zo kom je gegarandeerd langs alle mooie plekjes van Thailand. Van het dynamische Bangkok tot het historische Chiang Mai; je weet simpelweg niet waar je kijken moet. Drukke straten, indrukwekkende tempels, overheerlijk eten…

Om nog maar niet te beginnen over de prachtige wandelingen die gepland staan; tijdens de tweedaagse trekking (dag 6 en 7) reis je tot aan de grens van Myanmar waar je vervolgens een nacht doorbrengt bij de lokale bevolking. Ook in het midden van Thailand wordt er flink wat afgewandeld, bijvoorbeeld langs de ruïnes in de vroegere koninkrijken Ayutthaya en Sukhothai.

Let’s go to the beach

Eenmaal in Thailand zijn ook de parelwitte stranden niet over te slaan. Lijkt het jou wel wat om aan het eind van de trip nog een paar extra dagen te ontspannen met je voeten in het zand? Dat kan! Verleng de pop-up reis met een paar dagen en sluit jouw reis af op het eiland Ko Samet. Dit kleine eiland in het oosten van de Golf van Thailand staat bekend om haar witte stranden, kleurrijke koraal en kristalheldere water. Ook de goede seafood-restaurants en het nachtleven op Ko Samet zijn zeker een bezoekje waard!

Laat een reactie achter

 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.