< Terug naar overzicht
Back to reality

Back to reality

Je herkent het vast wel; je bent net thuis gekomen van een fantastische reis en je moet weer terug in het dagelijkse ritme komen. Hoe pak je dit het beste aan? Veel reizigers hebben hier moeite mee en dus verzamelde Sawadee wat tips.

1. Een goed begin is het halve werk

Voordat je op reis gaat kun je al het een en ander voorbereiden om je thuiskomst zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Zorg ervoor dat je huis is opgeruimd en schoongemaakt, sla alvast de nodige en houdbare boodschappen in en zet wat maaltijden in de diepvries. Dat is nog eens heerlijk thuiskomen, niet waar?

2. Neem nog even vrij

Eén van de beste manieren om te aarde in je eigen omgeving na je reis, is om een paar dagen vrij te regelen voordat je weer aan het werk gaat. Benut deze tijd om naar buiten te gaan, zoek de natuur en de zon op en breng tijd door met vrienden of familie. Geniet van het Nederlandse eten dat je in het buitenland zo gemist hebt: hagelslag, stroopwafels, dropjes, etc.

3. Maak een fotoalbum

Het uitzoeken van je foto's kan therapeutisch werken, je kunt de mooiste af laten drukken en een prominente plek in je huis geven.

4. Zet je ervaringen voort

Heb je de Tango of Capoeira leren dansen? Zoek een dansklas in Nederland om zo je eigen belevingen als het ware mee naar huis te nemen. Het vinden van een manier om sommige van de ervaringen die je ter plaatse hebt opgedaan thuis opnieuw te beleven is een goede manier om ervoor te zorgen dat de herinneringen daaraan niet vervagen.

5. Boek alvast een nieuwe reis

Wil je alweer naar je bestemming uitkijken? Het beste is om een nieuwe reis te boeken. Bekijk onze rondreizen ter inspiratie.

Laat een reactie achter

 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.