< Terug naar overzicht
Ontdek Spanje per fiets

Ontdek Spanje per fiets

De binnenlanden van Spanje zijn prachtig om naartoe te reizen en wat is er nou heerlijker dan deze op een actieve manier te verkennen dan per fiets? Voor de echte levensgenieters biedt Sawadee onder andere de onderstaande fietsreizen naar Spanje aan:

Costa Blanca

Tijdens een fietsreis door Spanje ontdek je veel van het prachtige landschap, zo kun je een fietsreis maken in het achterland van de Costa Blanca. In 8 dagen fiets je van Castalla naar Villajoyosa op eigen tempo en langs de meest bijzondere routes. Maak af en toe een stop om te wandelen in de groene omgeving van Bocairent, door smalle straatjes, pleintjes en fonteinen en ontdek een stukje kust bij Denia. Onderweg zijn de mooi gekleurde sinaasappelbomen, olijf- en wijngaarden niet te missen. Tijdens deze fietsreis zal je overnachten in comfortabele hotels.

Catalonië

Je kunt er ook voor kiezen om met Sawadee meer te zien van Catalonië, de prachtige fietsroutes in dit gebied leiden je in 15 dagen van Garriguella naar L’escala. Hier zie je waar de bekende schilder Salvador Dali is geboren en verken je de prachtige omgeving van Orot, die rijk is aan enkele uitgedoofde vulkanen en unieke flora en fauna. Tijdens deze route zal je de middeleeuwse tijden van Spanje herbeleven. Dit is een kampeerfietsreis met een verblijf in de prachtige natuur!

De bekende pelgrimsroute

Reis je liever met een internationaal gezelschap dan kun je ervoor kiezen om over de bekende pelgrimsroute van Spanje te fietsen. In 8 dagen fiets je van Leon naar Santiago de Compostela, deze route leid je langs de prachtige landschappen van Galicië. Struin door de meest authentieke dorpjes en ervaar de geweldige gastronomie van Noord-Spanje.

Aan het einde van elke etappe, welke reis je ook maakt, sluit je samen met de groep gezellig de dag af. Kenmerkend voor de fietsreizen van Sawadee kom je samen onder de luifel met een glaasje wijn of fris en een heerlijke maaltijd. Het fijne van de fietsreizen van Sawadee is dat ieder op eigen tempo de fietsroutes aflegt, zo kun je optimaal genieten van je reis!

Laat een reactie achter

 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.