< Terug naar overzicht
Met de familie naar Marokko

Met de familie naar Marokko

Het land van Koning Mohammed VI – beter bekend als Marokko – is minder ver dan je denkt; een paar uur vliegen en je staat al midden in deze compleet andere wereld. Smalle straten, traditionele gerechten, het bijzondere Marrakech. In Marokko kijk je je ogen uit. Ook voor je kinderen is een reis naar dit cultuurrijke land een unieke ervaring en dat maakt Marokko de ideale bestemming voor een familiereis.

De Rode stad

Wanneer je op familiereis naar Marokko gaat, is een bezoek aan de Rode stad, zoals Marrakech ook wel wordt genoemd, niet over te missen. In deze sprookjesachtige stad valt namelijk van alles te zien, doen en beleven. Neem bijvoorbeeld het beroemde Place Djemaa El Fna; dit plein staat bekend als de grootste trekpleister van Marrakech. Ga op de foto met een aapje, bekijk hoe de slangenbezweerders te werk gaan of haal wat noten, dadels en vijgen bij een van de vele kraampjes. In de avond is het plein gevuld met eettenten, waarzegsters en kleine toneelopvoeringen.

Met Sawadee naar Marokko

Met Sawadee naar het cultuurrijke Marokko? Dat kan! Wij bieden momenteel twee familiereizen naar Marokko. Kies bijvoorbeeld voor de 8-daagse reis; in een dikke week maak je kennis met de gastvrije Berberbevolking. De indrukwekkende bergen en prachtige steden van Marokko staan in deze reis centraal. Ook heb je de vrijheid om er op eigen houtje met het gezin op uit te gaan. Liever wat langer de tijd? Ga dan voor onze 20-daagse familiereis. Met name de ezel- en kamelentochten zullen door de kinderen gewaardeerd worden! Deze actieve vakantie brengt jullie naar de mooiste delen van Marokko; denk bijvoorbeeld aan het kleurrijke kustplaatsje Essaouira. Een ideale bestemming voor het hele gezin!

Laat een reactie achter

 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen