Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar overzicht
Kijktips: Bijzondere Films & Series in Europa

Kijktips: Bijzondere Films & Series in Europa

Als je in een goede film wordt gezogen, lijk je soms in een andere wereld te zijn beland. Met deze 5 Netflix tips nemen we jou vanuit huis mee naar verschillende fantastische Europese plekken:  

Griekenland – Mama Mia! 

Op een van de prachtigste Griekse eilanden is de film ‘Mama Mia!’ gefilmd.

Donna Sheridan (Meryl Streep) bezit als vrijgezelle Amerikaanse moeder een hotel op het Griekse eiland Skopelos. Haar twintigjarige dochter Sophie (Amanda Seyfried) staat op het punt te trouwen met haar verloofde. Amanda wil voor ze in het huwelijk treedt dolgraag weten wie nu eigenlijk haar vader is, waarover haar moeder nooit iets heeft losgelaten.

De locatie van deze film is adembenemend! Skopelos hoort bij de eilandengroep de Sporaden, één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland. De film (uitgebracht in 2008) is beschikbaar op netflix. Een tweede film is ook gemaakt; maar deze is helaas nog niet beschikbaar op Netflix.


Engeland – Peaky Blinders

Deze spannende misdaad serie speelt zich af in Birmingham, rond het jaar 1919.

Peaky Blinders is een Britse misdaadserie van Steven Knight. De serie gaat over de Peaky Blinders, een criminele bende uit Birmingham, en hun activiteiten kort na de Eerste Wereldoorlog. De hoofdrollen worden gespeeld door Cillian Murphy, Helen McCrory, Sophie Rundle en Sam Neill. Waan je even helemaal in het Birmingham van vroeger met maar liefst 5 seizoenen van Peaky Blinders!


Frankrijk & Italië – The Tourist

Iconen Johnny Depp en Angelina Jolie spelen de hoofdrollen in de dramatische thriller The Tourist, welke zich voornamelijk afspeelt in het prachtige Venetië.

The Tourist gaat over een nietsvermoedende toerist die meegezogen wordt in een gevaarlijk kat- en muisspel. De film begint in Frankrijk, ingezoomd op Elise Clifton-Ward (Angelina Jolie) die wordt achtervolgd door agenten omdat ze vermoedelijk een band heeft met Alexander Pearce (Johnny Depp). Elise ontvangt een brief, vermoedelijk van Alexander, waarin staat dat ze de trein moet nemen naar Venetië in Italië. Wil je weten hoe dit afloopt? Bekijk dan nu de film.


Spanje - Ibiza

Perfect voor een girls night: Ibiza is een Amerikaanse comedy film uit 2008.

De film gaat over de alleenstaande vrouw Harper, die voor een zakenreis naar Spanje wordt gestuurd. Met haar vriendinnen erbij pakt de reis toch wat anders uit! Samen met haar twee beste vriendinnen, komt Harper terecht in het land van de sangria, waar ze een flirterige ontmoeting heeft met een beroemde dj.


Holland: Natuur in de delta

In deze documentaire/film zie je wat voor moois ons eigen land ons allemaal te bieden heeft.

Holland: Natuur in de Delta is een Nederlandse natuurfilm uit 2015, geregisseerd door Mark Verkerk. In de film zie je beelden van prachtige Nederlandse wateren, flora en fauna.


Laat een reactie achter

 

Stem & Win
Win een droomreis voor 1 persoon

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!